Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzu benim kuzenim eczacı bana adetliyken tembihledi hatta hatırlattı kaç kere mutlaka adetinin bittiği günü değerlendir dedi Ama ne nasıl oluyor onu sormadım yani neden son gğn dedin diye sormadım
Yavrum peygamberimizde cocugu olsun nesli devam etsin isteyen birisine öyle ögütlemis ya esinin özel gün bitiminde birlikte ol demis hatta o tarihlerde hamile kalanların erkek cocugu oluyormus bu topiklerde cok okudum bunu nettende bir arastırayım bu konuyu ben paylasırım bulabilirsem birsey

N Nana Ana benim ovu testime niye kızıyorsun kız ben yumurtlamdan sonra hic bırakmadım ovu yapmayi cok erken yumurtlagm icin ikinci olacak mi diye yapiorum olasi bi gecikmede ikinci yumurtlama olursa ondan gecikti die heveslenmemek icin kizma yani

Aa bunu ilk defa duydum kız benim adetten önceki gün ve adet bittiği gün oldu ilişki artık bakalım tutucakmı

Ben 0 in altinda bekliyordum
Canım umudunu kırmak istemem ama 0 ve ya 3-5 bence cok yüksek tutma beklentini üzülmemek adına benim kac ay 3 küsür 2 çıktı ama hamile değildim birinde 4.99 çıktı düşün ona da kimyasal dediler gerçi belki 3-5 kez kimyasalim oldu bilmiorum ama hayrlisi varsa insAllah kat kar artsin sagikla gelsin bebeğin

He heeee evet evet o yüzden gebelik varmıdır gibi imalı soruyorsun yedim bende

He heeee evet evet o yüzden gebelik varmıdır gibi imalı soruyorsun yedim bende
Yooo cidden koyuluk olsa gebelik ihtimali de gelecek ama ben bu ay bastan beri diorum ikinci yumurtlama olacaki die hqtirlarsan gerçekten cok erken oldu cunki pik hcg de yapmıyorum farkındaysan

Tabiki kuzu hayal kırıklığı payı bırak Rabbimin bildiği bir vakit vardır elbet
Sevinmiyorum normal karsiliyorum . Iyi olsa da kotu olsa da rabiim en iyisini bilir
Ben hemen yatıyom o zaman 1 saat sonra kalkcam sonra yine yatcam kalkınca yazarım sonuç ney diye

Kizzz lorikkk moral bozmak yokk mercimekk yolda Allah in izniyleee gelcekk tiyzilerineee
Gelecek ama ne zaman
Bat a daha 1 hafta var hayırlısıyla olur inşallah. Artık test yapma batın geçmesini bekle
2 gun sonra yine
Insallllllaaahhhh

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…