Kuzuu acaba varmı ya bebişş daha adetine var ya Çünkü hamilelik olmadığında 0 lı çıkıyo diye biliyorumEVET KIZLAR BEKLENEN SONUC GELDI
2. 27UZULDUK MU ASSLLLSAAA ÇÜNKÜ ERKEN YAPMISIMDIR . ADETIME DAHA 1 HAFTA VAR . 
Amiinn cicegim hosgeldi böcegin Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsinEvett canım verdim şarjım yoktu yazamadım hamileyimmdarısı sizlere inşallahh rabbim isteyen herkese versinnn 
Aynen hep öyle çıkar genelde bir umut olabilir yinedeBakalim 2 gu n sonra bir daha
Insallah bakalim daha once hep 0 ve alti goruyordum
Aminn kuzummmm rabbim herkese nasip etsin inşallaaaaahhhhhhhhhAmiinn cicegim hosgeldi böcegin Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin♥
Oh maşallah kuzummmm sağ salim alalım kucağımızaa inşallahhhhhBen 90.54 le ogrendim adet duzensizligim var 18. De yumurtlamistim en son 8 eylulde adet olmustum 10. Da bitmisti ayin 2. De ogrendim hamis oldugumu 90.54 le ♥
Saol canım rabbim herkese nasip etsinHayırlı olsun sağlıkla ilerlerlesin inşallah
Yumurtlamanın 12.günü yada 13 de olabilirdi kan testi 57 çıktı.
Bende 9 temmuz 2017 de evlendim Ekim de hamileyim. Bende Ekim 92 doğumluyum 
O konuyla ilgili detaylı bilgi nereden alabiliriz acaba canım yaVarya çoğu kişi diyor bunu adetin bittiği gün mutlaka ilişki olsun diye hamilelikler çoğu zaman o günleri oluyormuş
Bnce dayanamazsınBiliyordum bat tarihini buna ragmen birkac gün vermistim ona kabul etmedi kendi kaybetti beni batına kadar restim rest
Saol canımmm şimdi korunma artık rabbim verir en doğru zamandavalla o kadar iyi yapmışsınki bende 8 ay korunmasaydım keşke diyorum bazen
Kız yükselmiş çarşamba bi daha ver artacak mı bakalımEVET KIZLAR BEKLENEN SONUC GELDI
Evet bende oyle dusunuyorum 2 gun arayla yine baktirmayi dusunuyorumKuzuu acaba varmı ya bebişş daha adetine var ya Çünkü hamilelik olmadığında 0 lı çıkıyo diye biliyorum
Bu da bi umutAynen hep öyle çıkar genelde bir umut olabilir yinede
Evet insallah ya yuksekmis ben 0 in altinda bekliyordumKız yükselmiş çarşamba bi daha ver artacak mı bakalım
Bnce yukselicek cunku 1 ustune bile bekleyin ihtimal var dio yukselicek insallahEVET KIZLAR BEKLENEN SONUC GELDI
Saol cnm bnm ts ederimİnsallah balam hadi gözünaydın ozaman
Kuzu benim kuzenim eczacı bana adetliyken tembihledi hatta hatırlattı kaç kere mutlaka adetinin bittiği günü değerlendir dedi Ama ne nasıl oluyor onu sormadım yani neden son gğn dedin diye sormadımO konuyla ilgili detaylı bilgi nereden alabiliriz acaba canım yabende regl son günü denemek istiyorum 
Ay hadi inşallah çarşamba gelmez artıkEvet insallah ya yuksekmis ben 0 in altinda bekliyordum
Canım ben geçen ay düşük yaptım 6 aydır korunmuyorum bakalım hayırlsıSaol canımmm şimdi korunma artık rabbim verir en doğru zamanda
Bnce yukselicek cunku 1 ustune bile bekleyin ihtimal var dio yukselicek insallah
Ay bence hamişsin yaa neden 2 çıksınki uoksaEvet bende oyle dusunuyorum 2 gun arayla yine baktirmayi dusunuyorum
Bu da bi umutasilamamin 11. Gunu bugun . Catlatma ignesinin de 13. Gunu . Catlatma ignesinin icinde beta hormonu varmis . O etkisini kaybetmistir diye dusunuyorum . 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?