Geliyormu kırmızı5 gun kaldi
Omun tipini yerimmmm yaa masalllaaahhhhhh cok tatliii biseyyGittim geldim cok sukur . Doktor cok guzl yerlesmis. Gayet ii dedi. Yine ayni devlt hastnesine gittim. Bu sefer hemen gorundu sipa cok sukur. Sjmdi yeni yeni idrak ediorm varligini desem yeridir.icim oyle rahatldi ki kizlr anlatamam. Tam bebek tipini almisti Rabbimz sizlere de bi an once nasip etsin.
Eki Görüntüle 2543764
Yaaa Allahım ne olur bizede nasip et çok tatlıGittim geldim cok sukur . Doktor cok guzl yerlesmis. Gayet ii dedi. Yine ayni devlt hastnesine gittim. Bu sefer hemen gorundu sipa cok sukur. Sjmdi yeni yeni idrak ediorm varligini desem yeridir.icim oyle rahatldi ki kizlr anlatamam. Tam bebek tipini almisti Rabbimz sizlere de bi an once nasip etsin.
Eki Görüntüle 2543764
Tüp bebekte tutunma için öneriyorlar amaKizlar ananas adet sökturuomus . Simdi zahide yetiste soledi
Ben de duymustum ananasiTüp bebekte tutunma için öneriyorlar ama
Fazlada aabartmayalımki hayal kırıklıgımız büyük olmasın ama bi bes kisiden daha bekliiyorum ben hamileyim demesiniSadece biraz mutlu olalim die yazdim aynn bklicez dualarimizla
Kiz guzel seyler dogsun mesela kac kisi hamis cikar tahmini
Aynen yaa ama erken olur olursadaDelirdim sonunda bakmak istemiyom
Tamda yicektim şimdi 10 gündür tüketiyorum ya korktum kafam karıştıBen de duymustum ananasi
İnşallah derizzFazlada aabartmayalımki hayal kırıklıgımız büyük olmasın ama bi bes kisiden daha bekliiyorum ben hamileyim demesini
Yeriiiim ya yatışa bakGittim geldim cok sukur . Doktor cok guzl yerlesmis. Gayet ii dedi. Yine ayni devlt hastnesine gittim. Bu sefer hemen gorundu sipa cok sukur. Sjmdi yeni yeni idrak ediorm varligini desem yeridir.icim oyle rahatldi ki kizlr anlatamam. Tam bebek tipini almisti Rabbimz sizlere de bi an once nasip etsin.
Eki Görüntüle 2543764
10 olacak 10 agzımdan öle çıkmıştı 4 oldu 6 kaldıFazlada aabartmayalımki hayal kırıklıgımız büyük olmasın ama bi bes kisiden daha bekliiyorum ben hamileyim demesini
Ben kendimi bildim bileli 44 2 aydır prowomen kullanıyom 50 ilk defa oldum 48 i hiç görmemiştim 24 yaşındayımEkmek hayattir felan diyomusum45 ben
Simdi bir daha baktim yok bisey sadece peceteye geliyor kahverengi sildikceAynen yaa ama erken olur olursada
Şimdisi için değil ama normalde tutma kuzum sistiti tetikliyorZaten cok tutarim ben usenirim kalkip gitmeye
10 olacak 10 agzımdan öle çıkmıştı 4 oldu 6 kaldı
İnşallah derizz
Evt yaaa. Cok degisik bi hismis gercktn. Tiksinerim yavastan gecince endiselnmistm. Cok guzl yerlesmis deynce dr icim icime sigmadiOmun tipini yerimmmm yaa masalllaaahhhhhh cok tatliii biseyy
Amiiiinnn yavrm amiiiinnn. Senn ki de sıkıca tutunsn inslllhh. Durumun nasilYaaa Allahım ne olur bizede nasip et çok tatlı
Ben de duydum tutunmasi icin . Adam ole deyince sasrdim. Belki ikisi icin de oluodur. Bilemedim kiTüp bebekte tutunma için öneriyorlar ama
Normalde tutatim bundan sonra tutmam yaŞimdisi için değil ama normalde tutma kuzum sistiti tetikliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?