Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bey fitili aldigin yere birak sabah ola hayrola
Aslındaicimde bir his hep yap dedi ama ecz önünden gecerken hadi al dedim sonra yokkk yaaaaa regl oldum ben dedim ve almadan gectim gercekten olsaydım alırdım herhalde hep o regl günü 1.20 den kaynaklandı bunlar hep

Aslındaicimde bir his hep yap dedi ama ecz önünden gecerken hadi al dedim sonra yokkk yaaaaa regl oldum ben dedim ve almadan gectim gercekten olsaydım alırdım herhalde hep o regl günü 1.20 den kaynaklandı bunlar hep
Kaç günün kaldı cicegim bata senin

9 gun kalmış ozaman bu ayda bak cnm yine bu tarz olursa dr gozukursun
Veee belkide olmazsin
Allah büyük yavrum insallah olmam gebe olurum diyecem ama hic umutluda degilim. Simdi forumlardanda bakıyorum ilk üc ayda regl günü kanama adet kanaması gibi kanama yasayanlarda cok varmıs nerden düstüm bu soru isaretinin icine rabbim hayırlara cıkarsınn

Ben çatladıgı günden itibaren sayıyorum canım

Anladım canım büyük ihtimal gebeliktir evet gecmis olsun rabbim saglıklı gebelikler yasatsın herbirimize insallah
Amin insallah kuzum sen napiosun hic adet gununu iste tuttu tutmadi die konusmuosun hem hastaneyede gitmiosun ?
Asilama fln dusunmuomusun kuzum bayadir bkliosun die hatirliodum

Aaaa acaba enfeksyonmu bnm 59 gun geciken adetimde öle cikti sadece leke geldi damla damla 8 gun surdu bi ped doldurmaz.
Bnce git enfeksyon ise hemen caresine bakilsin cunkuu gebelige engel ve ii degilmis

Kızlaaaar ben glukofen kullanıyorum bugun farkettim perşembeye kadar ilacım kalmış ve gebelik olursa kullanmamam gereken bi ilac napayim sizce yazdirayim mi dursun mu kullanmayayim mi

Kızlaaaar ben glukofen kullanıyorum bugun farkettim perşembeye kadar ilacım kalmış ve gebelik olursa kullanmamam gereken bi ilac napayim sizce yazdirayim mi dursun mu kullanmayayim mi
Kan ver tatlim ona gore yazdir hamile kaldigini bilmeden ilac kullanan biri olarak sakın oyle bi hata yapma ben erken gebelik testinde cikmadi diye rahat davranirken meger hamileymisim git kanini ver negatifse yazdir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…