- 28 Eylül 2019
- 92
- 32
- 8
- 30
İnşallah çok teşekkür ederimİnsallah cok kısa sürede gebe kalırsın canım
Darısı topik de ki diğer bütün arkadaşlara inşallahYaaaa maşallahhhh canımmmmm tek tek hamişler çoğalıyor ne kadan güzel
Giderim birazdanKiz ben olsam simdi hastaneye 63728291 kez gitmistim kocan gelcekse de hastanede kan verdikten sonra arar hayatim hastanedeyim kendimi kotu hissediyorum usuttum sanirim midem cok bulaninca hastaneye geldim onemli bisey yok gelirim birazdan derdim
Anacim kossana ayy ben senden sabirsizim valla yaninda olsam 6327 kez gitmistik hastaneye hadiii bekliyorum sonucu etiketi unutma unutursan bebegin popisini isiririmGiderim birazdan
Anacim kossana ayy ben senden sabirsizim valla yaninda olsam 6327 kez gitmistik hastaneye hadiii bekliyorum sonucu etiketi unutma unutursan bebegin popisini isiririm
Geldin mi kendine valla bende birazdan ovulasyon yapcam merak ettim nasil cikiyomusTamam canım inşallah
Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Ekim
@MonicaBing bat 7
@nurguull bat 11
@Matrakhatun bat 11
@Andyou bat 11
@Antoryum123 bat 13
@Loriklorik bat 14
@Kedi sever bat 14
@Karakarsu bat 16
N Nana Ana bat 17
sosmivida bat 17
@Eslem91 bat 17
@rosebatum bat 18
@bocek345 bat 19
@Gonulmeyvesi bat 19
@Zekta bat 19
@bi prenses annesi bat 20
@Misst bat 20
@burcusami bat 21
@Umutumut82 bat 22
@icecreamm bat 22
@Ahenfatma bat 23
@Sibelll16 bat 26
@15yusra11 bat 26
@Aslihanugur bat 26
@Dostumdostum bat 28
@Cokoprenses83 bat 29
@dilosss_ bat 30
@Minikbirmucizemeselesi bat 30
@Peripellas bat 31
Kasım
@eylem91 bat 26
Beybililerimiz
@tiktaktok bat 1 E
@Deryakadir bat 4 Ek
@Babyandmom bat 6 A
Memeli Mestan bat 8 Ek
@Martilikiz07 bat 9 E
@Ojej bat 11 A
@Seval2321 bat 11 E
@hayalinizle bat 12 A
@Emine Hatayli bat 19 A
F Fatma KTL bat 20 A
@mervecancan bat 20 T
@Icebergsss bat 20 E
@Caghla_29 bat 23 A
@emine1115ygt bat 23 A
@Gncgztc bat 24 A
@beren20 bat 24 E
@Sumeyyee__ bat 26 A
@Dorothyy bat 26 E
@Lepistesb bat 28 A
@Ftskrcm bat 30 A
@zambak189 bat 30 A
Listedeki herkes canımmSirada gebe kalmak isteyen kimler kaldi? Bi onlara dua edelim gebeler olarak
Ayyy benim bildigim sen lorik eslem vardi listeye bakicam durListedeki herkes canımm
Ayyy gelmis iste yavrum yaaa gozun aydiinKızlar kızlar ya şuan ağlıyorum var mı bir şey bugün tam 44.günüm regl bekliyordum. Elimde ovu testi vardı yaptım baktım sonuç böyle sonra HCG yaptım
Sen eski kullanıcı adını bi söylesene emin olayımAyyy benim bildigim sen lorik eslem vardi listeye bakicam dur
Zeyzey0761Sen eski kullanıcı adını bi söylesene emin olayım
Sagol fasulye anasıZeyzey0761
Yok yok olmazsiinTeşekkür ederim inşallah vardır ve sağlıkla ilerler. Ben yapınca sanki kasıklarım ağrımaya başladı sanki regl olacağım
Benim de ilk gebeligimde ilk testim 37 gibi bişeydi, sonucu veren kişi büyük olasılıkla gebelik değil doktorunuzla görüşün dedi, ben ama bir kaç kere kan takibi yaptım yavaş yavaş arttı, daha kese bile yokken düşük tehliken var kanaman olabilir, olunca hemen hastaneye gel dediler, gebeligim boyunca düşük tehlikem hep oldu ve kanamam da ama sağlıklı olarak doğdu bebeğim tabi bizim hiç endişesiz bi zamanımız olmadi keyifli bir gebelik geçirmedim ama hep sukrettiim, nasibimiz böyleymiş dedik. Sende önce herşeyin hayırlısını dile, bir doktor şunu demişti eğer bir bebek yasiyacaksa anneye tir carpsada bir şey olmaz ama eğer ömrü yoksa hiç bir sorun yokken de gidebilir. Bol bol dua et.İki kati olmayinca riskli dediler bana cok korkuttular yemin ederim ogrendigimden beri dusuk olabilir dediler diye wc ye gitmeye korkuyorum yaaa kirmizi gorursem diye simdi tam 2 kati artmayinca icim rahat degil o yuzden
Sagol canim benim ben her zaman rabbime hayirlisiyla diye basladim dualarima haklisin tabi ki Rabbim ne derse o olur ama hamileyken hassas oluyomus insan daha cok uzuluyomus sanirim yada bende oyle oldu zamana birakicam insallah insallah alisicam bu durumaBenim de ilk gebeligimde ilk testim 37 gibi bişeydi, sonucu veren kişi büyük olasılıkla gebelik değil doktorunuzla görüşün dedi, ben ama bir kaç kere kan takibi yaptım yavaş yavaş arttı, daha kese bile yokken düşük tehliken var kanaman olabilir, olunca hemen hastaneye gel dediler, gebeligim boyunca düşük tehlikem hep oldu ve kanamam da ama sağlıklı olarak doğdu bebeğim tabi bizim hiç endişesiz bi zamanımız olmadi keyifli bir gebelik geçirmedim ama hep sukrettiim, nasibimiz böyleymiş dedik. Sende önce herşeyin hayırlısını dile, bir doktor şunu demişti eğer bir bebek yasiyacaksa anneye tir carpsada bir şey olmaz ama eğer ömrü yoksa hiç bir sorun yokken de gidebilir. Bol bol dua et.
Emin oldun mu anacim neyden emin olcaksaSagol fasulye anası
Bu ay bnm de hem dogum gunum hem de evlilik yil donumumuz. Insllh hepinize ugur getrsinBen demistim bu Ayda bi hayir var diye❤CUNKU HAMILELIK HABERLERI ILE BASLADIK RABBIMMM ARDI SIRA KESILMESIN
Ben ben benSirada gebe kalmak isteyen kimler kaldi? Bi onlara dua edelim gebeler olarak
Oldum babacımEmin oldun mu anacim neyden emin olcaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?