Ahh keske bizimkide öle olsa istio cok istio ama neymis doktor ne derse onu yaparim onu yap zarar verir belki dio zaten bitti bu ay iliski olayi yarin antalyaya gitcem pazartesi gelcem 2 gun evdeyim sonra adet olcam eger bu ayda hamile kalamadiysam sonra hastane yollariİşte içmek zor geliyor ama bedavadan da çocuk olmuyorbenim eşim ne versem yiyo valla hayır demiyor hiç hatta kendi hırslandı
Walla bnde ayni sasiriom hic bilmezdim kimi gorsem ilk ayindan hamile kalio bn bi seneyi gecti tık yok ustelik bnde de esimde de sorun yokmus sorun olmadigi halde neden olmuo anlamiorum hayirli saglikli olsun hepimizin yawrusu ama insan tuhaf oluoCanim insan ihtiyaci olmayan seyin cahili oluyor. Hep diyorum ben 2 3 yil oncesine kadar yumurtlama zamaniymis beta hcg ymis hic bilmiyordum.hergün hamile kaliniyor saniyordum.. Oğlana nasil hamile kaldim pes doğrusu.
Zararı olmaz yararı olur tam tersi. Öylemi canım hayırlısı herşeyin hep bir zamanı var o zaman gelmeden de anne olamıyoruz malesef sıkmayalım canımızıAhh keske bizimkide öle olsa istio cok istio ama neymis doktor ne derse onu yaparim onu yap zarar verir belki dio zaten bitti bu ay iliski olayi yarin antalyaya gitcem pazartesi gelcem 2 gun evdeyim sonra adet olcam eger bu ayda hamile kalamadiysam sonra hastane yollarihersey nasip ya ne diyim
Tam olarak nasıl bir öğüt acaba bana pek mantıklı gelmedi de, büyük olasılıkla yanlış bir bilgiBen bunun günahı olacagına pek inanmıyorum acıkcası öyle olsa peygamber efendimiz erkek cocuk icin adet son gününü ögütlemezdi herhalde
Evet haram canım...sonuçta hayırlı evlat istiyoruz o da helal yollardan gelsin di miInternetten cok arastirdim.10gün dolmadan olmaz diyor.harammis. nasip
Var canım öyle birşey, bir adam peygamberimize erkek çocuk için ne yapabileceğini soruyor o da eşinin özel gününün bitiminde yakınlaşmalarını öğüt veriyor, burda bir yerde okumuştum ben de. Evet yumurtlama mantığına uymuyor ama doğru olma ihtimali de var sonuçta temizlenilmiş oluyorTam olarak nasıl bir öğüt acaba bana pek mantıklı gelmedi de, büyük olasılıkla yanlış bir bilgi
Ya agustos de dugunumuz oldu gecensene tam o gunden beri denioz tık yokZararı olmaz yararı olur tam tersi. Öylemi canım hayırlısı herşeyin hep bir zamanı var o zaman gelmeden de anne olamıyoruz malesef sıkmayalım canımızısiz ne zamandır deniyorsunuz canım
En ustdekini biliodum ama sonlarini ilkkez okuorum dinar ne kadar oluomus ki yanı gunah degil ama olmamasi adetliyken daha ii demek
Batları gecenler lütfen bilgilendiriniz ciceklerGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Eylül
@Melegim15 bat 25
@hayal alemi bat 25
@elifgulavsar bat 25
@BYV bat 25
S Sibelll16 bat 27
@guzelgunler2019 bat 27
@Hilalkk21 bat 27
@meryem6yrr bat 28
@meryemceeee4141 bat 28
@Elif Colak53 bat 30
Ekim
@Feminas bat 1
@15yusra11 bat 2
@kirmizipatiklikiz bat 2
@aog0701 bat 3
@Deryakadir bat 4
Andyou bat 4
eylem91 bat 5
@BerraAksa_K bat 6
@nurguull bat 11
@Antoryum123 bat 13
L Loriklorik bat 14
@Karakarsu bat 16
N Nana Ana bat 17
sosmivida bat 17
@Eslem91 bat 17
