Rabbim herşeye bir sebep veriyor işte böyle şeyler bunun göstergesi kuzum ne kadar süredir istiydunYa ben hiç ümitli değildim 13-18eylül adetimde eşimde 23eylülde askere gitti 18-20-22 günler ilişki oldu sadece o yüzden eylül ayında yumurtlama takibi falan hiiiç yapmadım eşim yok diye ama rabbim işte şükürler olsun inşallah tüm isteyenlere verir rabbim allahım kimseye aratmasın hep dua ediyorım
Amin kuzum bol bol artsın değerlerin inşallahhAmin canımmm tüm kalbimle söylüyorum rabbim en doğru zamanda tüm isteyen anne adaylarına nasip etsin aminn aminn
Temmuzda evlendim ben ama evlendiğimde istiyordum 27yaşındayım olsun artık diye rabbim kısmet ettiRabbim herşeye bir sebep veriyor işte böyle şeyler bunun göstergesi kuzum ne kadar süredir istiydun
Amiiiiin amiiiiiinAmin kuzum bol bol artsın değerlerin inşallahh
Bende öyle allahım eşim askerdeyken ona süpriz yapayım diyordum rabbim kısmet ettiiYaa ne güzel aynı gün eşim askere gitti benimde hep süpriz yapmak istiyodum öyle hayaller kuruyodum ama adet oldum kısmet değilmiş inşallah sağlıkla kucağına alırsın ve bizede nasip olur❤ 
Amin canım dualarını eksik etme bizden hamişlerin duaları kabul olurmuşBende öyle allahım eşim askerdeyken ona süpriz yapayım diyordum rabbim kısmet ettiiİnşallahhhh rabbim sizlerede nasip etsinnn canımmm bol bol dua et 
Amin cnm inşallahInşaallah ya Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Tabikide dua hem gönül ferahlığı verir kimin duası kabul olur bilinmez o yüzden herkes dua etsin birbirineAmin canım dualarını eksik etme bizden hamişlerin duaları kabul olurmuş
Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın negatıf çıktı yada pozıtıf çıktı canımmBat geçtikten 2 3 gün sonra yaptım negatif. Sonra 8 9 gün geçti galiba yaptım negatif sonra yapmadım artık umudumda yoktu. Son kez yapıp kan vermeye gidecektim yaptım ve pozitif çıktı
Kizz bende temmuzda evlendim bende hamisim ayyy kader arkadasimmm bende 93 dogumluyumTemmuzda evlendim ben ama evlendiğimde istiyordum 27yaşındayım olsun artık diye rabbim kısmet ettiEn kısa zamanda sizlerdende hamiş haberleri alırız inşallah ❤ 
Lorikk nerdeAmin cnm inşallah
Evet canım ilk hamilelikteAsilama mi olmustun
Aaaaa kader arkadaşı oldukkk ne mutlu oldum yaaaaaKizz bende temmuzda evlendim bende hamisim ayyy kader arkadasimmm bende 93 dogumluyum
Ay insallah banada öyle oluurBat geçtikten 2 3 gün sonra yaptım negatif. Sonra 8 9 gün geçti galiba yaptım negatif sonra yapmadım artık umudumda yoktu. Son kez yapıp kan vermeye gidecektim yaptım ve pozitif çıktı
Ben demistim bende boyle silik ogrendim kos test yaptir diyee bak hamiss ciktinnAaaaa kader arkadaşı oldukkk ne mutlu oldum yaaaaa❤❤❤❤ 
Saglikli bi hamislik gecirip sapa saglam bebisleri kucagimiza aliriz insallahAaaaa kader arkadaşı oldukkk ne mutlu oldum yaaaaa❤❤❤❤ 
13 temmuzda canımmmmBen demistim bende boyle silik ogrendim kos test yaptir diyee bak hamiss ciktinnKac temmuzda evlendin 
İnşallahhhhh rabbim sağ salim versin kucağımıza sağlıklı ömürleri olsun inşallahhSaglikli bi hamislik gecirip sapa saglam bebisleri kucagimiza aliriz insallah ♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?