Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amiiiiin insallah Allah kabul etsin güzel kokulu güzel gönüllü cicegim benimmmm

Rabbim dahada iyi etsin kuzucum başladın mı çalışmalar bu ay umudum var senden kimyasalın üzerine çabuk kalınıyor diyorlar
Sağol cnm benim
Evet ara vermeden başladık cnm ama sanirim yumurtaliklarda sorun var ovu testleri pik olmuyo bu ay bi macun aldım adetle baslicam bakalım
Rabbim hayırlı zamanda versin cumlemizede ins

Allah razı olsun canım benim evet hep silik çıkıyordu hiç koyu olmadı silmişim tel den yoksa foto atardım ilk yaptığım iki gün t c ye göre biraz koyuydu sonraki günler gittikçe silikleşti nasip ya bizde o günler değerlendirdik bir hafta felan ovu yaptım sonrasında şehir dışına çıkmam gerekti ne ilişki yaşayabildim ne ovu yapabildim öyle kaldı ben de nasip artık dedim bu ay da bırakmıştım Artık olursa olur diyordum Rabbime bin şükür oldu yanı gerçekten nasip kısmet yemin ediyorum ne kadar uğraşsak da uğraşalım nasip olmayınca olmuyor Rabbim size de inşallah tez vakitte nasip etsin hepinize dua ediyorum istediğim zaman da dua ediyordum şimdi de gönülden ediyorum aminnn

Çok haklısın cnm yaa benimde hep silikti bende hic umursamamistim nasıl olsa olmuyo yumurta diye olacağı varsa her türlü oluyo gerçekten
Dileğim saglikla alman kucagina ins cnm benim

Diğeri durunca koyulaşmıştır cnm sana öle geliyordur belki
Belki de olabilir simdi atiyorun
Cnm bence daha koyu değil diğeri kurumuş
Ama tabi onu testine göre hareket de etme tabiki dr hangi gün vermişti test icin
Bence de oyle oldu :) doktor test icun gun vermedi . Sadece adetin gecerse gel dedi . Bugun 11. Gunum . 3 gun daha sabretsem sonucu ogreniriz negatif mi pozitif mi diye . Ama bakalim . Bugun de akintim basladi hayrolsun ınsalah

Cnm bence daha koyu değil diğeri kurumuş
Ama tabi onu testine göre hareket de etme tabiki dr hangi gün vermişti test icin
Bak bebegim benimde boyle cikti zaten bunlarin uzerine 1-2 gun daha yaptim sonra kavga ettim benimkiyle kustum yapmadim ovulasyon o istiyodu ikna etmisti cocuga kii benim 18. De attigimda tam pik degil ama degerlendir dediler ogunu degerlendirdim 3 gun falan sonra yapmadim 1 hafta zaten konusmadim herifle o sira kalmisim hamile sanirim umarim sana ümit olmustur attiklarim moral bozma sakin

Eklentiler

• 4BCA9F0D-BD46-48A4-943D-9C903FE899AA.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 33
  • AD98730C-A27E-4344-A693-050598DE3DAD.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 37
  • 40C12E49-4481-41A5-A819-CE70EDD026B0.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 34
Akıntı zaten gebeliktede oluyo cnm
Inş hayirla guzel haberlerini alırız cnm ins ins ins

Sağol cnm benim
Evet ara vermeden başladık cnm ama sanirim yumurtaliklarda sorun var ovu testleri pik olmuyo bu ay bi macun aldım adetle baslicam bakalım
Rabbim hayırlı zamanda versin cumlemizede ins
Doktora göründün mü cnm bunun için inşallah şifa olur macun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…