- 25 Temmuz 2013
- 13.382
- 54.644
- 798
Yani her şey o kadar zamlandi ki korkuyoruz. Ben de yarın çıkarmayı düşünüyorum kışlıkları. Buranın havası düzelmez artık zaten bi yaz-ilkbahar karışımı var bir de kışElektrik sobası vardı onuda atacam cöpe dogaldazdan daha cok zam geldi elektirigedeKıslıkları cıkaracam ben bu gece
Bilmiyorum canım adetim geçeli 2 hafta oldu deyince bakmadı. Haftaya aç gel tam kan sayımı yapalım dedi. İnş canım inşallah senin de ikinci olucak demi ilki kaç yaşında?Maşallah canım ben bel haftalık oldum bir hafta geriden takip ediyorum seniben de iki hafta sonra gidecem hem kese görürüm hem de kalp atışını duyarım inşallah beta hcg kaç senin canım
Aman canım dikkat et bu aralar gerekirse sen kullanma aracı imkan var ise.Surekli uyumak istiyorummm araba kullanirken bile geliyo bugun park halinden cikarken baktim yol bostu tam cikiyorum yola motor gelmis bitmis dibimde direksiyonda bi gozum kapali gidiyorum
Aynen canım kızım 2,5 yaşında hayırlısıyla kalp atışını duyalımBilmiyorum canım adetim geçeli 2 hafta oldu deyince bakmadı. Haftaya aç gel tam kan sayımı yapalım dedi. İnş canım inşallah senin de ikinci olucak demi ilki kaç yaşında?
Cıkar bencede orası neresi cicegimYani her şey o kadar zamlandi ki korkuyoruz. Ben de yarın çıkarmayı düşünüyorum kışlıkları. Buranın havası düzelmez artık zaten bi yaz-ilkbahar karışımı var bir de kış
Eskişehir burası.Cıkar bencede orası neresi cicegim
Valla kullanamıcam artık sanırım zaten uykuyu seviyodum artık kafamı zor kaldırıyorum belli saatlerdeAman canım dikkat et bu aralar gerekirse sen kullanma aracı imkan var ise.
Cok severim merkezdemisinEskişehir burası.
Evet merkezdeyim. Ben de çok severim ama soğuğunu değil.Cok severim merkezdemisin
Oyyy fasulye annesini yoruyormuş.Valla kullanamıcam artık sanırım zaten uykuyu seviyodum artık kafamı zor kaldırıyorum belli saatlerde
Maşallah sağlıkla ilerlesin. Sen ilk kan tahlilini kaç gün önce yapmıştın.Verdim kuzucum
Yaaaa yerim seniOyyy fasulye annesini yoruyormuş.
BekliyoruzYarın haber veririm artık
6 gun once canimYa ben okulda çok yoruluyorum eve gelince belim kopacak gibi oluyor. Bugün kan testi verdim ilki 57 di bugün 96 ama ilkini 16.45 de yapmıştım ikinciyi sabah 9.40 da falan yaptım. Doktorumu aradım gelmene gerek yok folik asit ve progesteron başla haftaya gel keseye bakalım dedi.
Maşallah sağlıkla ilerlesin. Sen ilk kan tahlilini kaç gün önce yapmıştın.
Ay ben çıkardım kışlıkları bileElektrik sobası vardı onuda atacam cöpe dogaldazdan daha cok zam geldi elektirigedeKıslıkları cıkaracam ben bu gece
Amin inşallah6 gun once canim ♥ İnsallah saglikla ilerler hepimizin gebeligi
Senin degerin kac kuzumAmin inşallah
96 çıktı ama ilkini akşama doğru yapmıştım bugün sabah erken yaptım 7 saat erken yapmış oldum. Yoksa iki katı olurdu diye düşünüyorumSenin degerin kac kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?