Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
13 temmuzda canımmmm senin ne zamandı sen ne kadarlık hamilesinnn
21 inde bende 1 hafta sonra evlenmisim senden valla bilmiyorum ki dun hcg 274.5 cikti yarin tekrar kan vericem 1000-1500 arasi kese gozukuyo o zamana kadar doktora gitmicem kan artisini takip edicem istenen rakama ulasinca gidicem kese olmadan bisey yapmadilar moralimi bozdular o yuzden bekliyorum 1500 u

Benimde hcg 42.3 çıktı ama adetime 4gün var daha tekrar gidicem pazartesi gel dedi doktor inşallah yükselir canım bozma moralini hiiiiiçççç

Benimde hcg 42.3 çıktı ama adetime 4gün var daha tekrar gidicem pazartesi gel dedi doktor inşallah yükselir canım bozma moralini hiiiiiçççç
Ben 90.54 le ogrendim adet duzensizligim var 18. De yumurtlamistim en son 8 eylulde adet olmustum 10. Da bitmisti ayin 2. De ogrendim hamis oldugumu 90.54 le

Evett canım verdim şarjım yoktu yazamadım hamileyimm darısı sizlere inşallahh rabbim isteyen herkese versinnn
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlerlesin inşallah

Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın negatıf çıktı yada pozıtıf çıktı canımm
Yumurtlamanın 12.günü yada 13 de olabilirdi kan testi 57 çıktı.

Kizz bende temmuzda evlendim bende hamisim ayyy kader arkadasimmm bende 93 dogumluyum

Bende 9 temmuz 2017 de evlendim Ekim de hamileyim . Bende Ekim 92 doğumluyum

Topikte ki mesajları takip etmeye çalışırken dizi film heyecanı yaşayan bir ben değilim dimi L Loriklorik sonucu bekliyoruz nefesleri tuttuk
L Loriklorik Canım sonuç ne oldu okudum ama analamadım aldınmı sonucu
L Loriklorik aaaay kan mı verdiiiin çıkmadımıııı
L Loriklorik gülüm ins guzel haberler verirsin
L Loriklorik nerdesin canım kan sonucun çıkmadı mı
EVET KIZLAR BEKLENEN SONUC GELDI
2. 27 UZULDUK MU ASSLLLSAAA ÇÜNKÜ ERKEN YAPMISIMDIR . ADETIME DAHA 1 HAFTA VAR .

İnsallah balam hadi gözünaydın ozaman

Temmuzda evlendim ben ama evlendiğimde istiyordum 27yaşındayım olsun artık diye rabbim kısmet etti En kısa zamanda sizlerdende hamiş haberleri alırız inşallah
valla o kadar iyi yapmışsınki bende 8 ay korunmasaydım keşke diyorum bazen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…