- 22 Ağustos 2019
- 3.452
- 8.209
- 158
21 inde bende 1 hafta sonra evlenmisim senden13 temmuzda canımmmmsenin ne zamandı sen ne kadarlık hamilesinnn 
Benimde hcg 42.3 çıktı ama adetime 4gün var daha tekrar gidicem pazartesi gel dedi doktor inşallah yükselir canım bozma moralini hiiiiiçççç21 inde bende 1 hafta sonra evlenmisim sendenvalla bilmiyorum ki dun hcg 274.5 cikti yarin tekrar kan vericem 1000-1500 arasi kese gozukuyo o zamana kadar doktora gitmicem kan artisini takip edicem istenen rakama ulasinca gidicem kese olmadan bisey yapmadilar moralimi bozdular o yuzden bekliyorum 1500 u 
Ben 90.54 le ogrendim adet duzensizligim var 18. De yumurtlamistim en son 8 eylulde adet olmustum 10. Da bitmisti ayin 2. De ogrendim hamis oldugumu 90.54 leBenimde hcg 42.3 çıktı ama adetime 4gün var daha tekrar gidicem pazartesi gel dedi doktor inşallah yükselir canım bozma moralini hiiiiiçççç
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlerlesin inşallahEvett canım verdim şarjım yoktu yazamadım hamileyimmdarısı sizlere inşallahh rabbim isteyen herkese versinnn 
Yumurtlamanın 12.günü yada 13 de olabilirdi kan testi 57 çıktı.Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptın negatıf çıktı yada pozıtıf çıktı canımm
Kizz bende temmuzda evlendim bende hamisim ayyy kader arkadasimmm bende 93 dogumluyum
Biliyordum bat tarihini buna ragmen birkac gün vermistim ona kabul etmedi kendi kaybetti beni batına kadar restim restAy çok şekersinbiz sensiz yapamayız ban yeme ya dayanamazsın kız 14 ekim batı çok var 
Ekimm temmuzda evlenenlerin ayi oldu deseneHayırlı olsun sağlıkla ilerlerlesin inşallah
Yumurtlamanın 12.günü yada 13 de olabilirdi kan testi 57 çıktı.
Bende 9 temmuz 2017 de evlendim Ekim de hamileyim. Bende Ekim 92 doğumluyum 
Söyle ona beni begenmedim yapmaya mecbur bırakmasın
Biraz öyle oldu galibaEkimm temmuzda evlenenlerin ayi oldu desene ♥
İadeyi ziyaret yaptıgımı söylersin aynı parcaylaLorikten nanaayaymiiss 
Ugurlu geldi bizeeee herkese de gelir insallahBiraz öyle oldu galiba
Söyle ona beni begenmedim yapmaya mecbur bırakmasın
Kizim sana soluorm gelinm sen anlaaİadeyi ziyaret yaptıgımı söylersin aynı parcayla
Topikte ki mesajları takip etmeye çalışırken dizi film heyecanı yaşayan bir ben değilim dimiL Loriklorik sonucu bekliyoruz nefesleri tuttuk 
L Loriklorik Canım sonuç ne oldu okudum ama analamadım aldınmı sonucu
Lorikk nerde
L Loriklorik gülüm ins guzel haberler verirsin
EVET KIZLAR BEKLENEN SONUC GELDIL Loriklorik nerdesin canım kan sonucun çıkmadı mı
İnsallah balam hadi gözünaydın ozamanAdet ne zmn olcam bilmiorum ama kizlar bugun doktora sordum yumurtaliklarimin durumunu bi tanesi cok cok iyi durumda dedi dieri de ii dedi klomenmi ne öle bi ilac verdi ve 5 gun tok ic dedi pazartesi tekrar gel dedi kac hersey cok ii durumdaymis nasil sewindim insallah bnde hayirli hber veririm bu ay
Aynen öyle canım dualarda buluşalım inşallahTabikide dua hem gönül ferahlığı verir kimin duası kabul olur bilinmez o yüzden herkes dua etsin birbirine
Daha erkendiir tabiiiii sabirla bekle bu seferrEVET KIZLAR BEKLENEN SONUC GELDI
2. 27UZULDUK MU ASSLLLSAAA ÇÜNKÜ ERKEN YAPMISIMDIR . ADETIME DAHA 1 HAFTA VAR . 
Olsun canım bir hafta sonra inşallah kesin sonuç en hayırlı olan olurEVET KIZLAR BEKLENEN SONUC GELDI
2. 27UZULDUK MU ASSLLLSAAA ÇÜNKÜ ERKEN YAPMISIMDIR . ADETIME DAHA 1 HAFTA VAR . 
valla o kadar iyi yapmışsınki bende 8 ay korunmasaydım keşke diyorum bazenTemmuzda evlendim ben ama evlendiğimde istiyordum 27yaşındayım olsun artık diye rabbim kısmet ettiEn kısa zamanda sizlerdende hamiş haberleri alırız inşallah ❤ 
Bakalim 2 gu n sonra bir dahaDaha erkendiir tabiiiii sabirla bekle bu seferr
Insallah bakalim daha once hep 0 ve alti goruyordumOlsun canım bir hafta sonra inşallah kesin sonuç en hayırlı olan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?