Regl oldumMonicaBing canım varmı gelen giden?
Ne zaman çıkacak kızKan verdimm
Kan verdim esim gelmiycek sandim geldi smdi kan verdim
Allah korusun ya ne alaka allah askina bebegimizin olduguna bile sevinemiycek miyiz
Kusme bana annniiimmmm meraktan hep meraktannAferin sana lorik adet gününe kadar konusmuyorum seninle
Internete gore oohooooo hepimiz ölü sayilirz su an inanma internettrkilereValla internette eger bisey olsa direk duser bebek diyo anlamiyorum herkes baska bisey diyo
Verddimmm vallahaKizzz kan mi verdin
Ne geliyorsa basima meraktanL Loriklorik Wiiiii lorikoooo niye acele ettin yavriiimmm.akacak kan durmazmis neyse hayrlisi olsn artik ne diyelm. N Nana Ana kiiiz kusme sen de bu seferlik sabirszligina yenildi artk. insllh guzl haber gelir
2 saat sonraNe zaman çıkacak kız
Ben artık yorum yapmıyorum söz agızdan cıktı birkereL Loriklorik Wiiiii lorikoooo niye acele ettin yavriiimmm.akacak kan durmazmis neyse hayrlisi olsn artik ne diyelm. N Nana Ana kiiiz kusme sen de bu seferlik sabirszligina yenildi artk. insllh guzl haber gelir
Hayırlısı olsun canım ne diyelimRegl oldum
İnşâllah güzel olur cnm sonucun2 saat sonra
Olsn bu seferlk yapma. Beklnti icinde olunca insan daha bi sbirsz oluo.Ben artık yorum yapmıyorum söz agızdan cıktı birkeresen nereye gidiyorsun balam hayırdır
Ben bu zamana kadar bekleyip simdi sabırsız olmasını anlamıyorum okadar beklemis birkac gün daha bekleyebilirdi. Allah gönlüne göre versin insallah hayal kırıklıgı yasamaz. Yinede konusmicamOlsn bu seferlk yapma. Beklnti icinde olunca insan daha bi sbirsz oluo.
Mersine baba evine gidiorm insllh persmbe gunukardesimn dugunu var. En az 2 ay evimden uzakta kalcam.
Uzulmiycem kotu cikarsa daİnşâllah güzel olur cnm sonucun
İnsallah balim insallahMemeli Mestan boşa takıyorsun fasulyen gayet iyi Allahın izniyle bişey olmucak
Naaannnaaaaaaaaaahhhhhhhhhh yaaaaBen bu zamana kadar bekleyip simdi sabırsız olmasını anlamıyorum okadar beklemis birkac gün daha bekleyebilirdi. Allah gönlüne göre versin insallah hayal kırıklıgı yasamaz. Yinede konusmicam
Mersin cok güzel temiz havada alırsın hem simdiden iyi yolculuklar bebegimKardesinede hayırlı olsun insallah
Sonucunu bekliyorum merakla ama uzulme sakin kendini kotuye hazirla cikan sonuca daha cok sevinirsin olumlu olursa ne zaman cikcak sonuc?Uzulmiycem kotu cikarsa da
Bari etiketle beniBen bu zamana kadar bekleyip simdi sabırsız olmasını anlamıyorum okadar beklemis birkac gün daha bekleyebilirdi. Allah gönlüne göre versin insallah hayal kırıklıgı yasamaz. Yinede konusmicam
Mersin cok güzel temiz havada alırsın hem simdiden iyi yolculuklar bebegimKardesinede hayırlı olsun insallah
2 saat sonra .. yok üzülmem napalim yolumuza bakariz artik devam ederizSonucunu bekliyorum merakla ama uzulme sakin kendini kotuye hazirla cikan sonuca daha cok sevinirsin olumlu olursa ne zaman cikcak sonuc?
Hala mi 2 saat varrrrr ayyyyy cok uzun2 saat sonra .. yok üzülmem napalim yolumuza bakariz artik devam ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?