Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Elektrik sobası vardı onuda atacam cöpe dogaldazdan daha cok zam geldi elektirigede Kıslıkları cıkaracam ben bu gece
Yani her şey o kadar zamlandi ki korkuyoruz. Ben de yarın çıkarmayı düşünüyorum kışlıkları. Buranın havası düzelmez artık zaten bi yaz-ilkbahar karışımı var bir de kış

Maşallah canım ben bel haftalık oldum bir hafta geriden takip ediyorum seni ben de iki hafta sonra gidecem hem kese görürüm hem de kalp atışını duyarım inşallah beta hcg kaç senin canım
Bilmiyorum canım adetim geçeli 2 hafta oldu deyince bakmadı. Haftaya aç gel tam kan sayımı yapalım dedi. İnş canım inşallah senin de ikinci olucak demi ilki kaç yaşında?

Surekli uyumak istiyorummm araba kullanirken bile geliyo bugun park halinden cikarken baktim yol bostu tam cikiyorum yola motor gelmis bitmis dibimde direksiyonda bi gozum kapali gidiyorum
Aman canım dikkat et bu aralar gerekirse sen kullanma aracı imkan var ise.

Bilmiyorum canım adetim geçeli 2 hafta oldu deyince bakmadı. Haftaya aç gel tam kan sayımı yapalım dedi. İnş canım inşallah senin de ikinci olucak demi ilki kaç yaşında?
Aynen canım kızım 2,5 yaşında hayırlısıyla kalp atışını duyalım

Ya ben okulda çok yoruluyorum eve gelince belim kopacak gibi oluyor . Bugün kan testi verdim ilki 57 di bugün 96 ama ilkini 16.45 de yapmıştım ikinciyi sabah 9.40 da falan yaptım. Doktorumu aradım gelmene gerek yok folik asit ve progesteron başla haftaya gel keseye bakalım dedi.

Maşallah sağlıkla ilerlesin. Sen ilk kan tahlilini kaç gün önce yapmıştın.

6 gun once canim İnsallah saglikla ilerler hepimizin gebeligi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…