- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Doktora danış bebek istiyorum de belki bir yol gösterirİlaç içerken hamile kalırsam otistik çocuk sendromu olur çocukta
Ay hadi bakalim bu ay cok bereketli gecti bir suru hamile cikti dahada cikicak gibiBende cok isterim bebegim insallah öyle olur oda bir ihtimal tabi ama kendimide kaptırmak istemiyorum bu ay belli olacak bakalım
Bir yapacam canım belki ilahi bir rüyaydıNe güzerel bir test yap sen bencee
Nefees alıyoruum hamileyim benceher haltdan hamileyimmi acaba demekten bıktım ha
Rüya demişken bende 4 tane simit gördümilginç bi rüyaydı normalde rüya görmem yada hatırlamam baya bu ara gerçek gibi rüyalar görüyorum
Ekim bereketiyle gelecek demistim kuzum Allah söyletmis megerAy hadi bakalim bu ay cok bereketli gecti bir suru hamile cikti dahada cikicak gibi
Sana bir mesajdır belkideeBir yapacam canım belki ilahi bir rüyaydı
Hayır olsunBenim rüyamda da kar yağmıştı, her yer bembeyazdı. Balkona çıktım baktım ki bahçe gibi bir yer, bir devekuşu sürüsü var.öyle ilginç rüyalarım var. Ama sanırım bir bebeği işaret etmiyor.
Hayır olsun inşallah ya. Aslında mevsiminde kar görmek iyi bir şey diye biliyorum. Burada hava kış sayılır artık donuyoruz.Hayır olsuno karı bende gördüm burdaki karılarla beraber toplanmıs karlarda geziyorduk
Hemen baktım rüyada kar üzerinde yürümek hastanın sifa bulmasına tabirdir yazıyor hepimizde yürüyordukHayır olsun inşallah ya. Aslında mevsiminde kar görmek iyi bir şey diye biliyorum. Burada hava kış sayılır artık donuyoruz.
Olurmu olurAhhhhh nerdeeeeee
Mevsiminde değilken kar görmeye pek iyi değil derler ama hayır olsun inş canımBenim rüyamda da kar yağmıştı, her yer bembeyazdı. Balkona çıktım baktım ki bahçe gibi bir yer, bir devekuşu sürüsü var.öyle ilginç rüyalarım var. Ama sanırım bir bebeği işaret etmiyor.
Kadın olmak acayip ya bunu evlendikten sora anladım Anne oluncada Allah nasip ederse tam anlarım heraldekadınlıgın en cekilmez hallerini yasıyoruz haAllah hayır etsin kuzum ya insallah rüyalar gercek olur birgün
Yarın haber veririm artıkOlurmu olur
Inşallah inşallahHemen baktım rüyada kar üzerinde yürümek hastanın sifa bulmasına tabirdir yazıyor hepimizde yürüyordukrabbim bebis icin sifa verecek insallah
evet ya hemen panduflar cıktı ayaklarım buz kesiyor ısınamıyorum hala dogalgazıda yakmadım yakmaya korkuyorum
İnsallah kısa zamanlarda anlarız analıgın güzelliklerinide yavrumKadın olmak acayip ya bunu evlendikten sora anladım Anne oluncada Allah nasip ederse tam anlarım heralde
Çookcaa Amiinnİnsallah kısa zamanlarda anlarız analıgın güzelliklerinide yavrum
Elektrik sobası vardı onuda atacam cöpe dogaldazdan daha cok zam geldi elektirigedeInşallah inşallah
Valla ben de yakmadım daha. İdare edebilene kadar böyle edeceğim, artık daha soğuyunca acarım.
Sağol canım teşekkürlerBenim 6500 filandi ama gozukmemisti acele etmeyin gozukur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?