- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Günaydın kızlar. Aşerme ye ne zaman başladınız kızlar
Eczaneye sor ama doğal olanından de yapaylarıda oluyomusTamam canım bende bir süpriz yapayım ozaman
Hayır olsun canım ne gördünSizlere günaydın ciciler
Ben yeni yatmıstım türlü türlü kabus denilecek rüyalar gördüm uyumaya korkuyorum suan
Bende ondan aldım daha doğalmışCanim e vitamini evicap 100lük olandan al. Sentetik e vitamini olmasin. Erkeklerin sperm sayi ve kalitesini arttiriyor.
Morfolojiyede çok iyi geliyormus o vitaminCanim e vitamini evicap 100lük olandan al. Sentetik e vitamini olmasin. Erkeklerin sperm sayi ve kalitesini arttiriyor.
Morfolojiyede çok iyi geliyormus o vitamin
İnşallah canımmEvet canim.sanada şifa olsun insallah.
İnşallah canımmTotemdeki bütün Anne adaylarının (ben dayil)
Anne olması dileyi ile hayırlı Günler
Günaydın kızlar bu ay geri başladım tedaviye
Nie bu kadar uzun normalmi doktorla gorustunmu hormonal bisi olmasin kuzmKızlat Pazartesi lekelenmem oldu dünde birazbiraz geldi kesildi.bugünde az az geliyor. benim her ay 3 4 gün lekelenme sonrasinda 4 5gün regli sonrasindada yine 3 4 gün lekelenmem oluyor.toplam 10 11gün süruyor.bazen yumurtlamam bu sürece geliyor. Iliski 10gün icinde günah oldugundan degerlendiremiyorum.
Kizlar bu ee vitaminini yemege fln katabiliozmu caktirmadan bnm ökuz kullanmazda cins oyuzden diomMorfolojiyede çok iyi geliyormus o vitamin
Canım bildiğin kapsül yani hap gibi ama onu iğne ile delip içini akıtabilirsin belki bilmiyorum hiç denemedimKizlar bu ee vitaminini yemege fln katabiliozmu caktirmadan bnm ökuz kullanmazda cins oyuzden diom
Nie bu kadar uzun normalmi doktorla gorustunmu hormonal bisi olmasin kuzm
Kizlar bu ee vitaminini yemege fln katabiliozmu caktirmadan bnm ökuz kullanmazda cins oyuzden diom
NAsıl katıcaksın toz değilki hap gibiKizlar bu ee vitaminini yemege fln katabiliozmu caktirmadan bnm ökuz kullanmazda cins oyuzden diom
Evet kuzum onu bende duymustum bu hava degisimlerinden oluyor herhalde birden bire dünya kararıyormus gibi geliyor Allah hayırlara cıkarsın yinede tesekkürler cicegim tavsiyelerin icinAyni bn , bu hafta bnde öleyim kuzum yattigin yeri cirp ayaginla ekmek getirmissindir bildigin dualari yada kurandan bi bardak suya dua oku ufle odalara serp icin rahatlicak bn korkunca öle yapiom miss gibi rahatliom bide dusunme ruya oldugunu dusun surekli o gercek degildi bilinc altina onu koy ruyanda bile hatirlicaksin ve korkmayacaksin ruya die dusunup hee bide suya anlat ruyani snra dok suyu yada cesmeyi ac eskiler öle derler alip gotursun die
Kin tut demedimki canım sen kendi isteklerini ön planda tutunca insanlar bir sasırır iki sasırır ücüncüye alısır bende senin gibiydim artık rahman gitsin modundayımDogru diosun ama ben milleti buna alistirmisim tersini yaptigim anda millet cok degisik dawranio ya bide bn dayanamiom öle kinci degilim kusuom ya yarim saat bile surmez helede o kisi bnle konusmaya calisiosa hemen yumusuom bisey istiolar dayanamiom herkez bu huylarimi bildigi icin cok kaliteli kullaniliorum farkinda olarak kndimi cok koyuyom onlarin yerine ya gercekse ya ii niyertse diom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?