Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Batları gecen ciceklerim son durumlarınız nedir? Silmem gerekiyor listeden güncellememi isterseniz beni etiketleyin
@

Kizlar çok afedersiniz ama hala 4/1 bile dolmadi pedin niye gelmiyor anlamadim sancimda yok tobe tobe
Benim de adetim oyle iki aydir normalde o 1 hafta icinde buyuk paket ped yetmez bana ayriyetten yanina 1 de kucuk paket kullanirdim . Ama bu aralar paketin yarisi bile bitmedi ped dolmuyor damla damla geliyor bende

Canim corek otu nu bnde denedim ama 5 gun fln yumurtaliklari buyutuo die biliorum onun zarari yok kiste de faydaliymis ama sogan suyunu cok kullanmak zararli bnce ayri ayri kullan nolur nolmaz

Benim de adetim oyle iki aydir normalde o 1 hafta icinde buyuk paket ped yetmez bana ayriyetten yanina 1 de kucuk paket kullanirdim . Ama bu aralar paketin yarisi bile bitmedi ped dolmuyor damla damla geliyor bende
B bocek345 sanirim herkez ayni konudan muzdarip bnmde 4 gun surerdi 2 gun yogun olurdu 3 4 adetim az az sadece wc de 7 8 gun suruo nedense pskolojikmi acaba yoksa yedigimiz ictimizin hormonumu bilemedim bi cok sey etkenmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…