Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bat ne zmndi canım senin yaaaa insAllah gebeliktendir yarın yine ovu testi yaparım ay acaba tekrar mi yumurtluyorum
7gün geciktim ya ama negativ çıkıyo ama baya belirtiler var sanki yaa nebiliim ne düşüneceğimi bilemiyorum bugün extradan bi baş ağrısı var baya miğdem bulanıyo gibi belim ağrıyo tuhaf tuhaf şeyler

Bugunden sonra kocis yasakladi zaten
haklı doğru bi karar olmuş vala kendin için de karşıdaki insanlar içinde en doğrusu
canım kan versene baya olmuş senin

haklı doğru bi karar olmuş vala kendin için de karşıdaki insanlar içinde en doğrusu
canım kan versene baya olmuş senin
Ya nasil oldugunu anlamadim ki bianda asiri bi yorgunluk bastiriyo bana markete gittim ciktim arabaya bindim o sira oldu ama haklisiniz tabi kac cani tehlikeye atiyorum

Ya nasil oldugunu anlamadim ki bianda asiri bi yorgunluk bastiriyo bana markete gittim ciktim arabaya bindim o sira oldu ama haklisiniz tabi kac cani tehlikeye atiyorum
olur tabi canım dikkat et fırsat buldukça dinlen
Öylede bende idrarda görim öyle kan vermeye gidiyim istiyorum ama ne gelen var ne giden
Öyle haklısın ki canım kan verip negatif görmek daha da üzüyor insanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…