- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Canım adet zamanları gebelikte kasık ağrısı olurmuş normal yani kan gelmediği süreceGercekten hic biriniz yasamiyo mu bu agrilari anormal bisey sanirim Allahim sen bebegimin tutunmasina saglikli sihhatli gelmesine vesile ol
Cnm arastirdinmi kist adete engelmiymis ben şimdiye kadar öyle bisey duymadım kasik ağrıların varmi pekiAma gününde oldu kanama baslangıcı gibi lekelenmeler bende o psikolojiye tekrar kan testine gitmek istemedim bidahaki ay düzelir dedim yine düzelmemisti kiste vuruyorum ben bebek hic aklıma gelmedi
Yarın sağlık ocağında bir kan testi yaptırayım saolİlk yirmi dakikadan sonrasını dikkate almayın diyorlar. Kesin sonuç istiyorsanız kanda baktirin ama doğum sonrası biraz zaman alıyor sanırım düzene girmesi adetlerin.
Bide bebek olmasınAma gününde oldu kanama baslangıcı gibi lekelenmeler bende o psikolojiye tekrar kan testine gitmek istemedim bidahaki ay düzelir dedim yine düzelmemisti kiste vuruyorum ben bebek hic aklıma gelmedi
Gerci öyle birseyde duymadım canım kist olunca azaldıgı oluyodu sanki gibi aklımda kalmıs benim kendi döngülerimde ama bukadar azaldıgı olmamıstı. Öyle bir agrımda yok hicCnm arastirdinmi kist adete engelmiymis ben şimdiye kadar öyle bisey duymadım kasik ağrıların varmi peki
Evet canım kist adeti engeller bana da olmustu bir kereCnm arastirdinmi kist adete engelmiymis ben şimdiye kadar öyle bisey duymadım kasik ağrıların varmi peki
Ama bir belirtim olmazmıydıkiBide bebek olmasın
Ilk kizimda zordu sur2kli istifra ederdim afedersin 2. Kızında hiç olmadi mesela her hamilelik farklı oluyo cnmAma bir belirtim olmazmıydıki
Yok bidanem hic yapmamıstımIlk kizimda zordu sur2kli istifra ederdim afedersin 2. Kızında hiç olmadi mesela her hamilelik farklı oluyo cnm
1.20den sonra hiç test yapmismiydin sen
Bilemedim ki leke gelmesi biraz ilginç çünkü valla canım idrsr testi yap en kötüAma bir belirtim olmazmıydıki
Bencede cnm sadece leke gelmesi adet sayilmazBilemedim ki leke gelmesi biraz ilginç çünkü valla canım idrsr testi yap en kötü
Evde bulursam bakayım canım bulamazsam dr kontrolüne gittigimde ne varsa cıkar zaten ama hic sanmıyorum öyle güzel bir mucize olsunda tutaun beni bulsunBilemedim ki leke gelmesi biraz ilginç çünkü valla canım idrsr testi yap en kötü
Aynen doktora gitseydin ya bu ay keşkeBencede cnm sadece leke gelmesi adet sayilmaz
Haklısın ama belli olmaz bu işler ama doktora git mutlaka derşmm ihmal etmeEvde bulursam bakayım canım bulamazsam dr kontrolüne gittigimde ne varsa cıkar zaten ama hic sanmıyorum öyle güzel bir mucize olsunda tutaun beni bulsunand icecreamm
Yani neden olmasın oladabilir ama tabi umutlanmamak adına sen dr kontrolunede git tabikiEvde bulursam bakayım canım bulamazsam dr kontrolüne gittigimde ne varsa cıkar zaten ama hic sanmıyorum öyle güzel bir mucize olsunda tutaun beni bulsunand icecreamm
Önümdeki reglimin durumuna göre gidicem canım yogun olmazsa gidecemHaklısın ama belli olmaz bu işler ama doktora git mutlaka derşmm ihmal etme
Yok yok bana düsmez öylesiYani neden olmasın oladabilir ama tabi umutlanmamak adına sen dr kontrolunede git tabiki
Hiç bilemiyorum yaaaKızlar birşey sorucam. Benim ovulaston tsti aldığım sayfadaki abla şey dedi yumurtlamadan 17 gün sonra test yapabilirsin dedi. Şimdi yumurtlamanın ilk günü pik yaptığı gün mü yoksa çatladığı gün mü oluyor?? Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?