Inş geç döllenme olmuştur cnm10 gün olsunda bi test daha yapim çıkmazsa kadın doktoruma giderim heralde
Naptin cnmİyi hatırlattın bir bakim
Bulamadım canım bir tane bos kutu düsmüs dolapta esyaların arasına ararken fitil oldum oda bos cıktıNaptin cnm
Bey fitili aldigin yere birakBulamadım canım bir tane bos kutu düsmüs dolapta esyaların arasına ararken fitil oldum oda bos cıktıposetle koydum diye hatırlıyordum ama kullanmısım demekki
Aslındaicimde bir his hep yap dedi ama ecz önünden gecerken hadi al dedim sonra yokkk yaaaaa regl oldum ben dedim ve almadan gectim gercekten olsaydım alırdım herhalde hep o regl günü 1.20 den kaynaklandı bunlar hepBey fitili aldigin yere biraksabah ola hayrola
Kaç günün kaldı cicegim bata seninAslındaicimde bir his hep yap dedi ama ecz önünden gecerken hadi al dedim sonra yokkk yaaaaa regl oldum ben dedim ve almadan gectim gercekten olsaydım alırdım herhalde hep o regl günü 1.20 den kaynaklandı bunlar hep
Normalde 20siydi tarihim uzun zamandır buay üc gün önceye attı 17sinde bekliyorum canımKaç günün kaldı cicegim bata senin
9 gun kalmış ozaman bu ayda bak cnm yine bu tarz olursa dr gozukursunNormalde 20siydi tarihim uzun zamandır buay üc gün önceye attı 17sinde bekliyorum canım
Allah büyük yavrum insallah olmam gebe olurum diyecem ama hic umutluda degilim. Simdi forumlardanda bakıyorum ilk üc ayda regl günü kanama adet kanaması gibi kanama yasayanlarda cok varmıs nerden düstüm bu soru isaretinin icine9 gun kalmış ozaman bu ayda bak cnm yine bu tarz olursa dr gozukursun
Veee belkide olmazsin
İyi bakalım canım dikkat et sen deİnsallah bisey yoktur korktum ama arkadasima sordum adet dongusu donemlerinde bu agrilar hep olucak kalin giy ayaklarini sicak tut dedi gecti simdi biraz ♥
Ben çatladıgı günden itibaren sayıyorum canımKızlar birşey sorucam. Benim ovulaston tsti aldığım sayfadaki abla şey dedi yumurtlamadan 17 gün sonra test yapabilirsin dedi. Şimdi yumurtlamanın ilk günü pik yaptığı gün mü yoksa çatladığı gün mü oluyor?? Kafamda deli sorular
Amin insallah kuzum sen napiosun hic adet gununu iste tuttu tutmadi die konusmuosun hem hastaneyede gitmiosun ?Anladım canım büyük ihtimal gebeliktir evet gecmis olsun rabbim saglıklı gebelikler yasatsın herbirimize insallah
Aaaa acaba enfeksyonmu bnm 59 gun geciken adetimde öle cikti sadece leke geldi damla damla 8 gun surdu bi ped doldurmaz.Tatlım jeli aldım cekmeceye koydum duruyo öyle. Bu reglim bozuldu ya son iki aydır regl yerine lekelenme görüyorum. Gecsin diye bekliyorum buayda düzelmezse kontrole gidicem kist mist olmasın diye kullanmadım. Düzelirse önümüzdeki ay kullanıcam insallah
Kan ver tatlim ona gore yazdir hamile kaldigini bilmeden ilac kullanan biri olarak sakın oyle bi hata yapma ben erken gebelik testinde cikmadi diye rahat davranirken meger hamileymisim git kanini ver negatifse yazdirKızlaaaar ben glukofen kullanıyorum bugun farkettim perşembeye kadar ilacım kalmış ve gebelik olursa kullanmamam gereken bi ilac napayim sizce yazdirayim mi dursun mu kullanmayayim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?