- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
İşte ben de o yüzden sordum canım normalde doktorda dedi bu değere göre kese gözükmesi lazım diye alttan baktı gördü ama karından erken diye herhalde gözükmedi haftaya gidecem gözükür imşallahD Deryakadir canım senin değerin maşallah yüksekmiş kese yi görmedin mi. Benim değerim çok düşük ama doktorum haftaya gel keseye bakalım dedi
Bende ilk 2 ekim 22.30 da 90.54 le ogrendim 4 ekim oglen 12.30 da yaptirdim yani 1.5 gun sonra 146.7 oldu senin ilk kacti tatlim?96 çıktı ama ilkini akşama doğru yapmıştım bugün sabah erken yaptım 7 saat erken yapmış oldum. Yoksa iki katı olurdu diye düşünüyorum
Sen kaç haftalıksın canımD Deryakadir canım senin değerin maşallah yüksekmiş kese yi görmedin mi. Benim değerim çok düşük ama doktorum haftaya gel keseye bakalım dedi
Benim bugün yumurtlamanın 15.günü galibaSenin degerin kac kuzum
İlki 57 bugün 96Bende ilk 2 ekim 22.30 da 90.54 le ogrendim 4 ekim oglen 12.30 da yaptirdim yani 1.5 gun sonra 146.7 oldu senin ilk kacti tatlim?
Progestan niye dedi canımYa ben okulda çok yoruluyorum eve gelince belim kopacak gibi oluyor. Bugün kan testi verdim ilki 57 di bugün 96 ama ilkini 16.45 de yapmıştım ikinciyi sabah 9.40 da falan yaptım. Doktorumu aradım gelmene gerek yok folik asit ve progesteron başla haftaya gel keseye bakalım dedi.
Maşallah sağlıkla ilerlesin. Sen ilk kan tahlilini kaç gün önce yapmıştın.
Eee benimde ayni hemen hemen ben 14. Gunde 90.54 ogrenmistim benimkinden de iyi hattaBenim bugün yumurtlamanın 15.günü galiba
Sen kaç haftalıksın canım
[/QUOTE
yumurtlamaya göre 4 hafta 1 günlük
Düşük tehlikesini önlesin diye progesteron kullan dediProgestan niye dedi canım
Amin inşallah canımİşte ben de o yüzden sordum canım normalde doktorda dedi bu değere göre kese gözükmesi lazım diye alttan baktı gördü ama karından erken diye herhalde gözükmedi haftaya gidecem gözükür imşallah
Düşük tehlikesi varsa veriyorlar senin var mı öyle bir şey tehlike önlensin diye verildiğini ilk defa duydum o zaman herkese verirler sonuçta düşük tehlikesi herkeste varDüşük tehlikesini önlesin diye progesteron kullan dedi
Amin amin hepimizin inşallahEee benimde ayni hemen hemen ben 14. Gunde 90.54 ogrenmistim benimkinden de iyi hattamasallah Allahım sagsaglim kucagina almayi nasip etsin insallah
Bilmiyorum ki yok aslında ama doktor başlattı. Kullanmasam mı acabaDüşük tehlikesi varsa veriyorlar senin var mı öyle bir şey tehlike önlensin diye verildiğini ilk defa duydum o zaman herkese verirler sonuçta düşük tehlikesi herkeste var
İnsallah hepsinin gobusleri bebisle dolsunAmin amin hepimizin inşallah. İsteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin
Benim bat a göre durumlar nmbiraz karışık oluyor. Antibiyotik kullandım geç yumurtaladım regl e birkaç gün kala öyle olunca regl olmadım.Hım ben bat a göre hesaplıyorum beş haftalık oldu bugün
Cok tesekkur ederim canim hayrlisi artikYa ne kusuru olur mu oyle sey . Devlette bildigim kadariyla uzun oluyor . Ve de kullandiklari aletler eskidir diye dusunuyorum .bilemem orasini .ama ben ozelde cektirmistim . Echomar da son teknolojik urunler vallaha memnun kaldik .
ALLAH korusun canım dikkat et trafiğe çıkma istersen bi sureSurekli uyumak istiyorummm araba kullanirken bile geliyo bugun park halinden cikarken baktim yol bostu tam cikiyorum yola motor gelmis bitmis dibimde direksiyonda bi gozum kapali gidiyorum
Ya bende de sede olduğu gibii oluyo sıcak baıyoo fln başımda ağrıyo ama test negativKızlaaaar ya benim sol kasığımda çok ağrı hissediyorum böyle karnımın içine de inceden sancı giriyor sıcak basması var bi terliyorum bi üşüyorum gibi yaaaaa adet mi olacam ki hamile olanlar sizde böyle agri olmuş muydu yerleşmeden dolayı olabilir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?