Ahhh gülümmm yaaa Allah razı olsun cok sagol insallah rabbim kalbinden duysuuunAllahımmm inşallah tutarda şu stresten kurtulursun kuzum rabbim duy sesimi inşallah hamile kalır bu kulunuda sevindir sen olmazları olduransın amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
Aynn insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olsun kuzumHimm hayırlısı olsun canım inşAllah emekleriniz guzel sonuclanir dedigim gibi asilama surecini bilmiorum bilen arkadaşlar cvp verecektr zaten
AammiiinnnnnnnnnAhhh gülümmm yaaa Allah razı olsun cok sagol insallah rabbim kalbinden duysuuun
Katılabilirsin tatlım burası cogunlukla gebe kalmak isteyenlerden olusuyor ama hamislerimizde var aramızda yardımcı olurlar sana hosgeldin mini böcekli cicekBende gebeyim 29 haftalık katılabılırmıyım
Bence dizginlemelisin bunu sınucların net olmadıgını anlatabilmen lazımkiBiliyor bian önce öğrenmek istiyormuş ama hep öle diyor bnde bişey diyemiyorum
1mi cıkmıstıki sonucun canım?Doktor ve ebeler yukselebilir dediler daha önce bna adet gecikmem vardi gec dollenme olabilir demistiler .
Allah hepimizden razı olsun canım benim kimin duası geçer bilinmez inşallah benim duamdaa sana geçerde rabbim güldürür yüzünüüüüüü allahım herkese evlat sevincini yaşatsın olmayanlara tez zamanda versin hamile olanlara sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hastalığı olan varsa rabbim şifa versin AMİNAhhh gülümmm yaaa Allah razı olsun cok sagol insallah rabbim kalbinden duysuuun
Ts ederim kuzm cok saolEvet ilk defa 2 cikti . Hatta onceki ay adetime 3 gun varken kan vermistik. Orda 0.77 cikmisti.
Esin gerekmiyor ya sperm alicaklarsa esin gerekiyor . Evet yumurtaliklara bakicaklar buyume oranina
Cokcokocokcoooookkkk amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnAllah hepimizden razı olsun canım benim kimin duası geçer bilinmez inşallah benim duamdaa sana geçerde rabbim güldürür yüzünüüüüüü allahım herkese evlat sevincini yaşatsın olmayanlara tez zamanda versin hamile olanlara sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hastalığı olan varsa rabbim şifa versin AMİN
Insallahhhhhh insallahh vardirr bebisTs ederim kuzm cok saol
Ya doktorlarin bna dedigini soluorum bide bazi sayfalarda zamaninda okumustum yukselenleri ama hakkinda hayirlisi olsun kuzum her ihtimale hazirlikli ol yinede kalbim ve dualarim hamile olmandan yana insallah vardir bebis
Daha önce 1.9 cikmisti bnm bna bekle demislerdi adetim gecikmisti 7 gun fln ilk evlendigim ay oldu tabi bu olay gec dollenme olabilir demislerdi bkle dediler ama bn 2 de bir kan takibi yapmadim bilmedigim icin sonra tuhaf bi kanama oldu kimyasal olabilir keske kan verseydin demislerdi 15 gun fln gecikmistim bilmiodum da herkezin hakkinda hayirlisi olsun ya insallah hepimiz yakin zmnda hamis oluruz1mi cıkmıstıki sonucun canım?
Anladım canım büyük ihtimal gebeliktir evet gecmis olsun rabbim saglıklı gebelikler yasatsın herbirimize insallahDaha önce 1.9 cikmisti bnm bna bekle demislerdi adetim gecikmisti 7 gun fln ilk evlendigim ay oldu tabi bu olay gec dollenme olabilir demislerdi bkle dediler ama bn 2 de bir kan takibi yapmadim bilmedigim icin sonra tuhaf bi kanama oldu kimyasal olabilir keske kan verseydin demislerdi 15 gun fln gecikmistim bilmiodum da herkezin hakkinda hayirlisi olsun ya insallah hepimiz yakin zmnda hamis oluruz
Tatlım jeli aldım cekmeceye koydum duruyo öyle. Bu reglim bozuldu ya son iki aydır regl yerine lekelenme görüyorum. Gecsin diye bekliyorum buayda düzelmezse kontrole gidicem kist mist olmasın diye kullanmadım. Düzelirse önümüzdeki ay kullanıcam insallah
Aa ciddenmi cnm diger ayda mi sadece leke geldi keske bi daha bhcg verseydin cnm senTatlım jeli aldım cekmeceye koydum duruyo öyle. Bu reglim bozuldu ya son iki aydır regl yerine lekelenme görüyorum. Gecsin diye bekliyorum buayda düzelmezse kontrole gidicem kist mist olmasın diye kullanmadım. Düzelirse önümüzdeki ay kullanıcam insallah
İlk yirmi dakikadan sonrasını dikkate almayın diyorlar. Kesin sonuç istiyorsanız kanda baktirin ama doğum sonrası biraz zaman alıyor sanırım düzene girmesi adetlerin.size birsey sormak istiyordum 10. Ayina giren bir kizim var dogumdan sonraki ilk adetimi ağustos 29 da adet oldum normalde eylül 29 da bidaha olmam lazım di hala olmadım 8 gün gecti tabi korktum evde test yaptim ilk 2 yaptığım testler negatifti 2 gun once test yaptim bisey cikmadi testi kenara koydum sabah kalktıgımda çift cizgiydi sonra testi tekrarladim yine ilk yaptigumda cikmadi 2 saat gecti yine cift cizgi simdi tekrar yaptim negatif gösteriyor anlamadım bir bilgisi olan varmi
Ama gününde oldu kanama baslangıcı gibi lekelenmeler bende o psikolojiye tekrar kan testine gitmek istemedim bidahaki ay düzelir dedim yine düzelmemisti kiste vuruyorum ben bebek hic aklıma gelmediAa ciddenmi cnm diger ayda mi sadece leke geldi keske bi daha bhcg verseydin cnm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?