Aslında bu yıl olursa 5 yaş ideal bence, benimkinin 5,5 yaş olacaktı nasip olmadı ama kıskançlık filan az olur sanki o yaşta. Benim de kardeşimle 5,5 yaş çok kıskanmamışım annem öyle derBenimkide 4 yaşında öyle istiyor ki, kendini geçtim onun için istiyorum, yokluğunu çok hissediyor :/
Kime çektiği belli sıpanın şimdidenTipayi takcam oraya su mu gelmesinben de cok inatciyim
Vallaha belliKime çektiği belli sıpanın şimdiden
Kız misafirim geldi kimse bilmiyor tedaviyi yokta diyemedim eşime yaptırdım çoğu işi şimdi gittiler hastayım dedim sancım olduğunu farkettiler çünkü hergün 4 tane agrı kesici içiyorum kuzu ama yine sancı var bunada şükürVallaha bellibaba inatci anne inatci cocugin da sakin olmasi olası bi ihtimal degol kiiiiiiiiizzz durumun nasilll 9yi oldun mu birazcik daha
Annaaaaaaaammm gelmeyin deseydiniz evde yokuz deseydiniz ya yorma kendini fazlaKız misafirim geldi kimse bilmiyor tedaviyi yokta diyemedim eşime yaptırdım çoğu işi şimdi gittiler hastayım dedim sancım olduğunu farkettiler çünkü hergün 4 tane agrı kesici içiyorum kuzu ama yine sancı var bunada şükür
Kuzu hamişti gelen turşu aşermiş aradı yok diyemedim ya Normalde de diyememde zaten hamile olunca hiç diyemedim gittiler uzattım ayakları yattım şimdiAnnaaaaaaaammm gelmeyin deseydiniz evde yokuz deseydiniz ya yorma kendini fazladiyemiyon da boyle biseyi kimseyw ya bilmelerine gerek yok
Bence sorun bende zaten. Sanırım ben geriliyorum bi de.. heyecan yapıo sınavdan kalan öğrenci gibiyim.Siz o dönemde sakin olmaya çalışıp deneyin birde o zaman, erkekler genel olarak çocuğu varsa ikinciye çok heves etmiyorlar ama oludugu haberini duyunca havalara uçuyorlar :) inşallah sizede nasip olur
Yuzzusz ya senden niye istiyor yolda gelirken yeseymisKuzu hamişti gelen turşu aşermiş aradı yok diyemedim ya Normalde de diyememde zaten hamile olunca hiç diyemedim gittiler uzattım ayakları yattım şimdi
Yok ya gelen giden yok. Herhangi bir belirtim de yok. Reglime 4 gün kala akıntım oldu. Hatta şaşırdım regle bu kadar az varken yumurtlama olur mu diye.Oldun mu şimdi bi kan ver idrarda çok geç çıkıyor
Kız bulamamışlar istediğini dedim bana dua olur hamişi mutlu etmek sevaptır ağırladım eşimde yardım edince sıkıntı olmadı şükürYuzzusz ya senden niye istiyor yolda gelirken yeseymis
He hamislere acıyorum ya ben gozumde ne kadar kotu olsa da her zamam cok tatlı gozukurKız bulamamışlar istediğini dedim bana dua olur hamişi mutlu etmek sevaptır ağırladım eşimde yardım edince sıkıntı olmadı şükür
Aynen öle kuzu ben yapayım ki banada yapan olsun kız aşermek kötü ya yemezsen gece rüyana bile giriyormuşHe hamislere acıyorum ya ben gozumde ne kadar kotu olsa da her zamam cok tatlı gozukur
Anladım canımBen ovu kullandım ama geçen hafta şehir dışına çıkmam gerekti devam edemedim ama bi beş gün felan yaptım hiç pik i yakalayamadım yani ovuyla hamile kalmış değilim
Amin inşallah canım ben daha önce aldım hep 16-17. Gün pik yakaladımbilmiorum ki cnm sadece yumurta takibi yapiolar mi testi sipariş ver mutlaka dene vesile olur insAllah cnm
Agnucaston folik asit + glukofen bende kullanıyorum cnm uc kutu kullan dedi bana doktorum agnucastonu folik asiti zaten gebeligr hazırlık olarak düşün
Nasıl kullandın ne zamanları kaç gün değerlendirdinBen kaldım geçen sene
Hadi inşallah iyi haberlerini bekliyoruzYok ya gelen giden yok. Herhangi bir belirtim de yok. Reglime 4 gün kala akıntım oldu. Hatta şaşırdım regle bu kadar az varken yumurtlama olur mu diye.
Galiba o akıntı yumurtlama olduğunun belirtisiydi. Bende o yumurtlama günlerine göre bekleyip test yaparım 8 Ekim'de falan
Evet oyleymis yaAynen öle kuzu ben yapayım ki banada yapan olsun kız aşermek kötü ya yemezsen gece rüyana bile giriyormuş
Benimkide olsaydı arası 4 olucaktı ama nasip kısmet 5 te olur Rabbim yeterki nasip etsin :) kıskançlık biraz karakter ile alakalı sanki yaşi büyük olanda da gordum küçük olanda da :)Aslında bu yıl olursa 5 yaş ideal bence, benimkinin 5,5 yaş olacaktı nasip olmadı ama kıskançlık filan az olur sanki o yaşta. Benim de kardeşimle 5,5 yaş çok kıskanmamışım annem öyle der
Benim saklama gibi bir şansım olmuyor malesef gebeliklerim riskli geçtiği için etrafimdakilerin bilmesi gerekiyor, olsunda soylerim artık:)Ben de hamile kalırsam 4-5 aya kadar söylemek istemiyorum zaten karnım ancak o zamanlar çıkıyor, çünkü ailelerimiz ve arkadaşlarımız da üzülüyor birşey olduğunda, İnş sağlıklı gebelik olsun da geç öğrensinler
O ikilem cook zor cidden sizde birde eş stresi var üstüne, insan istiyor tabi olsun hemen sanki zaman boşa geçiyormuş gibi geliyor ama işte bizim istediğimiz gibi olmuyorki çoğu zaman herşey en iyisi yapabilirsen sakin kalmak, bu arada yeni bir hamile hikayesi okudum ovu zamanında 3 4 gün önce birliktelik olmus sonra eşi yurtdışına cıkmış ve hamile olduğunu öğrenmiş yani olacağı varsa oluyor işte:) bende hayit otu suyu kullanıyorum ama strese fayda sağlıyor mu bilmiyorum :)Bence sorun bende zaten. Sanırım ben geriliyorum bi de.. heyecan yapıo sınavdan kalan öğrenci gibiyim.
Bende o dönemi bilmek stres yapıyor, eşime de yansıyor bence.. oğlumda da on ay gebe kalamadım, bi ay herswyi boşverdim ara verdim, bi ilişkiye olmuş.. bebeğin boyutuna göre de gayet ovuden 3-4 gün öncwki ilişkşyle gebe kalmışım oğluma yani.. bence ben stres yapıyorum çok konu bende.. bakalım hayıt otu hapı beni rahatlatabilecwk mi? Çünkü ben de bu stresten çok yoruldum. Sırf bu yorgunluktan gerginlikten ikincidwn vazgeçesim var. Ya da bian önce gebe kalsam da şu stres bi bitse diyorum. Çok yoruyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?