Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer 5nci günde bitiyorsa yıkandıktan sonra arada akıntıyla kahve leke bile gelde o 5nci gün bitti diyelim yıkandın ilişki olsun sonra yıkan zaten 1gün ara verirsin yine adetin biter yine temizlenir bidaha ilişki olursun hiç belli olmaz tutar..çünkü ben kendimden diyorum yumurtlama zamanı olmadı he belki 22sinde ilişki oldu 24nde yumurtlama ozamana kadar spermler yaşadı onuda bilemem yani nezaman ne olacağı belli olmaz dene sen❤❤🤗🤗🤗🤗🤗
Standart döngüm 7gündür nokta seklinde kibrit uucu kadarda olsa mutlaka beni deli etmek icin gelir pisik ola ola günlük pek takarım🤣 ben bi 5.günü deneyeyim canım bidahaki ay hamile olmazsam 7.günü deneyeyim ozaman🤩

Gercekten hic biriniz yasamiyo mu bu agrilari anormal bisey sanirim Allahim sen bebegimin tutunmasina saglikli sihhatli gelmesine vesile ol 🤲🏻
Canım yani benim şuan bişey yok beline bişey sarsana sıcak tut bakalım bi..kötü düşünme herkesin etkisi farklıdır belki istersen bi duşa falan gir

Standart döngüm 7gündür nokta seklinde kibrit uucu kadarda olsa mutlaka beni deli etmek icin gelir pisik ola ola günlük pek takarım🤣 ben bi 5.günü deneyeyim canım bidahaki ay hamile olmazsam 7.günü deneyeyim ozaman🤩
Allahımmm inşallah tutarda şu stresten kurtulursun kuzum rabbim duy sesimi inşallah hamile kalır bu kulunuda sevindir sen olmazları olduransın amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Veeeeee yine ateşle barut yan yana duramadı kasık ağrım var desemde kocacım beni yoldan çıkardı 😂😂 :oops:
Orgazm olunca sanırım kasik ağrım daha iyi hissettiriyor kendini :rolleyes:
Bugünü de kalpledik 😜:KK22:

Askerde yaa gidecek zamanı buldu adetim bitiyor dön gel kocaam diye ağıtlar yakacağım :rolleyes: :rolleyes: :KK76:
yaaaa Allah kavuştursun cnm ne zmn gelecek
Ayy bnce var heycanlandim ilkkezmi 2 cikti sonuc ?
Bide bisey sorcam balim simdi bn adetliyken gittim kan aldilar alttan baktilar hap verdi klomenmi ne 5 gun ic 2 gun bekle pazartesi gel dedi esim gerekmio dimi ? Bnm yumurtaliklara bakcaklar simdi dimi ?
Eger ilac tedavisiyse yani aşılama vs degilse gerek yok ama aşılamaysa bilmiorum sureci yumurta olusmus gelismis mi die bakacak

Karnim cok gergin kasigimdaki agri belime vurmaya basladi normal mi hamile hatunlar biriniz bisey diyin lurfennn 😩
Benim o kadar ağrım yok canım ya😞 acaba benimki mi anormal bilemedim ki çok ayakta kalınca sırtım ağrıyor kasık ağrım Yok karnım ağlıyordu ilk öğrendiğim zamanlar şimdi o da Yok başka hamişler bi söylesin belirt olarak neler yaşadılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X