Insallah bakalim guzel sonuclar alirim ya ayyyy gunler yaklastikca tedirgin oluyorunBirkaç gün daha bekle yap bencede
Gormezsin insallahson gun kirmiiti gormesem iyi
nasip cnm yaşla değil bence dusunme oyle her nasip vaktine esir
Yaaaaaaaaaaa insallahGormezsin insallahMercimeki gorursun
Saol canim yarinda yapacam bakalimAynen canım ama yarında yap daha da koyulasır belki
Beklemek cok zor ben ve diger arkadaslae kavusma ayi olsun insallah bebislerimizeHadi bakalimmm bekliyoruzzz ♥♥
Anne duası önemli ama sürekli arayıp strese sokuyorlarsa söylenmemeli bnceAblam soylemis aaannooowww ablama bile guvenmiycem .diyor ki bilsin duasini alirsin anne duasi onemli . Dedim mantikli dedi tm
Ben varım cnmAranızda tüp bebek yaptıran varmı kızlar
Yok anaaammm benim anammm cok baaallllllll hep dua eder minnnnoosumAnne duası önemli ama sürekli arayıp strese sokuyorlarsa söylenmemeli bnce
KizlarrrrrrMrb hanimlar kafam cok karisik kizlar sicze testim pik mi Eki Görüntüle 2543058
İnşallah teyzemin duaları kabul olmuştur cnm bnmkide ediyor ama meraktan durmadan arıyor biliyorum torun istediğinden ama bn stres oluyorum demedim bu sefer o yüzdenYok anaaammm benim anammm cok baaallllllll hep dua eder minnnnoosum
Anladm cnm hayrlisi olsun insAllah ya Rabbim büyükInsallah canim. Artik rahat biraktim hesapla kitap yapsamda olmuyor 3 yildir. Doktor cok streslisin. Stresle gebeligi engelliyorsun dedi. Bende herseyi biraktim .nasibimizde varsa olur.
Sakin ol stres yapma az kalmış şurda dayanInsallah bakalim guzel sonuclar alirim ya ayyyy gunler yaklastikca tedirgin oluyorun
Annam yok bizimiki tarafta toruna doymusİnşallah teyzemin duaları kabul olmuştur cnm bnmkide ediyor ama meraktan durmadan arıyor biliyorum torun istediğinden ama bn stres oluyorum demedim bu sefer o yüzden
Insallah yaSakin ol stres yapma az kalmış şurda dayan
Kız bizdede çok var sendende görmek istiyorum diyorAnnam yok bizimiki tarafta toruna doymus
Insallah ya
Allah razı olsun canım inşallah tez zamanda sana da nasip olsun bize burdan haberi verÇok haklısın cnm yaa benimde hep silikti bende hic umursamamistim nasıl olsa olmuyo yumurta diye olacağı varsa her türlü oluyo gerçekten
Dileğim saglikla alman kucagina ins cnm benim
Anne yuregi iste kiz vallaha birinde olan diğerinde yoksa uzuluyorKız bizdede çok var sendende görmek istiyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?