Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dun esimle kahrolduk kahroldukkcok kotu bi gundu dün. Ilk defa esimin agladigini gordum
Kıyamam ya insanlar ne gaddar birde bunları kalkıp doktor yapıyorlar keske önce merhametli insan yapabilseler neyseki gün icerisinde umudunuz yerine geldi bebegim ya düsünüp üzülme bunları oda cok istiyor senin kadar rabbimin imtihanı iste insallah mutlu edecektir biryerde

Hepimizi inşallah insallah gittiğimiz doktorda bize oyle dedi olucak insallah stres yapmayin diye . Bu sefer de sevincten agladik

Esim arabayi satmayi bile dusunuyordu . O ilk gittigimiz doktoe müsveddesi oyle diyince

Hepimizi inşallah insallah gittiğimiz doktorda bize oyle dedi olucak insallah stres yapmayin diye . Bu sefer de sevincten agladik
Yine sevincten aglayacaksınız hamile oldugunu ögrendiginizde, bebeginizin kalp atısını duydugunuzda, ultrasonda elele girdiginizde, dogum icin hastaneye gittiginizde, kucaklarınıza alıp nefesini kokusunu gögsünüzde hissettiginizde, yürümeye basladıgında, anne baba dediginde, anne baba ve küfür ettigindeee

Insallah hepimiz tadariz o tqdi ınsalllaaahh cok guzel bi duygu anne baba olmak ah Allahim sen büyüksün. Hepimize saglikli evlarlar nasip eyle

Esim de oyle diyor . Asilama icin 3 bin bile hazirdi cantamda .allah tan diyor onu kaptirmadik .
Rabbim yüzünüze bakmıs valla birde tüp bebek yaptırdıgınızı düsünsene yazık günah Allah böylelerini ıslah etsin insallah
Insallah hepimiz tadariz o tqdi ınsalllaaahh cok guzel bi duygu anne baba olmak ah Allahim sen büyüksün. Hepimize saglikli evlarlar nasip eyle
İnsallah cicegim ah insallah birgün olsun oda bugün olsun hep birlikte mutlu olalım insallah
Ben yatıyorum cöregim kendini sal rahat bırak uyumaya calıs sende öpüyorum iyi geceler

Kizlar 3 tane on numaralik sorum var birincisi rahim filmi cekilenlerin tutma ihtimali oluomus bu ay cekildigime gore bnde sizce 2 gunde bir mi 3 gunde birmi yoksa telefondaki uygulamaya goremi iliski olmali ?
2.sorum dusan adetimin duzensiz oldugunu ne zmn olucagini tam bilmiorum uygulamaya gore 4 veya 5 i gozukuo ayin flo die bi uygulama genelde onunki tutuomu hani duzene girerse rahim filminden sonra duzene giriomus bu ay 2 kez adet gordugum icin hangisininkinin baslangicini sayacagimi bilmiom cunku ?
3.sorum ise hayaller ile ilgili birgun nasibimiz olurda annemin tabiri ile yawru kuşlarimiz olursa ismini ne koymak isterdiniz bn kiz olursa meleksu erkek olursa mertcan ismini cok istiorum cok begendigim isimler gerci kur'an da mertcan gibi bi isim varmi yada bu iki ismin anlami ne bilmiorum cocuklugumdan beri begendigim isimler .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…