Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aferin sana lorik adet gününe kadar konusmuyorum seninle
Kusme bana annniiimmmm meraktan hep meraktann
Valla internette eger bisey olsa direk duser bebek diyo anlamiyorum herkes baska bisey diyo
Internete gore oohooooo hepimiz ölü sayilirz su an inanma internettrkilere
Kizzz kan mi verdin
Verddimmm vallaha ama akintim beni tedirgin ediyor cok geliyor
L Loriklorik Wiiiii lorikoooo niye acele ettin yavriiimmm. akacak kan durmazmis neyse hayrlisi olsn artik ne diyelm. N Nana Ana kiiiz kusme sen de bu seferlik sabirszligina yenildi artk. insllh guzl haber gelir
Ne geliyorsa basima meraktan

L Loriklorik Wiiiii lorikoooo niye acele ettin yavriiimmm. akacak kan durmazmis neyse hayrlisi olsn artik ne diyelm. N Nana Ana kiiiz kusme sen de bu seferlik sabirszligina yenildi artk. insllh guzl haber gelir
Ben artık yorum yapmıyorum söz agızdan cıktı birkere sen nereye gidiyorsun balam hayırdır

Ben artık yorum yapmıyorum söz agızdan cıktı birkere sen nereye gidiyorsun balam hayırdır
Olsn bu seferlk yapma. Beklnti icinde olunca insan daha bi sbirsz oluo.

Mersine baba evine gidiorm insllh persmbe gunu kardesimn dugunu var. En az 2 ay evimden uzakta kalcam.

Olsn bu seferlk yapma. Beklnti icinde olunca insan daha bi sbirsz oluo.

Mersine baba evine gidiorm insllh persmbe gunu kardesimn dugunu var. En az 2 ay evimden uzakta kalcam.
Ben bu zamana kadar bekleyip simdi sabırsız olmasını anlamıyorum okadar beklemis birkac gün daha bekleyebilirdi. Allah gönlüne göre versin insallah hayal kırıklıgı yasamaz. Yinede konusmicam
Mersin cok güzel temiz havada alırsın hem simdiden iyi yolculuklar bebegim Kardesinede hayırlı olsun insallah

Naaannnaaaaaaaaaahhhhhhhhhh yaaaa

Bari etiketle beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…