Allahimm ins bu kulunuda sevindir sen herşeye kadirsin AMINNYok yok bana düsmez öylesi
Aynen canım gitÖnümdeki reglimin durumuna göre gidicem canım yogun olmazsa gidecem
Değerlendirseydin valla ben 4 gündür değerlendiriyorumHiç bilemiyorum yaaa
Benimde 3. Aydır deniyorum ovu testini ilk kez bu ay gordum yumurtlama baya heyecanlandimEki Görüntüle 2543273
Amiiiin insallah kuzum cok sagol rabbim cümlemize hayırlısıyla tez versinAllahimm ins bu kulunuda sevindir sen herşeye kadirsin AMINN
Benimki grip olmusDeğerlendirseydin valla ben 4 gündür değerlendiriyorum
Hadi ya olsun zorlasaydın kaçmazBenimki grip olmus
Stressiz bir hayat bana o kadar uzakki bir sürü skinti var benim cocugum ondan olmuyor artık eminim bunaAyaklarına dikkat et canım sıcak tut birde stressiz ol tavsiyem stres regli cok etkiliyor keske baska bir önerim olsa
Artık yarına kaldı nasipte varsaHadi ya olsun zorlasaydın kaçmaz
Kaç günün var cnmYav benmi öyle sanıyorum yoksa öylemi ilmiyorum da göğüslerim şiş gibi bide sağda bıcak batıyo gibi işiler oluyor bide kasıklarımda bi takım şeyler oluyo gibi meraktan çatlicaam
6 gün gecıktımKaç günün var cnm
Ahh o stres sebepleri herkesin bir dert yumagı vardır elbet rabbim yardımcımız olsunStressiz bir hayat bana o kadar uzakki bir sürü skinti var benim cocugum ondan olmuyor artık eminim buna
İyi hatırlattın bir bakim
Hadi hayirlisi diyelim insİyi hatırlattın bir bakim
Cnm kan vermelisin ins pozitifi gorursun6 gün gecıktım2 testde negativdi
AminnAhh o stres sebepleri herkesin bir dert yumagı vardır elbet rabbim yardımcımız olsun
10 gün olsunda bi test daha yapim çıkmazsa kadın doktoruma giderim heraldeCnm kan vermelisin ins pozitifi gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?