Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
D Deryakadir canım senin değerin maşallah yüksekmiş kese yi görmedin mi. Benim değerim çok düşük ama doktorum haftaya gel keseye bakalım dedi
İşte ben de o yüzden sordum canım normalde doktorda dedi bu değere göre kese gözükmesi lazım diye alttan baktı gördü ama karından erken diye herhalde gözükmedi haftaya gidecem gözükür imşallah

96 çıktı ama ilkini akşama doğru yapmıştım bugün sabah erken yaptım 7 saat erken yapmış oldum. Yoksa iki katı olurdu diye düşünüyorum
Bende ilk 2 ekim 22.30 da 90.54 le ogrendim 4 ekim oglen 12.30 da yaptirdim yani 1.5 gun sonra 146.7 oldu senin ilk kacti tatlim?

Progestan niye dedi canım

Düşük tehlikesini önlesin diye progesteron kullan dedi
Düşük tehlikesi varsa veriyorlar senin var mı öyle bir şey tehlike önlensin diye verildiğini ilk defa duydum o zaman herkese verirler sonuçta düşük tehlikesi herkeste var

Hım ben bat a göre hesaplıyorum beş haftalık oldu bugün
Benim bat a göre durumlar nmbiraz karışık oluyor. Antibiyotik kullandım geç yumurtaladım regl e birkaç gün kala öyle olunca regl olmadım.
Bat a göre benim 6 hafta 3 günlük ama 96 değerle imkansız 6 hafta olamayız

Kızlaaaar ya benim sol kasığımda çok ağrı hissediyorum böyle karnımın içine de inceden sancı giriyor sıcak basması var bi terliyorum bi üşüyorum gibi yaaaaa adet mi olacam ki hamile olanlar sizde böyle agri olmuş muydu yerleşmeden dolayı olabilir mi ki

Ya bende de sede olduğu gibii oluyo sıcak baıyoo fln başımda ağrıyo ama test negativ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…