Bebisin hayırlı olsun cnm sağlıkla al ins benim hiç öyle koyuluk olmuyo isteBak bebegim benimde boyle cikti zaten bunlarin uzerine 1-2 gun daha yaptim sonra kavga ettim benimkiyle kustum yapmadim ovulasyon o istiyodu ikna etmisti cocuga kii benim 18. De attigimda tam pik degil ama degerlendir dediler ogunu degerlendirdim 3 gun falan sonra yapmadim 1 hafta zaten konusmadim herifle o sira kalmisim hamile sanirim umarim sana ümit olmustur attiklarim moral bozma sakin ♥
Benimde c yi hic gecmedi koyulugum aynida olmadi gibi insallah Allahim gonlune gore versinBebisin hayırlı olsun cnm sağlıkla al ins benim hiç öyle koyuluk olmuyo iste
Hayirlisi diyelim
Hadi ins kuzum yaaa inan senin kadar istiyorum ins olumlu sonuçlar alirsinBrnim adetten once hic akintim olmazdi . Simdi bel agrim goguslerimin kenarlar ve akintim var belirti olarak
6. Gebelikti bu cnm acildeki dr fakülteye yönlendirdi ama esimin işinden dolayı gidemiyoruz ozeli düşünüyorum ama bir macunu deneyeyim diyorum kararsız kaldimDoktora göründün mü cnm bunun için inşallah şifa olur macun
Kız senin daha 10. Gün bugün inşallahhh koyu halinide görürüzInanmiyorum ben ovu ye ne zaman inanirim biliyon mu t c den koyu ciktigi zaman
Bence ihmal etme cnm bi kontrole git6. Gebelikti bu cnm acildeki dr fakülteye yönlendirdi ama esimin işinden dolayı gidemiyoruz ozeli düşünüyorum ama bir macunu deneyeyim diyorum kararsız kaldim
Insalllahhhh ya hayir 11 asilama gununu niye saymiyoruzKız senin daha 10. Gün bugün inşallahhh koyu halinide görürüz
Benimde c yi hic gecmedi koyulugum aynida olmadi gibi insallah Allahim gonlune gore versin ♥
Yaaaa allah razi olsunHadi ins kuzum yaaa inan senin kadar istiyorum ins olumlu sonuçlar alirsin
Bebeğim aşılama günü sayılmıyor doktorlar saymıyorInsalllahhhh ya hayir 11 asilama gununu niye saymiyoruz
2 saat once sivi almayi kesiyosun dimi tatlimEki Görüntüle 2543072 iste benimde hep boyle cikiyo aynı bile olmuyo cnm bu 3. Ayın ovu testinde
Hep aklimda cnm ama ne bilim arada bi bosvermislikmi desem olumsuz bisey duymak istemedigimdenmi desem bilemedimBence ihmal etme cnm bi kontrole git
Evet hatta 3 saat falan oluyo cnm2 saat once sivi almayi kesiyosun dimi tatlim
En azından bi sorun varsa çare bakarsın kuzu tabi nasıl istersenHep aklimda cnm ama ne bilim arada bi bosvermislikmi desem olumsuz bisey duymak istemedigimdenmi desem bilemedim
Gidersem buraya da yazarım mutlaka
Allah kabul etsin cnm duanda unutma beniSohbetinize doyum olmaz kizlar ben namazı kilayim ins öpüyorum sizleri
Öyle cnm tabiki ins gidicemde buaymi bisonraki aymi onu bilemedimEn azından bi sorun varsa çare bakarsın kuzu tabi nasıl istersen
Ben saymak istiyorum sayinca gunler daha cabuk geciyorBebeğim aşılama günü sayılmıyor doktorlar saymıyor
Kiz cocugu 3 gunun mu kaldi dedimBen saymak istiyorum sayinca gunler daha cabuk geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?