Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben mesela vajinismustum suan hayal edemiyorum asla normal doğum doktorda öyle rapor verdi bana hatta normal doğuma zorlanmamalı diye
O da iyi aslında şimdiden kafan rahat :) çünkü ne zaman olacağını bilmemek çok büyük stres yapıyor ama sezeryanla bilip hazırlıklı gitmek daha güzel, hakkında hayırlısı inşallah

Amin inşallah Rabbim cumlemize nasip etsin en kısa zamanda, ben yinede çok tövbe ediyorum varsa bilip bilmeden büyük konuştuğum birşey varsa diye :)

Ayni şeyi bende düşünüyorum bizfe hep kızımız okula başlasın öyle olsun ikinci dioduk hala olmadı
Ben doğum teminatlı sağlık sigortası bile yaptırdım sanki hemen olucakmış gibi işte hepsi bize bi imtihan, bilip bilmeden büyük konuştuğum herşey için tövbe ediyorum, Rabbim inşallah kabul eder ve kısa zamanda bebek nasip eder

Bende aynısını düşünüyorum valla zaten yaş oldu 30 arka arkaya en güzeli ☺
Yaş 30sa kesinlikle arka arkaya yapın, ben 24 yaşımda anne oldum nasılsa erken diye 4,5 yıl bekledim 2. İçin ama ona bile pişman oldum bak böyle uğraşıp duruyorum 1. Bir yaşında iken hemen bir daha yapın

Siz o dönemde sakin olmaya çalışıp deneyin birde o zaman, erkekler genel olarak çocuğu varsa ikinciye çok heves etmiyorlar ama oludugu haberini duyunca havalara uçuyorlar :) inşallah sizede nasip olur

Kesinlikle benzer aslında dışarda da çoğu insan yaşıyor ama bilemiyoruz, ben düşük yapana kadar çoğu kişinin düşük yaptığını bilmiyordum, insanin başına gelince öğreniyor daha çok, Rabbim hepimizin gönlünden geçeni biliyor inşallah en yakın zamanda hepimize nasip eder, bugünde bir arkadaşım aradı hamileymiş onu haber verdi 4 aylık olmus, ilk gebeligimde bebeğin kalbi durmuştu, o yuzden bu sefer temkinli davranıp kimseye söylememiş, çok mutlu oldum onun adına, böyle bir haberi almak cidden çok güzel

Bende aynısını düşünüyorum valla zaten yaş oldu 30 arka arkaya en güzeli ☺
aynen öyle Rabbim ikinciyi nasip ederse belki üçüncüyü de düşünebilirim çok geçmeden korunmayı bir düşünmüyorum sanırım
Amin cnm insAllah bende tövbe ediyorum her aklıma geldikçe
Amin canım inş, senin kızın küçükmüş ama stres yapmazsın benimki 6 yaşında kardeş kardeş demekten bıktı yavrum
aynı durum bizde de var malesef bu akşam yine dua ediyordu babasına dedi hatta ellerini aç bana kardeşim için dua edelim gelsin diyor çok içimden alıyor bu çocuk
En son ki benim catlamadan sonra 14 gunde regl gelmiş
Anladım canım

Ben de hamile kalırsam 4-5 aya kadar söylemek istemiyorum zaten karnım ancak o zamanlar çıkıyor, çünkü ailelerimiz ve arkadaşlarımız da üzülüyor birşey olduğunda, İnş sağlıklı gebelik olsun da geç öğrensinler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…