Canım Allaha bırak isini dua et ve bu kadar stresli olma cok gerginsin ama bu bebegine iyi gelmez cık yürüyüs yap bol bol temiz hava al ve gönlünü ferah tut ne olacagını Allahtan baska kimse bilemez insallah sıkı sıkı tutunacak sana bebeginSaglik ocagindan geldim bebegin dusme riski bana vurulan ignedeki kortizondan kaynikli olabilirmis yani o kadin ondan oyle demis bana vuralan ignede kortizon varmis ama bebegin saglikli olmayacagi daha bilinemezmis duser veya dusmez diyemem dedi
Ay ilk kez nick ne anlama geldiğini bilen birine denk geldimHosgeldin aramıza cicek
İnsallah dua etmekten baska yapicak biseyim yok eger bebegime bisey olursa o acil doktorunu mahkeme mahkeme surundurucemCanım Allaha bırak isini dua et ve bu kadar stresli olma cok gerginsin ama bu bebegine iyi gelmez cık yürüyüs yap bol bol temiz hava al ve gönlünü ferah tut ne olacagını Allahtan baska kimse bilemez insallah sıkı sıkı tutunacak sana bebegin
Baharı müjdeleyen cicek cok güzelmis anlamıAy ilk kez nick ne anlama geldiğini bilen birine denk geldimhos buldum bebek
Kötü düsünme canım tüm olumsuzlukları kafandan sil iyi düsün iyisini yasa insallah iyisi olmazsa ozaman düsünürsün bunlarıİnsallah dua etmekten baska yapicak biseyim yok eger bebegime bisey olursa o acil doktorunu mahkeme mahkeme surundurucem
Bi ger.zekali yuzunden adam akilli sevincimi yasayamiyorum Allahımmmmmm ne diyim daha yaaa ne diyimmm olumsuzluklari dusunmek istemiyorum ama her tuvalete gittigimde hop oturup hop kalkiyorum bunu yasatmamalari lazimdi banaKötü düsünme canım tüm olumsuzlukları kafandan sil iyi düsün iyisini yasa insallah iyisi olmazsa ozaman düsünürsün bunları
e vuruldunki sen o ilacıBi ger.zekali yuzunden adam akilli sevincimi yasayamiyorum Allahımmmmmm ne diyim daha yaaa ne diyimmm olumsuzluklari dusunmek istemiyorum ama her tuvalete gittigimde hop oturup hop kalkiyorum bunu yasatmamalari lazimdi bana
Faranjit oldum bi ton ilac verdi bide igne vurdurdu ben erken gebelik yaptigimda gormedim yoktu yani cizgi esimle gittim evli oldugumu goruyo sistemde de madem boyle bi ilac insan gebelik var mi der acile girmisim kotuyum zaten offf offfNiy
e vuruldunki sen o ilacı
Özelde yaptırdım cnm cumartesi 5 ekim transferim oldu teste 9 gün var daha inşallah olumlu olurSonuç nasıl oldu devlette mi yoksa ozeldemi yaptırdın
Kötü olmus ama suan hayıflanmayla birsey elde edemezsin canım sakin olmayı tevekkül etmeyi denemeni siddetle tavsiye ediyorum insallah hicbirsey olmayacakFaranjit oldum bi ton ilac verdi bide igne vurdurdu ben erken gebelik yaptigimda gormedim yoktu yani cizgi esimle gittim evli oldugumu goruyo sistemde de madem boyle bi ilac insan gebelik var mi der acile girmisim kotuyum zaten offf offf
İnsallah tek temennim korkuyorum cok korkuyorum bilmedigim bi surec bazen nefesim kesiliyo tam kafamdan atiyorum tuvaletim geliyo aklima geliyoKötü olmus ama suan hayıflanmayla birsey elde edemezsin canım sakin olmayı tevekkül etmeyi denemeni siddetle tavsiye ediyorum insallah hicbirsey olmayacak
Nasibi varsa sen intihar edecek kadar kortizon kullansanda yasar canım benim Allaha güvenİnsallah tek temennim korkuyorum cok korkuyorum bilmedigim bi surec bazen nefesim kesiliyo tam kafamdan atiyorum tuvaletim geliyo aklima geliyo
Kan verdimmAynen öyle bebeğim
Kan verdim esim gelmiycek sandim geldi smdi kan verdimBelli olmaz belkide bebe yerlesiy
nedennnnnnnn
Allah korusun ya ne alaka allah askina bebegimizin olduguna bile sevinemiycek miyizSaglik ocagindan geldim bebegin dusme riski bana vurulan ignedeki kortizondan kaynikli olabilirmis yani o kadin ondan oyle demis bana vuralan ignede kortizon varmis ama bebegin saglikli olmayacagi daha bilinemezmis duser veya dusmez diyemem dedi
Dua ediyorum sagolsun buradaki uyelerden bir arkadasim bebegin dusmemesi icin dua verdiNasibi varsa sen intihar edecek kadar kortizon kullansanda yasar canım benim Allaha güven
Aferin sana lorik adet gününe kadar konusmuyorum seninleKan verdimm
Kan verdim esim gelmiycek sandim geldi smdi kan verdim
Allah korusun ya ne alaka allah askina bebegimizin olduguna bile sevinemiycek miyiz
Valla internette eger bisey olsa direk duser bebek diyo anlamiyorum herkes baska bisey diyoKan verdimm
Allah korusun ya ne alaka allah askina bebegimizin olduguna bile sevinemiycek miyiz
Bolbol oku bildigin dualarıda oku Allah kabul etsin yardımcın olsun insallahDua ediyorum sagolsun buradaki uyelerden bir arkadasim bebegin dusmemesi icin dua verdi
Kizzz kan mi verdinKan verdimm
Amin insallah canim insallahBolbol oku bildigin dualarıda oku Allah kabul etsin yardımcın olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?