Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah nasip ederse insallahcok da baglanmak istemiyorum kendidmi tek bir sonuca baglamiycam sonucta olabilir de olamayabilir de . Gonlum tutmasindan yana
Hayırlısıyla olur inşallah diyelimde biz Rabbim en hayırlı zamanında verir emanetini

Baya heyecanlı bir süreç ya cidden Aaay heyecanlı valla inşallah güzel sonuclanır canımm yarım saat o koltuktan hiç kalkmadınmı oeki bide ne zaman test yapman gerekiyormus sordumu mesela canım

Pik yapmış gibi duruyo canım yumurtlama olduysa devam etmene gerek varmı bilmiyorumki

Bende bilemedm ya napsam fazla büyütür de kiste dönüştürür mü acaba die korkuyorum
Ben de temmuzda o kürü yapmıştım ama 4-5 gün yedim yine de erken yumurtlama oldu 10.-11. Gün hatta bir sonraki ay bayramda evde değilim diye arefe günü sadece bir kaşık yedim o ay da erken yumurtladım bu ay 14. Gün oldu mesela, 3 gün fark etti bende seninki daha erken olmuş gibi

Aynen yumurtlamanı değerlendir sadece bence
hadi insAllah rast gelir
Ben ikinci günü gece basladm bugün de sabah yrdim yani 6 gun yemiş oldum tarifte 12. Gune kadar dio ya

Erken mi yumurtlamayı sağlıyor o kür ki? Bende soşan suyu içiyorum bugün 14.gün testim düne göre hafif koyuldu galiba 2-3 güne anca pik olucak

Erken mi yumurtlamayı sağlıyor o kür ki? Bende soşan suyu içiyorum bugün 14.gün testim düne göre hafif koyuldu galiba 2-3 güne anca pik olucak
Evet bence yumurtayı erken büyütüyor o kür, soğan suyu yumurtlamayı etkiler mi bilmiyorum ama rahimi çok güzel temizliyor..

Nasipte varsa 1 günle bile oluyor aslında ama yinede değerlendirmek lazım :) inşallah tutar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…