Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
inşallah iyi sonuçlar olsun da hiç farketmez geldi mi regl yada ne zamandı
InsAllah canım bklm yok henüz gelmedi şu an karın, kasık, bel ağrım var rutin adet ağrısı gibi ateş basması var bi de bklm beklemedeyim duphaston dün bitti daha önce kullandigimda ilac bittikten sonra üçüncü gün adet olmuştum

Kızlar şaka gibi ya ben galiba düşük yaptım bugün karnıma şiddetli bi ağrı girdi ve aynı zamanda kustum sonrasında benden et parçası gibi kuyruklu bişey geldi ve annem bunun bana düşük olabiliceğini söyledi şoktayım ya

Yaaaaa bat ne zmndi senin cnm gordun mu net parçayı

DÜstü derken her ay bir yumurtalık calısırmıs ya benim bu ay hangisinin islevde oldugunu ben hissediyorum mesela öylle tabii canımmm bugün jel aldım jelde bile öyle yazıyor gebe kalmak isteyen kisilerin yumurtalık takibi yaptıgında bebek icin iliskiye girdiklerinde vajinada kuruluk oranı cok oldugu saptanmıstır tarzı bi yazı vardı belkide o psikolojiden gebe kalamiyoruz nasıl bir hormon salgılıyorsak olması gerekenleri etkiliyor iste

Adetin geçmiş miydi ki canım? Garip bir şey bu anlattığın. Kanaman var mı?

inşallah bebiş haberi verirsin bu ay canm

Ciceklerimmmmmmm bilgi vermeyenleri totemden cıkaracam birazdan bilginiz olsun

Ateş takibi yapıyordum kızlar adete yakın düşüyormuş diye okuduğumdan, bugün 36.1e düştü. Demek ki yarın adet olacağım.

Gecmis olsun canım yaaa ne kadar güzel gebelik olusuyor en azından birdahaki aylarda düsmesin insallah tutunsun yavrun

Gecmis olsun canım yaaa ne kadar güzel gebelik olusuyor en azından birdahaki aylarda düsmesin insallah tutunsun yavrun
Canım ya arkadaşın gebeliği önceki aydanmış sanırım farketmemiş. Çünkü bu ay olsa en fazla 2mm boyunda olur ki öyle gözle görülür parça olması mümkün değil kanımca.

Gelmez oyle düşünme iyi düşün gelmediyse gelmez artii bencr

İnşallah canım ya ne biliyim boğazım agrıyor iki gündür durup dururken oldu havalar soğudu ondan mı bilmiyırum buda belirtiler arasında denk geldi az önce şaşırdım
Adet öncesi yüzümde çok sivilve çıkmaz yani göze batmaz öyle
Ama şuan tam 3 tane var ve bitanesi baya belirgin

Yaaaaa bat ne zmndi senin cnm gordun mu net parçayı
Can bat 5 ti ama ben geç döllenmeden şüpeleniyodum ben hemen kan testi yaptrıdm 4. Gün ama ben geç yunurtladığımı biliyodum evet resmen kuyruklu bişeydi kan pıhtısı değildi et parçasıydı aniden sancım başladı ama sanki beni aynı amda 10 kişi bıçaklıyor ve birden kusmaya başladım sonra o et parçası denen şey geldi anneme anlatımca bu düşük dedi ama Allah biliyorya çok çok zordu gözlerime perde indi simsiyah oldu heryer yürüyemiyorumki birini ariyim ben deidm heralde üşüttüm

Canım ya arkadaşın gebeliği önceki aydanmış sanırım farketmemiş. Çünkü bu ay olsa en fazla 2mm boyunda olur ki öyle gözle görülür parça olması mümkün değil kanımca.
Onu bilemeyiz kuzum sonucta normal regldede et gibi parcalar geliyor onunla bir bütün olmustur belki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…