- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
7 lira verdim devlet yaYa sen bana böle deyince ben çok mutlu oluyorum aynı bu emoji gibi
Özel mi cnm ne kadar tahlilmerak ettim özellerdene kadar acaba
Hergun yapiyormusun belki yumurtlama zamanı gibi bir anda pik yapar :)Kızlar bugün ki ovu testim gebelik olsa daha koyu olurdu sanki ama daha erken mi ki yumurtlamadan sonraki 10. Günüm bugün
Allah seni ne etmiye niye tutamıyon kendiniHala 2 saat var ama,sanmiyorum pozitif ciksin
Evet susamin annesi erken yaptim meraktan ya
Bizim burda hastanede
Uzulsemde size gulucuk atarim
Bbeeennn
24. Gün benim periyodum.o yüzden 8.gün başlamam gerek.ama biraz akıntım geldi bugün 5.gündeyim akıntı devam ederse yarında yani 6. Günde başlayabilirim. Telefondaki uygulamalarada göre 11. Gün yumurtlamam oluyordu.Kaç günde bi regli oluyorsun çok erken değil mi 8.gün
Cnm ovu herkeste hemen koyulaşmıyor güvenme bnceKızlar bugün ki ovu testim gebelik olsa daha koyu olurdu sanki ama daha erken mi ki yumurtlamadan sonraki 10. Günüm bugün
Erkendir belki canım bunu baz alma bekle bat günün geçsin normal gebelik testi yapKızlar bugün ki ovu testim gebelik olsa daha koyu olurdu sanki ama daha erken mi ki yumurtlamadan sonraki 10. Günüm bugün
Seni yerimmmm7 lira verdim devlet yasen sevin diye dedim zaten icinde kipir kipir olsun susam
Meraktan ya kan gormeden once bi degere bakam dedim ya hayatimda hic keyfi kan vermedimAllah seni ne etmiye niye tutamıyon kendini
Ayip ayip burda aile var. Gozumuzun onunde sevisiolrCanin beni mi cekti
hergün yapiorum cnm evet bklm nolcakHergun yapiyormusun belki yumurtlama zamanı gibi bir anda pik yapar :)
biliyorum cnm gebelikle ayni koyulasan diyende var ama bi umit iste yapiorim hem bi daha yumurtlmaa olacak mi die merak ediyorum olaki gecikme olursa belki gec yumurtlmaa olacak hevrslenmeyim dieCnm ovu herkeste hemen koyulaşmıyor güvenme bnce
insAllah cnm bekliorum ama hangi bat yuma gore mi takvime gore miErkendir belki canım bunu baz alma bekle bat günün geçsin normal gebelik testi yap
Tmm canimBunlar geçen haftakiler bundan sonra yaptigimda çatlamıştı zaten. Ben ilk pik olduğu gün ve çatladığı gün değerlendirdim, çünkü 2 kere pik yaptı ama eşinin bir sorunu yoksa hergunde değerlendirebilirsin ama mutlaka pik olmadan önce başla
Ayyyyyyyyyy iciniz fesat annaaaaaaoooowwwwwwwwAyip ayip burda aile var. Gozumuzun onunde sevisiolraabbbaaoooowww.
Hic demionuz belki birilerinn cani ceker
Yaw he heeeAyyyyyyyyyy iciniz fesat annaaaaaaoooowwwwwwwwbenim dedigim hersey neden yanlis anlasiyor yiihhaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?