Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
anladım canim, Rabbim şifa versin, tabiki denemekte fayda var, inşallah tez zamanda kucağın dolar

Amin insllh sen de haklisin tabi
Saolssn cnm bnm

Yani pik gunu catladigini gunu degerlendirdinmi peki
Bunlar geçen haftakiler bundan sonra yaptigimda çatlamıştı zaten. Ben ilk pik olduğu gün ve çatladığı gün değerlendirdim, çünkü 2 kere pik yaptı ama eşinin bir sorunu yoksa hergunde değerlendirebilirsin ama mutlaka pik olmadan önce başla

Onlr da banlamak icin bahane mi ariolr ne kiz o isarete ban cok fazla
Kuzu çok abarttılar ama sevmesiği haz etmediği herkese begenmedim atıp duruyorlar bakıyorsun yorumda sıkıntı yok keyfi begenmedim yapmış üşenmeden kızın profiline girip bütğn paylaşımlara begenmedim yapanlar var ben hak verdim muneye

L Loriklorik nerde verdin cnm

N Nana Ana ya pozitif çıkarsa yinede konuşmıcan mı
Bide begenmedim yapma mune ceza verilecek demişti öle bişry okudum durduk yere ban yeme tatlım
Evet poztif cıkarsada konusmayacam antoryumunda pozitif cıkmıstı sonra cok üzülmüstük sendemi hatırlamıyorsun?
Beni ban yedirtecek kadar üzdü yazmazsa begenmedimde yapmam kuzum görürsen söylersin kendisine

Valla internette eger bisey olsa direk duser bebek diyo anlamiyorum herkes baska bisey diyo
Benimde gebeligim hep riskliydi tum gebelik boyunca hic sevinc yasayamadim hep korku hep endise ama eger Rabbim ona omur vermisse her turlu yasiyor, birde bebek dusmesin diye okunan dualar var, onlarida tavsiye ederim, en azından için rahatlar

Hala mi 2 saat varrrrr ayyyyy cok uzun
Hala 2 saat var ama,sanmiyorum pozitif ciksin
Aynen erkennyaptın çünkü kuzu
Evet susamin annesi erken yaptim meraktan ya
L Loriklorik nerde verdin cnm

N Nana Ana ya pozitif çıkarsa yinede konuşmıcan mı
Bide begenmedim yapma mune ceza verilecek demişti öle bişry okudum durduk yere ban yeme tatlım
Bizim burda hastanede
Bi tane uzgun lafini duyarsak linc ederiz seni
Uzulsemde size gulucuk atarim
Neler olmuş neler N Nana Ana mı kim üzdü kızdırdı Hım söyleyin bakim☹
Bbeeennn

Evet poztif cıkarsada konusmayacam antoryumunda pozitif cıkmıstı sonra cok üzülmüstük sendemi hatırlamıyorsun?
Beni ban yedirtecek kadar üzdü yazmazsa begenmedimde yapmam kuzum görürsen söylersin kendisine
Taze bitti .simdi gelir

Ay çok şekersin biz sensiz yapamayız ban yeme ya dayanamazsın kız 14 ekim batı çok var

Hiii o zmn hakli kadin. Dikkt et baskan o zmn sensiz olmaz buralr N Nana Ana

Hala 2 saat var ama,sanmiyorum pozitif ciksin

Evet susamin annesi erken yaptim meraktan ya

Bizim burda hastanede

Uzulsemde size gulucuk atarim

Bbeeennn
Ya sen bana böle deyince ben çok mutlu oluyorum aynı bu emoji gibi
Özel mi cnm ne kadar tahlilmerak ettim özellerdene kadar acaba

Kızlar bugün ki ovu testim gebelik olsa daha koyu olurdu sanki ama daha erken mi ki yumurtlamadan sonraki 10. Günüm bugün

Eklentiler

• Screenshot_20191007-171412.webp
    15 KB · Görüntüleme: 26
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…