Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte içmek zor geliyor ama bedavadan da çocuk olmuyor benim eşim ne versem yiyo valla hayır demiyor hiç hatta kendi hırslandı
Ahh keske bizimkide öle olsa istio cok istio ama neymis doktor ne derse onu yaparim onu yap zarar verir belki dio zaten bitti bu ay iliski olayi yarin antalyaya gitcem pazartesi gelcem 2 gun evdeyim sonra adet olcam eger bu ayda hamile kalamadiysam sonra hastane yollari hersey nasip ya ne diyim

Canim insan ihtiyaci olmayan seyin cahili oluyor. Hep diyorum ben 2 3 yil oncesine kadar yumurtlama zamaniymis beta hcg ymis hic bilmiyordum.hergün hamile kaliniyor saniyordum. . Oğlana nasil hamile kaldim pes doğrusu.
Walla bnde ayni sasiriom hic bilmezdim kimi gorsem ilk ayindan hamile kalio bn bi seneyi gecti tık yok ustelik bnde de esimde de sorun yokmus sorun olmadigi halde neden olmuo anlamiorum hayirli saglikli olsun hepimizin yawrusu ama insan tuhaf oluo

Zararı olmaz yararı olur tam tersi. Öylemi canım hayırlısı herşeyin hep bir zamanı var o zaman gelmeden de anne olamıyoruz malesef sıkmayalım canımızı siz ne zamandır deniyorsunuz canım

Tam olarak nasıl bir öğüt acaba bana pek mantıklı gelmedi de, büyük olasılıkla yanlış bir bilgi
Var canım öyle birşey, bir adam peygamberimize erkek çocuk için ne yapabileceğini soruyor o da eşinin özel gününün bitiminde yakınlaşmalarını öğüt veriyor, burda bir yerde okumuştum ben de. Evet yumurtlama mantığına uymuyor ama doğru olma ihtimali de var sonuçta temizlenilmiş oluyor

Zararı olmaz yararı olur tam tersi. Öylemi canım hayırlısı herşeyin hep bir zamanı var o zaman gelmeden de anne olamıyoruz malesef sıkmayalım canımızı siz ne zamandır deniyorsunuz canım
Ya agustos de dugunumuz oldu gecensene tam o gunden beri denioz tık yok bnm sipa cok inatci cikti tabi bnden uzun bkleyenlerde oluomus biliorum ama kimle konustuysam okuduysam ya ķisti ya rahim sorunu ya esiyle ilgili sıknti cikio , bn den dolayi dusunuodum hep esimin sperim kalitesi hizi sayisi cok cok iimis bnmde adetli adetsiz kan degerim rahmini. Tuplerim yumurtaliklar ii acaba diorum guatirmi yawaslatio ama oda sorun olmuomus bi kac doktor öle dedi dusunuorum ne den acaba baska bi sorunmu var daha bulamadigimiz tabi rabbim zamaninizi bilir ama bilemedim.

Batları gecenler lütfen bilgilendiriniz cicekler

En ustdekini biliodum ama sonlarini ilkkez okuorum dinar ne kadar oluomus ki yanı gunah degil ama olmamasi adetliyken daha ii demek
Dinar para birimi...bir kefaret olarak ödenmesi gerekiyor...yanlış bilmiyorsam bir Dinar 4.5 gr gülüşe denk gelen bir durumu var...tabi şimdi ülkelerde kullanılan Çok farklı Dinar çeşidi var...bunun için diyaneti ilmihalinde kefaretler bölümünde çok ayrıntılı bir biçimde anlatılıyor

1 yıl oldu yani canım hayırlı zaman şimdi değil demekki öyle düşün Çok inatçı bizim bebekler vallaa canım guatr yapar mı ki sor doktora olmadı

Guatr engel oluyo diye biliyorum cnm onun için doktora git ilaç verir belki

Sen naptın canımm tedaviyi
Tedavinin anasini aglatiyorum ignelerim bitti şükür bu gece 11 de catlatma ignesi yapilcak .1 gun dinlenme cuma gunu sperm verilcek cikar cikmaz asilama yapilcak insalllaaahh . Ama bugun sag kasigimda derin nefes alirken sanki patliycakmis gibi bi agri var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…