Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sirada gebe kalmak isteyen kimler kaldi? Bi onlara dua edelim gebeler olarak
Listedeki herkes canımm

İki kati olmayinca riskli dediler bana cok korkuttular yemin ederim ogrendigimden beri dusuk olabilir dediler diye wc ye gitmeye korkuyorum yaaa kirmizi gorursem diye simdi tam 2 kati artmayinca icim rahat degil o yuzden
Benim de ilk gebeligimde ilk testim 37 gibi bişeydi, sonucu veren kişi büyük olasılıkla gebelik değil doktorunuzla görüşün dedi, ben ama bir kaç kere kan takibi yaptım yavaş yavaş arttı, daha kese bile yokken düşük tehliken var kanaman olabilir, olunca hemen hastaneye gel dediler, gebeligim boyunca düşük tehlikem hep oldu ve kanamam da ama sağlıklı olarak doğdu bebeğim tabi bizim hiç endişesiz bi zamanımız olmadi keyifli bir gebelik geçirmedim ama hep sukrettiim, nasibimiz böyleymiş dedik. Sende önce herşeyin hayırlısını dile, bir doktor şunu demişti eğer bir bebek yasiyacaksa anneye tir carpsada bir şey olmaz ama eğer ömrü yoksa hiç bir sorun yokken de gidebilir. Bol bol dua et.

Sagol canim benim ben her zaman rabbime hayirlisiyla diye basladim dualarima haklisin tabi ki Rabbim ne derse o olur ama hamileyken hassas oluyomus insan daha cok uzuluyomus sanirim yada bende oyle oldu zamana birakicam insallah insallah alisicam bu duruma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…