Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla çok araştırdım ameliyat olup tekrar oluşmayan kişi çok az açıkçası düşünmüyorum. Benim kistim 18 yaşından beri hemen hemen aynı cm büyümedi yani
benim kistim 7,5 cm ye ulaşmıştı. Doktorlar 4 cm üzerine ameliyat diyordu zaten. Ama ben kaçmıştım. Ve bir anda o kistin sadece yerinden oynamasıyla dayanılmaz bir acıyla acile gittim. Hemen ameliyata aldılar. Umarım sen bunları yaşamazsın bu arada bilmeni isterim ki bu kistin patlayıp iç kanama yapma riski var...

yani felakat tellalı gibi olmuşsun her hastalığın riski vardır. Pkolulara da amh değeri düşük olanlara da hamile kalmanız çok zor diyolsr yada biçok kişi sebepsiz interfleitefen hamile kalamıyor.. Yani herşey nasip

Neden felaket tellallığı yapayım ki? Ben basima geleni söylüyorum. Araştırmışsın ama yeterince araştıramamışsın. 5 cm kist varken mm lik bebegin büyüyeceği senin aklına yatıyorsa bence sıkıntı yok. Biraz daha araştır derim

Etrafımda çok kişi var bu kistle hamile kalan ve doğumda kisti de giden. 18 yaşından beri bu kist bende var 30 yaşındayım gayet araştırdım yıllardır merak etme. Önemli olan hsgde tüplerin açık çıkması amh değeri ve iç organlara zarar vermemesi

Yıllarca sebepsiz yere hamile kalamayan lar da var ayrıca Rabbim nasip etsin yeter ki herşey olur

Canım bütün testleri yaptırdık rahim filmi de çekildi. Eşim de de bende de problem yokken hamile kalamıyorum. Tecrubelerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var
Cnm bnde aynı durumdayım aşılama da denedim oda olmadı şimdi tüp bebek tedavisine başladım malesef önereceğim bişey yok Rabbim çok bekletmesin

Kız bende öyle görüyordum ama uzun zamandır görmüyordum ama ruyada olsa çok güzel di

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…