Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bugün adetimin 8. Günü ovu testi yapmaya bugün başlayım dedim idrara batırır batirmaz t belirdi snrm pik olmaya cok yakın gibi duruyor ben bu ay bal çörek otu tarçın kürü deniyordum ya 2. Günü başlayıp 12. Gününe kadar yiyin dio tarifte acaba devam etsem mi biraksam mi

Eklentiler

• Screenshot_20190927-145330.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 20
ne zamana sonuç belli olurmuş peki

Ya muska olayı korkutuyor aslinda biraz beni nedense Rabbim esirgesin insAllah emeklerinin karşılığını alırsın cnm dikkat et gittigin hoca guvemilir mi
Amin inşallah, bizde tavsiye üzerine gittik, çok huzurlu tertemiz bir dergahti, önce orda okudu sonrada muska yaptı, bize tavsiye edenler ücret almıyor demişlerdi, biz yine de teklif ettik kesinlikle almadı lafini bile ettirmedi. Bana guvenilir geldi acikcasi

3 yıllık evliyim 9 aydır istiyoruz bir aydır kontrole başladım. Şuan yumurtalarıma bakıyoruz . Eşimin spermiogram testinde 14 mn hareketli çıktı . Neler olacak merak ediyorum .
Bugün doktora gittim . Yumurtam 16-17 mm olmuş. Devam edin dedi ama . Kaç ta çatlıyor 18 19 20 . Bunu yine bilemicem . Ve bir günlük bir şey ama gün aşırı dediler nasıl ayarlayacam şimdi ben 2 günde bunu

Bence pik olmus keşke bir önceki günde yapsaydınız acaba kaç gündür pik oluyor ?

Bugün doktora gittim . Yumurtam 16-17 mm olmuş. Devam edin dedi ama . Kaç ta çatlıyor 18 19 20 . Bunu yine bilemicem . Ve bir günlük bir şey ama gün aşırı dediler nasıl ayarlayacam şimdi ben 2 günde bunu
Bugünden itibaren 2 günde 1 deneyin yada ovu testi alıpta kontrol edebilirsiniz

Bence pik olmus keşke bir önceki günde yapsaydınız acaba kaç gündür pik oluyor ?
Bilmiorum ki adet bitiminden bi gun sonra akıntım olmuştu ama erken diye yapmamıştım yarin da yaparim bklm nasil çıkacak insAllah kaçırmamisimdir ya çarşambayı degerlendirmistik dünü bos gecirdim bugünü de degerlendirirz

Düzenlidir 1 2 gün fark etsede bazen genelde gününü şaşmaz çok şükür. Bida düşünmüyorum canm tüp tedavisine başlıycaz kendimizi toparlayalım
Anladım canım olsun ya ben 3. Denerim sonra tüp bebek geçerim tabi tutmazsa 3. Aşılamadan sonra rapor çıkıyormuş özeldede geçerli mi acaba en azından rapor çıkardı sanada

Anladım canım olsun ya ben 3. Denerim sonra tüp bebek geçerim tabi tutmazsa 3. Aşılamadan sonra rapor çıkıyormuş özeldede geçerli mi acaba en azından rapor çıkardı sanada

2 defa daha aşılama için 2000 + 2000 ödeyene kadar tüp bebek için biriktirmek daha mantıklı geliyor doğrusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…