- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 32
Hadii ya baya geçmiş daha bekliyebilirim ozmanVala canım ümit vermek gibi olmasın ama kizimda 15-20 günlük gecikmede anca çıkmıştı idrar testinde
He bidee kaç haftalık olarak dendiydi okadar gecikince? Geç döllenmedenmiiVala canım ümit vermek gibi olmasın ama kizimda 15-20 günlük gecikmede anca çıkmıştı idrar testinde
Yani biraz oyleeee de ne biliyim ben is yerime 2 sokak yakin yerdeyim adam ailesi trabzonda buraya benim icin yerlesti ben 5 dakikaya isteyim o 3 saat yol cekiyo bide ev isi yapiyo azicik haksizlik mi yapiyorum diyorumHayat bu canım o rahatsız olsa sende aynını yapardn elinde olmayan sebeplerden
Gitmedim yanına aradım telefonla konuştuk. Değerimi söyledim. Bugün kan tahlilini tekrarladığımı gelmem gerekiyor mu dedim. Gelmene gerek yok artışı takip et folik asit progesteron 100 mg başla dedi. Hatta sordum fitil olarak mı alayım ağızdan mı ağızdan al dedi. Düzenli artşı takip et haftaya gel keseye bakalım dedi. Benim bir arkadaş da gebeliği öğrendiği gün doktoru progesteron başlamış. Demek ki doktordan doktora değişiyorBen bilmiyorum da canım ama bi sorsaydın düşük tehlikesi mi var da veriyorsunuz diye
Canımm benim kasıklarımda ağrı gibi sızı gibi değişik haller olmuştu yüzüstü yattığımda karnım gerginde istemsizce sağa sola döndüm sıcak basması valla griptenmiydi bilmiyorum yattığımda oluyordu..grip olunca belirtili olsada anlayamadım heryerim ağrıyo ozamandaa ama inşallah vardır canımKızlaaaar ya benim sol kasığımda çok ağrı hissediyorum böyle karnımın içine de inceden sancı giriyor sıcak basması var bi terliyorum bi üşüyorum gibi yaaaaa adet mi olacam ki hamile olanlar sizde böyle agri olmuş muydu yerleşmeden dolayı olabilir mi ki
Evet canım haklısınBenim bat a göre durumlar nmbiraz karışık oluyor. Antibiyotik kullandım geç yumurtaladım regl e birkaç gün kala öyle olunca regl olmadım.
Bat a göre benim 6 hafta 3 günlük ama 96 değerle imkansız 6 hafta olamayız
Olabilir canım değerlerimiz kat kat artar inşallahGitmedim yanına aradım telefonla konuştuk. Değerimi söyledim. Bugün kan tahlilini tekrarladığımı gelmem gerekiyor mu dedim. Gelmene gerek yok artışı takip et folik asit progesteron 100 mg başla dedi. Hatta sordum fitil olarak mı alayım ağızdan mı ağızdan al dedi. Düzenli artşı takip et haftaya gel keseye bakalım dedi. Benim bir arkadaş da gebeliği öğrendiği gün doktoru progesteron başlamış. Demek ki doktordan doktora değişiyor
Bolbol resim atarmısın bana dısarı cıktıgın zamanlarda bende resimlerden seveyimEvet merkezdeyim. Ben de çok severim ama soğuğunu değil.Gülü sevip dikeninden yakınıyorum işte.
Kuzum adet gibi olmuş hatta hep anlatırTamam canım dısarı cıkarsam alırım bir test haber veririm. Teyzende benim gibi regl günlerindemi yasadıki lekelenmelerini?
Trafikte niye sinirlendin cen
Fazla sinir iyi degil cicegim sakin ol sakinnKuzum adet gibi olmuş hatta hep anlatır
O yüzden sen mutlaka test yap ya da kan ver
Trafikte delirtiyolar insanı arabayı eşim kullanıyordu ama yine de çok sinirlendim
Bu ara barut gibiyim kızlar nedense
Amin. Amin Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinOlabilir canım değerlerimiz kat kat artar inşallah
Amiiinnnnn canımAmin. Amin Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Benim önceden yoktu ama bu iki gündür aynı ağırlar var. Sol kasıkta batma ağrı yanma. Bende hamileliği öğrenmeden 2 3 gün önce ara ara üşüme oluyorduKızlaaaar ya benim sol kasığımda çok ağrı hissediyorum böyle karnımın içine de inceden sancı giriyor sıcak basması var bi terliyorum bi üşüyorum gibi yaaaaa adet mi olacam ki hamile olanlar sizde böyle agri olmuş muydu yerleşmeden dolayı olabilir mi ki
Haha aynenWomen hamarat
Bende tam onu soracaktım@fasulyeannesi hesap neden pasif ki
Bende tam onu soracaktım
Kacırdıgım bir muhabbetmi gecti hanımlar?@fasulyeannesi hesap neden pasif ki
Uzulme kuzu ya rabbim nasip edicek hepimize ,hamileyim demem isin espirisiydi canlarımAllah hayır etsin ama cok duygulandım tabiride rüyadaki gibi cıkınca
Dısarı cıkmadım bugün hic halim yok belki yarın cıkarsam test alıp yaparım.
İnsallah hayırlara cıksın bu rüyalarımız Allahıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?