Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ovulasyon böyle çıktı ama ne kadar doğru bilmiyorum. Bat günü anlayacağız hepsini. Doğru mu yoksa şehir efsanesi mi?

Eklentiler

• IMG_20190918_170628_1.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 28
Anlıyorum canım. Benim şu an usumem yok aksine aşırı sıcak basması yaşıyorum. Ama herkeste belirtiler bile farklılık gösterebilir. Dediğim gibi hakkımızda hayırlısı olsun.

Böyle işte çizelge yaptım en alttaki erken gebelik testi. Elimde şu an iki test kaldi. Bat günü olmazsam yapacağım.

Kuruma çizgisi dedikleri değilse en alttakinde ve en altın bi üstünde çizgi görüyorum az biraz. inşallah vardır canm

Yetmedi yetmedi bizde pikniğe gittik eşimle yatakta mayışıyorum heran uyuyabilirim bebek istiyor oda kız hamile birinden duydum yumurtlama dan sonra agrısı geçmemiş onunda belkim dölleniyordur

Yetmedi yetmedi bizde pikniğe gittik eşimle yatakta mayışıyorum heran uyuyabilirim bebek istiyor oda kız hamile birinden duydum yumurtlama dan sonra agrısı geçmemiş onunda belkim dölleniyordur
Ayy inşallah bakalım yumurtlamadan sonra günler geçmez artık aslında zaman hızlı bir bakıyorum sabah bir bakıyorum akşam olmuş yine de geliyor işte aklıma hele bugün bir veli hamileyim nisanda doğum yapacağım dedi ben şok çünkü maşallah 4. Çocuğuna hamile, sanki herkes hamile gibi geliyor bana

Sayınca geçmiyor kuzum aynen günler iyice kısaldı valla aynen ya bu sene hamilelik moda mı oldu ne bende aynısını diyorum herkes hamile maşallah son ayları bizde yakalarız inşallah

Canım merhaba, eşin gerekli testleri nerde yaptirdi yani bu sperm testleri falan nerde yapılıyor hangi bolumde

Doktoru ogrenebilirmiyiz :)

Doktoru ogrenebilirmiyiz :)

Kizlaar az önce bir konu okudum. Parmak testinden bahsediyorlar. Rahim ağzını parmakla kontrol ediyorlarmış. Adet olunacaksa aşağıda ve burun sertliğinde oluyormuş. Gebelik varsa yukarıda ve dudak yumuşaklığında. Tırnaklarım uzun olmasa deneyeceğim de kıyamıyorum tırnaklara.

Kuzum nolur kendini üzme vericek olan o bebeği sana Allah benim kuzenimede hamile kalması ümkansız dedi üzüldü ağladı neler yaşadı sonra kendiliğinden hamile kaldı asla ama asla umudunu kaybetme bak meryem anamız kısırken Allah ol deyince olmuş her doktorada inanma lütfen umudunı kaybetme lütfen

Evet can ya banada baktı herşey çok güzel normal dedi sadece testesteron yükselmiş oda düşer dedi yani bizim kafadan atmamız lazım başka yolu yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…