Sol ve sağ kasımda agri var ama kesin enfeksiyon yada adet belirtisi 12 gün var bata bu kadaerken olmaz herhaldeÖyleyse sansın yüksek kuzum senin
Ne diyon kiz anlamadim ne bu siddet bu celalKiz cocugu 3 gunun mu kaldi dedim
Kaç günde bi regli oluyorsun çok erken değil mi 8.günOvülasyon testine reglin 8.günü başlıcam.koyu çizgiyi gördüğümde ve de sonraki günler gün aşırı deneyeceğim bakalım
Deli ya o zaman test günüm 15. Gün olmalı sayarsamBen saymak istiyorum sayinca gunler daha cabuk geciyor
Belli olmasina son 3 gun mu diyorum anacimNe diyon kiz anlamadim ne bu siddet bu celal
T mi daha azYaptim aynisi cikti
Yaptim aynisi cikti hatta belki biraz daha azdir
15. Gun olsun daDeli ya o zaman test günüm 15. Gün olmalı sayarsam
Aynen canım ama yarında yap daha da koyulasır belkiMrb hanimlar kafam cok karisik kizlar sicze testim pik mi Eki Görüntüle 2543058
Süttür inşallah zorla getircem bebeği15. Gun olsun da14. Gun yaparim. Ay goguslerim cok dolgun yururken aciyor . Tovbe ya rabbimm
Nerde yazdin fasulyem .. evet bugunu sayarsam 4 gunBelli olmasina son 3 gun mu diyorum anacim
Evet evet t daha az silikT mi daha az
Bazen yaptıgın saatte etkiliyo
Hw süttür sütSüttür inşallah zorla getircem bebeği
Timam centik atiyorum o zamanNerde yazdin fasulyem .. evet bugunu sayarsam 4 gun
Evet evet t daha az silik
Oda bnm kafadanHw süttür sütanneme soruyorum diyor ki iyidir iyidir
Timam centik atiyorum o zaman ♥
Canım 11 e bozuk yazmışsın ama bence o gün pik gibi duruyor keşke testi tekrar edip deneseydinizEki Görüntüle 2543072 iste benimde hep boyle cikiyo aynı bile olmuyo cnm bu 3. Ayın ovu testinde
Bence markayla da alakalı olabilir daha hassas testler var onları kullanın bunlar çok yanıltıyorEki Görüntüle 2543072 iste benimde hep boyle cikiyo aynı bile olmuyo cnm bu 3. Ayın ovu testinde
Ablam soylemis aaannooowww ablama bile guvenmiycem .Oda bnm kafadankız annene söyledin mi aşılama oldugunu
Birkaç gün daha bekle yap bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?