Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bişey sorucam
Çörekotu bal tarçın kürüyle soğan kürü aynı anda yapılsa zararlı olur mu ?

Çörekotu bal tarçına adetin ikinci günü başlanıyor
Soğan kürüne adet bittikten 2 gün sonra ?

N Nana Ana cnm yeni bat 17 Ekim sagolsun günü gününe gelir cmrtsi nasipse tüp bebeğe başlıyoruz dua edin kızlar bana lütfen
Rabbim kucagını öyle cabuk doldursunki üc yılda cektigin tüm acılarını üc gün gibi hatırlatsın hatta unuttursun bebegimmmm dualarım seninle hayırlısı olsun güncelliyorum minigim

Hosgeldin tatlım.
Agustostan itibaren iki ayın icinde 15 i askın gebemiz oldu cok sükür bunların icinde senelerce bekleyenlerde vardı birkac aydır bebek isteyenlerde bizlerde sıramızı savmak icin bekliyoruz cogumuz sebepsiz ve saglıklıyız hayırlısı olsun hakkımızda insallah batını alayım tatlım sürekli burada olacaksan

N Nana Ana kız geldi gün kırmızılar sasmadi gunuda geldi neyse beni ekim 19 yaz bakalim dr. Da randevu aldım neler beni bekliyor göreceğiz
Yazmısım tatlım seni hayırlara vesile olsun insallah rabbim hastane kapılarında süründürmeden versin hepimize bebeklerimizi

Kizlaar benimde bogazlarim cok kötü öküsürüp duruyorum bagrimda cok aciyor.. ilac icmiyorum ama nane cayi iciyorum.. nane cayinin bi zarari olmaz dimi yum haftasinda bi yan etki yapmaz dimi?
İcme öyle caylar canım en saglıklısı ve zararsızı ıhlamur ic

ayy insallah canimm icersinde enjektör vardi canimm onu dogrudan altimdan iceriye sIktIm sonra 5dk bekleyin diyodu öyle yaptim.. aksam eve gelince digerlerinin resmini cekip atarim olmazsa buraya
Gerek yok kuzum biliyorum bendede var tüp fazla geldimi peki fazlasını ıkındınmı öylede yazıyor ya merak ediyorum

Kizlar ilk kez bole bisey yapiorum normalde hic anlamam örguden nasil
Karisik yapiom öle model dogmamis hatta daha olmamis bebege battaniye
Bu örgüden anlamamış halin mi kız hiç yeni başlayan birine benzemiyor baya başarılı yani benim birşeyler örmüşlüğüm vardır ama bunu yapamam mesela

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…