Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
EVET KIZLAR BEKLENEN SONUC GELDI
2. 27 UZULDUK MU ASSLLLSAAA ÇÜNKÜ ERKEN YAPMISIMDIR . ADETIME DAHA 1 HAFTA VAR .
Kuzuu acaba varmı ya bebişş daha adetine var ya Çünkü hamilelik olmadığında 0 lı çıkıyo diye biliyorum

Varya çoğu kişi diyor bunu adetin bittiği gün mutlaka ilişki olsun diye hamilelikler çoğu zaman o günleri oluyormuş
O konuyla ilgili detaylı bilgi nereden alabiliriz acaba canım ya bende regl son günü denemek istiyorum

Kuzuu acaba varmı ya bebişş daha adetine var ya Çünkü hamilelik olmadığında 0 lı çıkıyo diye biliyorum
Evet bende oyle dusunuyorum 2 gun arayla yine baktirmayi dusunuyorum
Aynen hep öyle çıkar genelde bir umut olabilir yinede
Bu da bi umut asilamamin 11. Gunu bugun . Catlatma ignesinin de 13. Gunu . Catlatma ignesinin icinde beta hormonu varmis . O etkisini kaybetmistir diye dusunuyorum .

O konuyla ilgili detaylı bilgi nereden alabiliriz acaba canım ya bende regl son günü denemek istiyorum
Kuzu benim kuzenim eczacı bana adetliyken tembihledi hatta hatırlattı kaç kere mutlaka adetinin bittiği günü değerlendir dedi Ama ne nasıl oluyor onu sormadım yani neden son gğn dedin diye sormadım

Evet bende oyle dusunuyorum 2 gun arayla yine baktirmayi dusunuyorum

Bu da bi umut asilamamin 11. Gunu bugun . Catlatma ignesinin de 13. Gunu . Catlatma ignesinin icinde beta hormonu varmis . O etkisini kaybetmistir diye dusunuyorum .
Ay bence hamişsin yaa neden 2 çıksınki uoksa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…