Aynen erkennyaptın çünkü kuzuUzulmiycem kotu cikarsa da
anladım canim, Rabbim şifa versin, tabiki denemekte fayda var, inşallah tez zamanda kucağın dolarYaygın endometriozisim var canım. Bu da tüp bebek sürecine gelmeden önce yapılması gereken her şeyi önemsiz kılıyor sanırım. Yine de kendi kendine olsun istemiştim, biraz imkansıza yakını istemek gibi bu. Taa bekarligimda demişlerdi zaten odaklar çok fazla ameliyatla hepsini temizleyemeyiz yayılmaya devam eder. İlerde evlenip çocuk istersen tüp bebek denenir diye. Artık gidince öğreneceğim ne olacak ne bitecek.
Bi tane uzgun lafini duyarsak linc ederiz seniUzulmiycem kotu cikarsa da
Amin insllh sen de haklisin tabiBen bu zamana kadar bekleyip simdi sabırsız olmasını anlamıyorum okadar beklemis birkac gün daha bekleyebilirdi. Allah gönlüne göre versin insallah hayal kırıklıgı yasamaz. Yinede konusmicam
Mersin cok güzel temiz havada alırsın hem simdiden iyi yolculuklar bebegimKardesinede hayırlı olsun insallah
Bunlar geçen haftakiler bundan sonra yaptigimda çatlamıştı zaten. Ben ilk pik olduğu gün ve çatladığı gün değerlendirdim, çünkü 2 kere pik yaptı ama eşinin bir sorunu yoksa hergunde değerlendirebilirsin ama mutlaka pik olmadan önce başlaYani pik gunu catladigini gunu degerlendirdinmi peki
Onlr da banlamak icin bahane mi ariolr ne kizL Loriklorik nerde verdin cnm
N Nana Ana ya pozitif çıkarsa yinede konuşmıcan mı
Bide begenmedim yapma mune ceza verilecek demişti öle bişry okudum durduk yere ban yeme tatlım
Lorikonun sabirszligi
Taze annee. Var mi sende gelisme . Nasil hissediosn kendiniiAynen erkennyaptın çünkü kuzu
Kuzu çok abarttılar ama sevmesiği haz etmediği herkese begenmedim atıp duruyorlar bakıyorsun yorumda sıkıntı yok keyfi begenmedim yapmış üşenmeden kızın profiline girip bütğn paylaşımlara begenmedim yapanlar var ben hak verdim muneyeOnlr da banlamak icin bahane mi ariolr ne kizo isarete ban cok fazla
Evet poztif cıkarsada konusmayacam antoryumunda pozitif cıkmıstı sonra cok üzülmüstük sendemi hatırlamıyorsun?L Loriklorik nerde verdin cnm
Bide begenmedim yapma mune ceza verilecek demişti öle bişry okudum durduk yere ban yeme tatlım
Benimde gebeligim hep riskliydi tum gebelik boyunca hic sevinc yasayamadim hep korku hep endise ama eger Rabbim ona omur vermisse her turlu yasiyor, birde bebek dusmesin diye okunan dualar var, onlarida tavsiye ederim, en azından için rahatlarValla internette eger bisey olsa direk duser bebek diyo anlamiyorum herkes baska bisey diyo
Hala 2 saat var ama,sanmiyorum pozitif ciksinHala mi 2 saat varrrrr ayyyyy cok uzun
Evet susamin annesi erken yaptim meraktan yaAynen erkennyaptın çünkü kuzu
Bizim burda hastanedeL Loriklorik nerde verdin cnm
Uzulsemde size gulucuk atarimBi tane uzgun lafini duyarsak linc ederiz seni
Bbeeennn
Taze bitti .simdi gelirEvet poztif cıkarsada konusmayacam antoryumunda pozitif cıkmıstı sonra cok üzülmüstük sendemi hatırlamıyorsun?
Beni ban yedirtecek kadar üzdü yazmazsa begenmedimde yapmam kuzum görürsen söylersin kendisine
Ay çok şekersinEvet poztif cıkarsada konusmayacam antoryumunda pozitif cıkmıstı sonra cok üzülmüstük sendemi hatırlamıyorsun?
Beni ban yedirtecek kadar üzdü yazmazsa begenmedimde yapmam kuzum görürsen söylersin kendisine
Hiii o zmn hakli kadin. Dikkt et baskan o zmn sensiz olmaz buralrKuzu çok abarttılar ama sevmesiği haz etmediği herkese begenmedim atıp duruyorlar bakıyorsun yorumda sıkıntı yok keyfi begenmedim yapmış üşenmeden kızın profiline girip bütğn paylaşımlara begenmedim yapanlar var ben hak verdim muneye
Ya lorikocum niye sabretmiyorsun bizi üzüyorsun hıLorikonun sabirszligi
Ya sen bana böle deyince ben çok mutlu oluyorum aynı bu emoji gibiHala 2 saat var ama,sanmiyorum pozitif ciksin
Evet susamin annesi erken yaptim meraktan ya
Bizim burda hastanede
Uzulsemde size gulucuk atarim
Bbeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?