Tabi cnm 40-50 gün daha ekle baya bir yıl nerdeyse yani ve bebek olunca da rahat olmuyor cee diye kalkıveriyor uykudanDogumdan sonra da fanfirofinfon zor olur ay su an dusundum de uzuldum durumuna onun
Vallaha yaTabi cnm 40-50 gün daha ekle baya bir yıl nerdeyse yani ve bebek olunca da rahat olmuyor cee diye kalkıveriyor uykudan
Amin inşallahHadi ya ne güzel inşallah gerçek olur
Sadece bu konuda değil cnm deliksiz uyku, uzun uzun dinlenmek, kendine ayırdığın vakit her şeyin tadını çıkar, anne olmak mükemmel bir his ama bebek olunca her şeyin o olacak sen diye bir şey kalmayacak, senin istek ve dileklerin ikinci planda olacak ve bunları memnuniyetle kabul edeceksinVallaha yabu gunlerin degerini bilmek lazim hergun strsee giriyoruz olmiyor diye aslinda guzel gunlerin tadini cikarmak lazim
Ya şu fanfinifon kelimesini duyunca tuhaf oldum. Eşimde fanfinifon fanafino der dururBen de istemem ilk geceden açıkcası, hamile kalınca rahatca olmuyor çünkü sonra fanfinifon işihele bir evliliğin tadı çıksın cnm hemen gerek yok, benim eşimin yaşı büyüktü 2-3 ay bekledik sonrada iki ay olmadı işte 5-6 ay sonra gebeydim ama bence en az bir yıl olmamalı
Ay ne diyeyim kız, yumuşatılmış hali sankiYa şu fanfinifon kelimesini duyunca tuhaf oldum. Eşimde fanfinifon fanafino der dururben sadece o kullanıyor diye düşünüyordum
Ahahah vallaha iyi diyorsun tecrube sonuçtaSadece bu konuda değil cnm deliksiz uyku, uzun uzun dinlenmek, kendine ayırdığın vakit her şeyin tadını çıkar, anne olmak mükemmel bir his ama bebek olunca her şeyin o olacak sen diye bir şey kalmayacak, senin istek ve dileklerin ikinci planda olacak ve bunları memnuniyetle kabul edeceksinanın tadını çıkar. Bol bol film izle özellikle sinemada
Sen hamile kal, ben senle bütün tecrübelerimi paylaşacağım merak etmeAhahah vallaha iyi diyorsun tecrube sonuçta
Alla alla ilginç cidden yaDegisik biswy ya o agri bacak uyuşuyor benimde evlendikten sonra olmaya basladi
Yaaaa tecrubelerini beklerimSen hamile kal, ben senle bütün tecrübelerimi paylaşacağım merak etmedoğur yine devam edeceğim sütümü nasıl artıracağım diye soracağın günler de gelsin inş
Aynen 1 yıl ideal bir süre gerçekten bizimde oldu 1 sene bakalım uğrasıyoruzBen de istemem ilk geceden açıkcası, hamile kalınca rahatca olmuyor çünkü sonra fanfinifon işihele bir evliliğin tadı çıksın cnm hemen gerek yok, benim eşimin yaşı büyüktü 2-3 ay bekledik sonrada iki ay olmadı işte 5-6 ay sonra gebeydim ama bence en az bir yıl olmamalı
Doktora da gitmedim onin icin ama her zaman adet olmadan once olur ordan anlarim olacağımi . Bence benim kan dusuk oldugu icn diye dusunuyorum .Alla alla ilginç cidden ya
Nasil yapmaz kiz 58 59 gun adet olmadim bnEnfeksiyon gecikme yapmazki ya bilemedim
Olur canım inş, burda biri yazmıştı bundan 3-4 yıl önce böyle hamilelik konuşanlar şimdi bebeklerini konuşuyor yani er yada geç oluyor ama sabırsızlık insanı yoruyor malesef rahat olsak olacak inşAynen 1 yıl ideal bir süre gerçekten bizimde oldu 1 sene bakalım uğrasıyoruz
Ben söylemiştim ya benim olmadı kızlar diye ben erteledim canım benim Allah isteyenlere versin ben düşünmüyorum bu aralar... Rabbim sizlere nasip etsin
Kiz hikayesi eskiden buyuk dedelerinin mallari arsa tarlasi cokmus ondan koymuslar ondanmis soyadi diom ablamin kurnaz hakketten ablam cok cakal soyadi yakisio kardesimin kaplan oda cok kavgaci yirtik onada uydu demekki malimisim ki bnada özlugum tastik edilio ki malim bak kiyamiom olan bna oluoAhahaha has mal gibi
Saka tabi de kizim olursa adini ARYA LINA KOYUCAM iki tarafta da kimse de yokinsallah ben dogurana kadar biri supriz yapip oyle isim koymaz . Kiz olursa ben erkek olursa esim isim koyucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?