Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar vajinam dar spiral takılamıyor ilaç kullanamıyorum eşim çocuk istemiyor ben deliler gibi istiyorum bipolarım offffff

Korkmani gerektirecek hicbirsey yok inan bana ben hic agri sizi kanama falan yasamadim
Kbakma canim calisiyorum gec baktım.devletten alsam uzunmu oluyor randevusu nasil yapicam gtme isini kasimda dusunuyorum gtmeyi esimde diyo arastiririz ole gderz dyo bm korktm dynce insallah zamani gelnce senin gbi agrisiz geciririm

Benim 6500 filandi ama gozukmemisti acele etmeyin gozukur insallah

Kızlar vajinam dar spiral takılamıyor ilaç kullanamıyorum eşim çocuk istemiyor ben deliler gibi istiyorum bipolarım offffff
Çocuk istiyorsun peki niye spiral taktircaksn esin istemediği için mi taktrmak istiyorsun canım anlamadım

Kesin hamileyim
Rüyamda fıstık yiyordum iki tane bir seste rüyada fıstık bebege yorulur ama vakti gelince olacak diyordu
İki tane cocugum olacak hissiyle uyandım.
Simdi rüya aklıma geldi ve tabirine baktım bu yazıyor duygularım karıstı aglamak istiyorum

Yaaaa hadi insAllah bende gecen çok ilginç rüya gördüm hayırlara çıksın insAllah canım v

Kan versene hatun

Kbakma canim calisiyorum gec baktım.devletten alsam uzunmu oluyor randevusu nasil yapicam gtme isini kasimda dusunuyorum gtmeyi esimde diyo arastiririz ole gderz dyo bm korktm dynce insallah zamani gelnce senin gbi agrisiz geciririm
Ya ne kusuru olur mu oyle sey . Devlette bildigim kadariyla uzun oluyor . Ve de kullandiklari aletler eskidir diye dusunuyorum .bilemem orasini .ama ben ozelde cektirmistim . Echomar da son teknolojik urunler vallaha memnun kaldik .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…