Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayat bu canım o rahatsız olsa sende aynını yapardn elinde olmayan sebeplerden
Yani biraz oyleeee de ne biliyim ben is yerime 2 sokak yakin yerdeyim adam ailesi trabzonda buraya benim icin yerlesti ben 5 dakikaya isteyim o 3 saat yol cekiyo bide ev isi yapiyo azicik haksizlik mi yapiyorum diyorum halimin yerine gelmesi icin ne yapabilirim ki iyi gelen bisey var mi

Ben bilmiyorum da canım ama bi sorsaydın düşük tehlikesi mi var da veriyorsunuz diye
Gitmedim yanına aradım telefonla konuştuk. Değerimi söyledim. Bugün kan tahlilini tekrarladığımı gelmem gerekiyor mu dedim. Gelmene gerek yok artışı takip et folik asit progesteron 100 mg başla dedi. Hatta sordum fitil olarak mı alayım ağızdan mı ağızdan al dedi. Düzenli artşı takip et haftaya gel keseye bakalım dedi. Benim bir arkadaş da gebeliği öğrendiği gün doktoru progesteron başlamış. Demek ki doktordan doktora değişiyor

Canımm benim kasıklarımda ağrı gibi sızı gibi değişik haller olmuştu yüzüstü yattığımda karnım gerginde istemsizce sağa sola döndüm sıcak basması valla griptenmiydi bilmiyorum yattığımda oluyordu..grip olunca belirtili olsada anlayamadım heryerim ağrıyo ozamandaa ama inşallah vardır canım

Evet canım haklısın

Olabilir canım değerlerimiz kat kat artar inşallah

Tamam canım dısarı cıkarsam alırım bir test haber veririm. Teyzende benim gibi regl günlerindemi yasadıki lekelenmelerini?
Trafikte niye sinirlendin cen
Kuzum adet gibi olmuş hatta hep anlatır
O yüzden sen mutlaka test yap ya da kan ver
Trafikte delirtiyolar insanı arabayı eşim kullanıyordu ama yine de çok sinirlendim
Bu ara barut gibiyim kızlar nedense

Kuzum adet gibi olmuş hatta hep anlatır
O yüzden sen mutlaka test yap ya da kan ver
Trafikte delirtiyolar insanı arabayı eşim kullanıyordu ama yine de çok sinirlendim
Bu ara barut gibiyim kızlar nedense
Fazla sinir iyi degil cicegim sakin ol sakinn

Benim önceden yoktu ama bu iki gündür aynı ağırlar var. Sol kasıkta batma ağrı yanma. Bende hamileliği öğrenmeden 2 3 gün önce ara ara üşüme oluyordu

Uzulme kuzu ya rabbim nasip edicek hepimize ,
Ben bazen hayal ederim dusunsene pozitif cikan kan testi sonra kese kalp atisi icin korkuyla beklicez , zaman gecicek cinsiyet meraki , sonra ya biseyi yoktur insallah telasi karnimizdayken en ufak bi hareketsizlikde ödumuz kopucak , sonra dogum korkusu kndin icin degil bebegimiz icin korkucaz hersey ii olsun die dogucak hayat korkusu cikicak asilari hastaliklari dis cikarmasi adimlari ya duserse die bi ömrumuz korkuyla gecicek kadinlar her zmn korkuyla tedirginlikle gecirio ama farkindamisin sabrimiz da bi o kadar buyuk oluo bnce bu bekleyislerimiz uzucu olsada su an en guzelleri ilerde daha cok korkucaz cunku tadini cikarmak lazim bu anlarin bile oyuzden nefesini tut bi kac saniye hayal et ve birak gitsin icindeki sknti hic uzulme herseyin en guzeli beklemekle oluyo insallah guzel gunler bizimde olucak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…