Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rabbim herşeye bir sebep veriyor işte böyle şeyler bunun göstergesi kuzum ne kadar süredir istiydun

Rabbim herşeye bir sebep veriyor işte böyle şeyler bunun göstergesi kuzum ne kadar süredir istiydun
Temmuzda evlendim ben ama evlendiğimde istiyordum 27yaşındayım olsun artık diye rabbim kısmet etti En kısa zamanda sizlerdende hamiş haberleri alırız inşallah

Yaa ne güzel aynı gün eşim askere gitti benimde hep süpriz yapmak istiyodum öyle hayaller kuruyodum ama adet oldum kısmet değilmiş inşallah sağlıkla kucağına alırsın ve bizede nasip olur
Bende öyle allahım eşim askerdeyken ona süpriz yapayım diyordum rabbim kısmet ettii İnşallahhhh rabbim sizlerede nasip etsinnn canımmm bol bol dua et

Temmuzda evlendim ben ama evlendiğimde istiyordum 27yaşındayım olsun artık diye rabbim kısmet etti En kısa zamanda sizlerdende hamiş haberleri alırız inşallah
Kizz bende temmuzda evlendim bende hamisim ayyy kader arkadasimmm bende 93 dogumluyum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…