@rosebatum bat 18
@bocek345 bat 19
@Gonulmeyvesi bat 19
@bi prenses annesi bat 20
@Misst bat 20
burcusami bat 21
Umutumut82 bat 22
Beklemekseni bat 28
@Cokoprenses83 bat 29
@dilosss_ bat 30
Beybililerimiz
@tiktaktok bat 1 E
@Babyandmom bat 6 A
@Martilikiz07 bat 9 E
@Ojej bat 11 A
@Seval2321 bat 11 E
@hayalinizle bat 12 A
@Emine Hatayli bat 19 A
@Fatma KTL bat 20 A
@mervecancan bat 20 T
Icebergsss bat 20 E
@Caghla_29 bat 23 A
@emine1115ygt bat 23 A
@Gncgztc bat 24 A
@beren20 bat 24 E
@Sumeyyee__ bat 26 A
@Lepistesb bat 28 A
@Ftskrcm bat 30 A
@zambak189 bat 30 A
Benim gecmediBatları gecenler lütfen bilgilendiriniz cicekler
Dinar para birimi...bir kefaret olarak ödenmesi gerekiyor...yanlış bilmiyorsam bir Dinar 4.5 gr gülüşe denk gelen bir durumu var...tabi şimdi ülkelerde kullanılan Çok farklı Dinar çeşidi var...bunun için diyaneti ilmihalinde kefaretler bölümünde çok ayrıntılı bir biçimde anlatılıyorEn ustdekini biliodum ama sonlarini ilkkez okuorum dinar ne kadar oluomus ki yanı gunah degil ama olmamasi adetliyken daha ii demek
Günah değil anlamına gelmiyor canım olaki hata yapanlar ve bundan pişman olanlar içinEn ustdekini biliodum ama sonlarini ilkkez okuorum dinar ne kadar oluomus ki yanı gunah degil ama olmamasi adetliyken daha ii demek
Evet haram canım...sonuçta hayırlı evlat istiyoruz o da helal yollardan gelsin di mi
1 yıl oldu yani canım hayırlı zaman şimdi değil demekki öyle düşünYa agustos de dugunumuz oldu gecensene tam o gunden beri denioz tık yokbnm sipa cok inatci cikti tabi bnden uzun bkleyenlerde oluomus biliorum ama kimle konustuysam okuduysam ya ķisti ya rahim sorunu ya esiyle ilgili sıknti cikio , bn den dolayi dusunuodum hep esimin sperim kalitesi hizi sayisi cok cok iimis bnmde adetli adetsiz kan degerim rahmini. Tuplerim yumurtaliklar ii acaba diorum guatirmi yawaslatio ama oda sorun olmuomus bi kac doktor öle dedi dusunuorum ne den acaba baska bi sorunmu var daha bulamadigimiz tabi rabbim zamaninizi bilir ama bilemedim.
Daha çok var o güneBatları gecenler lütfen bilgilendiriniz cicekler
Sen naptın canımm tedaviyiBenim gecmedi
Guatr engel oluyo diye biliyorum cnm onun için doktora git ilaç verir belkiYa agustos de dugunumuz oldu gecensene tam o gunden beri denioz tık yokbnm sipa cok inatci cikti tabi bnden uzun bkleyenlerde oluomus biliorum ama kimle konustuysam okuduysam ya ķisti ya rahim sorunu ya esiyle ilgili sıknti cikio , bn den dolayi dusunuodum hep esimin sperim kalitesi hizi sayisi cok cok iimis bnmde adetli adetsiz kan degerim rahmini. Tuplerim yumurtaliklar ii acaba diorum guatirmi yawaslatio ama oda sorun olmuomus bi kac doktor öle dedi dusunuorum ne den acaba baska bi sorunmu var daha bulamadigimiz tabi rabbim zamaninizi bilir ama bilemedim.
Nana'cim Batlari gecenleri tek tek etiketle istersen cünki böyle bildirim gelmiyo kimseye onlarda görmüyo haliyle geriye dönük okumadanBatları gecenler lütfen bilgilendiriniz cicekler
Tedavinin anasini aglatiyorumSen naptın canımm tedaviyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?