Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bunun günahı olacagına pek inanmıyorum acıkcası öyle olsa peygamber efendimiz erkek cocuk icin adet son gününü ögütlemezdi herhalde

Kiz kimsede sorun yok bizimiiler sorun surekli yanlarinda olayim istio ay nys moralmanlarimi bozmicam azcik bi enerjim var onuda uzulerek harcamayim boswerrr ya bn ya onlar aliscaz
Cidden kabus konusunda bnde ise yario tavsi ederim ve rica ederim mudurecim

Ben bunun günahı olacagına pek inanmıyorum acıkcası öyle olsa peygamber efendimiz erkek cocuk icin adet son gününü ögütlemezdi herhalde
Ilk kez duydum bnde gunah die biliorum yanliz sunada inaniorum kotu bi akac degil zewkden ziyade amacimiz bi can bi evlat oldugu icin belki normal olabilir bazi kadinlar adet gunu yumurtlayabilio ve hatta bi kac yerde rahim adet zamani asagida oldugu icin iliskide tutma ihtimalinin yuksek oldugunu okumustum bi kac kadinda öle hamile kalmis ve hatta geceden iliski olup gunduze kadar duranlarda varmis bilmiom herkez cok farkli seyler soluo

Kiz cins diom ya bn ne cileler cektim doktora gitmek icin sorsan sulelesinin en genis gormus insani ama bna gelince eski kafa adam neresini sewdiysem
İşte içmek zor geliyor ama bedavadan da çocuk olmuyor benim eşim ne versem yiyo valla hayır demiyor hiç hatta kendi hırslandı

Hic bilmiom bilionmu bole seyleri ne cahil kariyim

Canim insan ihtiyaci olmayan seyin cahili oluyor. Hep diyorum ben 2 3 yil oncesine kadar yumurtlama zamaniymis beta hcg ymis hic bilmiyordum.hergün hamile kaliniyor saniyordum. . Oğlana nasil hamile kaldim pes doğrusu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…