- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aynen öyle canım salla gitsin hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyelimEvet can ya banada baktı herşey çok güzel normal dedi sadece testesteron yükselmiş oda düşer dedi yani bizim kafadan atmamız lazım başka yolu yok
Hangi hastane canımCanım özel hastanede üroloji bölümünde
Canım tekirdağ star medicaHangi hastane canım
He yaa ben varya kendim o kadar aa olsun değilim çevre baskısı yüzünden hep kafayı taktımAynen öyle canım salla gitsin hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyelim
Doktoru ogrenebilirmiyiz :)
Ölümden baska herseyin caresi vardir evelallahKuzum nolur kendini üzme vericek olan o bebeği sana Allah benim kuzenimede hamile kalması ümkansız dedi üzüldü ağladı neler yaşadı sonra kendiliğinden hamile kaldı asla ama asla umudunu kaybetme bak meryem anamız kısırken Allah ol deyince olmuş her doktorada inanma lütfen umudunı kaybetme lütfen
Tabiki kuzu yaa napalım buda bizim imtihanımız Rabbim bizi çok seviyorki bize sıkıntı veriyor öyle değilmi ama :)15yusra11 arkadssimiz tavsiye ettti bana inaallah iyi sonuc aliriz . Nisa hastanesinde
Ölümden baska herseyin caresi vardir evelallah
Ah o cevre baskisi yok mu onlar saniyorlar ku biz hic hastanye gitmedik hic kontrole gitmedik gibi konuşuyorlar . Gecen esimin teyzesi kaynanama diyor benim yanimda gelinde hala biswy yok mu goturmediniz mi doktora diye gitmedin mi doktora dedi bana ben de yok dedimHe yaa ben varya kendim o kadar aa olsun değilim çevre baskısı yüzünden hep kafayı taktım
Kız L Loriklorik in birşeyi yokmuş, başka doktora gitti o normal dedi her şey.L Loriklorik bak ben c life diye bi sayfadan macun aldım bugün herkes çok memnun kuzum bizzat tanıdıklarım bana mutlaka al dediler aldım sayfayı bi incele amh yi yükseltiyormuş bi bak kuzum olurmu fiyatıda uygun baya nam salmış
Sorma ya benimde kaynanama demiş biri doktora götürün diye ben düşünemiyomuyum gitmeyi dedim vericek olan Allah kimse benim iyiliğimi benden daha iyi bilemez dedimAh o cevre baskisi yok mu onlar saniyorlar ku biz hic hastanye gitmedik hic kontrole gitmedik gibi konuşuyorlar . Gecen esimin teyzesi kaynanama diyor benim yanimda gelinde hala biswy yok mu goturmediniz mi doktora diye gitmedin mi doktora dedi bana ben de yok dedim
Anaa kız ben boşuna üzüldüm nasıl birden modum düştü varya Allah sizi desenize yaaKız L Loriklorik in birşeyi yokmuş, başka doktora gitti o normal dedi her şey.
Ha sen orda yasıyosun ben istanbulCanım tekirdağ star medica
Boşver duyma canım kendin üzülüyosun işte sonraHe yaa ben varya kendim o kadar aa olsun değilim çevre baskısı yüzünden hep kafayı taktım
Baska doktora gittim . O da dedi ki deger yasina gore biraz dusuk ama yumurtalarin var dedi neden deger boyle cikti o da sasirdiKız L Loriklorik in birşeyi yokmuş, başka doktora gitti o normal dedi her şey.
Ben tedaviye basladim Allahin izni ile oradaKizlar istnbldaki nisa hastanesi nasil duyaniniz var mi ?
Biz esimle kahrolduk dunAnaa kız ben boşuna üzüldüm nasıl birden modum düştü varya Allah sizi desenize yaa
Hiiç umurumda değil valla :))Boşver duyma canım kendin üzülüyosun işte sonra
Ilk gittigimiz bize dedi ki bu yukselmez bu deger dedi bakalim bu ay asilama yaptiriyoruz . Tutmazsa onumuzdeki ay ben de alirimL Loriklorik bak ben c life diye bi sayfadan macun aldım bugün herkes çok memnun kuzum bizzat tanıdıklarım bana mutlaka al dediler aldım sayfayı bi incele amh yi yükseltiyormuş bi bak kuzum olurmu fiyatıda uygun baya nam salmış
Tamamda o gittiğin doktor manyakmı bide tanınmış bi doktor para koparsınlar diye Allahım yarabbimBiz esimle kahrolduk dun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?