Anlıyorum canım. Benim şu an usumem yok aksine aşırı sıcak basması yaşıyorum. Ama herkeste belirtiler bile farklılık gösterebilir. Dediğim gibi hakkımızda hayırlısı olsun.Yaa canım benimde üzerimde çok halsizlik var
Göğsüm diğer adet dönemlerme göre fazla sancıyor
Evi süpürdüm belim koptu ara ara da adeta ağrım var
Bide ateşiö varmış gibbi hissediyorım
Ayaklarım yine buz gibi tabi
Benim de Yok gebelik belirtlerinde hep bunlar var ya bende hiç biri yok☺geçen ay da 10 gün onceden tüm belirtiler vardı ins belirtisizlik belirtidirAkıntım şu an yok gibi ama akıntıya takılmıyorum ben. İlk gebeligimde bile neredeyse hiç akıntım olmamıştı.
Anladim ts ederm yinede nasip artik napalimBenim ki ilişki olmasın dedi
Tam tersi umut oldu
Böyle işte çizelge yaptım en alttaki erken gebelik testi. Elimde şu an iki test kaldi. Bat günü olmazsam yapacağım.
Yetmedi yetmediOohh yeter kızbiz şimdi yemek yedik çok uykum geldi azıcık kestireceğim bu arada adete 11 gün var ama ağrılarım başladı hayret yaa korunurken hiç böyle olmazdı rahmimin kafası karışıyor sanırsam
Ayy inşallah bakalım yumurtlamadan sonra günler geçmez artıkYetmedi yetmedibizde pikniğe gittik eşimle yatakta mayışıyorum heran uyuyabilirim bebek istiyor oda kız hamile birinden duydum yumurtlama dan sonra agrısı geçmemiş onunda belkim dölleniyordur
Sayınca geçmiyor kuzumAyy inşallah bakalım yumurtlamadan sonra günler geçmez artıkaslında zaman hızlı bir bakıyorum sabah bir bakıyorum akşam olmuş yine de geliyor işte aklıma hele bugün bir veli hamileyim nisanda doğum yapacağım dedi ben şok çünkü maşallah 4. Çocuğuna hamile, sanki herkes hamile gibi geliyor bana
Canım merhaba, eşin gerekli testleri nerde yaptirdi yani bu sperm testleri falan nerde yapılıyor hangi bolumdeAynen can ben anladım ben kafamdan atınca olucak bi kaç günlüğüne gittim bak hemen adet oldum çok şükür buna bile seviniyorum eşimde ben yokken doktora gitmiş çoook şükür tüm değerleri falan gayet iyi çıkmış sen yırttın diyorum sıra bende
Doktoru ogrenebilirmiyiz :)Kizlar cok kotu bademcik iltihabi kapmisim konusamiyorum agzimi acamiyotum .kusura bakmayin gec cevap vermis olabilirim . Insallah boyle umut verici seyler duyunca gorunce mutlu oluyorum .
Amin insallah Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin . Su an15yusra11 arkadasimizin tavsiye ettigi harikkkaa bi doktor gozetimi altinda asilama tedavim basladi . Obur doktorla da dava acicaktik . Esim degmez dedi onlara . Basimizin gozumuzun sadakasi olsun verdigimiz para dedi. Umut tacirleri resmen isanlarin umutlari ile oynuyorlar . Oyle bi imkan henuz varken bize asslllaaaa tutmaz dedi . Hani %1 bile ihtimal soyleseydi insanin icinde umut yeserir . Ama asllaaaa olmaz diyince yikildik resmen neye ugradigimizi sasirdik . Cok sukur su an baska doktorda tedavimi basladim
Doktoru ogrenebilirmiyiz :)Kizlar cok kotu bademcik iltihabi kapmisim konusamiyorum agzimi acamiyotum .kusura bakmayin gec cevap vermis olabilirim . Insallah boyle umut verici seyler duyunca gorunce mutlu oluyorum .
Amin insallah Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin . Su an15yusra11 arkadasimizin tavsiye ettigi harikkkaa bi doktor gozetimi altinda asilama tedavim basladi . Obur doktorla da dava acicaktik . Esim degmez dedi onlara . Basimizin gozumuzun sadakasi olsun verdigimiz para dedi. Umut tacirleri resmen isanlarin umutlari ile oynuyorlar . Oyle bi imkan henuz varken bize asslllaaaa tutmaz dedi . Hani %1 bile ihtimal soyleseydi insanin icinde umut yeserir . Ama asllaaaa olmaz diyince yikildik resmen neye ugradigimizi sasirdik . Cok sukur su an baska doktorda tedavimi basladim
Ovu da gebelik varsa daha koyu çıkması gerekir :/Ovulasyon böyle çıktı ama ne kadar doğru bilmiyorum. Bat günü anlayacağız hepsini. Doğru mu yoksa şehir efsanesi mi?
Aynen nerde yaptırdı canım benim eşimde yaptırcak öneri istiyorum aslındaCanım merhaba, eşin gerekli testleri nerde yaptirdi yani bu sperm testleri falan nerde yapılıyor hangi bolumde
Kuzum nolur kendini üzme vericek olan o bebeği sana Allah benim kuzenimede hamile kalması ümkansız dedi üzüldü ağladı neler yaşadı sonra kendiliğinden hamile kaldı asla ama asla umudunu kaybetme bak meryem anamız kısırken Allah ol deyince olmuş her doktorada inanma lütfen umudunı kaybetme lütfenCok kötüyüm kizlae uzun bir sure buraya ara vermeyo dusunuyorum kafam cok daginik cunku bugun doktora randevum vardi gittik amh düşük ciktigi icin gebelik sansi yokmus asilamada tutmaz dedi bize moralim cok bozuk cookk yol boyunca agladimhala kendime gelmis degilim yumurta rezervim azalmis . Anne olma sansim git gide düşüyo. Tup bebege bas vurmamizi onda da %40 sansimizin oldugunu söyledi . Cok moralim bozuk hakkonizi helal edin .Allaha emanet olun arasira bakarim buraya
Evet can ya banada baktı herşey çok güzel normal dedi sadece testesteron yükselmiş oda düşer dedi yani bizim kafadan atmamız lazım başka yolu yokAynen öyle canımm kesinlikle acaba hamile miyim yok gidip test yapayım falan psikolojimizi bozuyoruz unutalım bu ay hiç bebek düşünmüyor gibi yapalım belki herşey yoluna girer hormonlarda düzelir çünkü doktorda bana hiç bir sıkıntın yok dedi ona ragmen adet olamıyodum
Canım özel hastanede üroloji bölümündeCanım merhaba, eşin gerekli testleri nerde yaptirdi yani bu sperm testleri falan nerde yapılıyor hangi bolumde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?