- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Bat ne zmndi canım senin yaaaa insAllah gebeliktendirYa bende de sede olduğu gibii oluyo sıcak baıyoo fln başımda ağrıyo ama test negativ
Bugunden sonra kocis yasakladi zatenALLAH korusun canım dikkat et trafiğe çıkma istersen bi sure
7gün geciktim ya ama negativ çıkıyoBat ne zmndi canım senin yaaaa insAllah gebeliktendiryarın yine ovu testi yaparım ay acaba tekrar mi yumurtluyorum
haklı doğru bi karar olmuş vala kendin için de karşıdaki insanlar içinde en doğrusuBugunden sonra kocis yasakladi zaten
canım kan versene baya olmuş senin7gün geciktim ya ama negativ çıkıyoama baya belirtiler var sanki yaa nebiliim ne düşüneceğimi bilemiyorum bugün extradan bi baş ağrısı var baya miğdem bulanıyo gibi belim ağrıyo tuhaf tuhaf şeyler
İdrarda çıkmazmıydı olsa nebilim boşuna gidermişim gibi geliyohaklı doğru bi karar olmuş vala kendin için de karşıdaki insanlar içinde en doğrusu
canım kan versene baya olmuş senin
Kan daha kesin kuzum ya muallakta kalmaktansaİdrarda çıkmazmıydı olsa nebilim boşuna gidermişim gibi geliyo
Ya nasil oldugunu anlamadim ki bianda asiri bi yorgunluk bastiriyo bana markete gittim ciktim arabaya bindim o sira olduhaklı doğru bi karar olmuş vala kendin için de karşıdaki insanlar içinde en doğrusu
canım kan versene baya olmuş senin
Öylede bende idrarda görim öyle kan vermeye gidiyim istiyorumKan daha kesin kuzum ya muallakta kalmaktansa
olur tabi canım dikkat et fırsat buldukça dinlenYa nasil oldugunu anlamadim ki bianda asiri bi yorgunluk bastiriyo bana markete gittim ciktim arabaya bindim o sira olduama haklisiniz tabi kac cani tehlikeye atiyorum
Öyle haklısın ki canım kan verip negatif görmek daha da üzüyor insanıÖylede bende idrarda görim öyle kan vermeye gidiyim istiyorumama ne gelen var ne giden
Valla oyle yapmaya calisiyorum kuzucum surekli bir uyku halindeyimolur tabi canım dikkat et fırsat buldukça dinlen
Öyle haklısın ki canım kan verip negatif görmek daha da üzüyor insanı
Cok normal canımValla oyle yapmaya calisiyorum kuzucum surekli bir uyku halindeyimanlamsiz halsizlikte var
Ama cok erken degil mi kiCok normal canım
Vala halsizlik yorgunluk bence hemen başlayabilirAma cok erken degil mi ki
Oyle oldu bende valla bunyeden bunyeye degisiyo heralde benim temizlik yapcak yemek yapcak halim yok esim geliyo o yapiyo hepsini valla ozeniyorum hamile olup is yapanlaraVala halsizlik yorgunluk bence hemen başlayabilir
Bosver kız yapsın eşin halin olunca yaparsınOyle oldu bende valla bunyeden bunyeye degisiyo heralde benim temizlik yapcak yemek yapcak halim yok esim geliyo o yapiyo hepsini valla ozeniyorum hamile olup is yapanlara
Ama varmıdın böyle baya gecikipte hala negativ çıkan? Kesin olarak acaba kaç günde çıkar varsa en geç?olur tabi canım dikkat et fırsat buldukça dinlen
Öyle haklısın ki canım kan verip negatif görmek daha da üzüyor insanı
Ben bilmiyorum da canım ama bi sorsaydın düşük tehlikesi mi var da veriyorsunuz diyeBilmiyorum ki yok aslında ama doktor başlattı. Kullanmasam mı acaba
Valla ona da uzuluyorum zaten ise gitmek icin git gel 3 saat yolda bide geliyo evde calisiyo ama hic halim yokBosver kız yapsın eşin halin olunca yaparsın
Vala canım ümit vermek gibi olmasın ama kizimda 15-20 günlük gecikmede anca çıkmıştı idrar testindeAma varmıdın böyle baya gecikipte hala negativ çıkan? Kesin olarak acaba kaç günde çıkar varsa en geç?
Hayat bu canım o rahatsız olsa sende aynını yapardn elinde olmayan sebeplerdenValla ona da uzuluyorum zaten ise gitmek icin git gel 3 saat yolda bide geliyo evde calisiyo ama hic halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?