Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama gününde oldu kanama baslangıcı gibi lekelenmeler bende o psikolojiye tekrar kan testine gitmek istemedim bidahaki ay düzelir dedim yine düzelmemisti kiste vuruyorum ben bebek hic aklıma gelmedi
Cnm arastirdinmi kist adete engelmiymis ben şimdiye kadar öyle bisey duymadım kasik ağrıların varmi peki

Cnm arastirdinmi kist adete engelmiymis ben şimdiye kadar öyle bisey duymadım kasik ağrıların varmi peki
Gerci öyle birseyde duymadım canım kist olunca azaldıgı oluyodu sanki gibi aklımda kalmıs benim kendi döngülerimde ama bukadar azaldıgı olmamıstı. Öyle bir agrımda yok hic

Bilemedim ki leke gelmesi biraz ilginç çünkü valla canım idrsr testi yap en kötü
Evde bulursam bakayım canım bulamazsam dr kontrolüne gittigimde ne varsa cıkar zaten ama hic sanmıyorum öyle güzel bir mucize olsunda tutaun beni bulsun and icecreamm

Hiç bilemiyorum yaaa
Benimde 3. Aydır deniyorum ovu testini ilk kez bu ay gordum yumurtlama baya heyecanlandim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…