Ben daha lisedeyken ilerde kızım olacaktı... İsmi bile hazırdı. Ozamanlar cinsel ilişkinin adı bile anılmazken üstünden 24 sene geçti, hiçbirşey değişmedi. Hala çocuğum yok ve bu topikte bir çoğunuzun daha önünde bu iş için daha uzun zamanı var. Rabbim bekletmeden verir inşallahBende guclenmiyorum 1.5 yildir gittikce zayifliyorum .
Insaah bekletmeden gelir bebislerimiz Rabbim saglik versin onceBen daha lisedeyken ilerde kızım olacaktı... İsmi bile hazırdı. Ozamanlar cinsel ilişkinin adı bile anılmazken üstünden 24 sene geçti, hiçbirşey değişmedi. Hala çocuğum yok ve bu topikte bir çoğunuzun daha önünde bu iş için daha uzun zamanı var. Rabbim bekletmeden verir inşallah
inan bende çekmemisim hic biz dort kardeşiz kadin arka arkaya patır patır doğurmuş ablamlar da dogurgan bi bende sıkıntıGeliyor sanirim ped taktim
Insallah benim de gönlümde yerlesme kanamasi geciyor ama iste amasi varhakkimizda hayirlisi olsun demekki hayirlisi boyleymis
Ben hic anneme çekmemişimkadin yapmis 5 tane ben de daha tik yok
kesinlikle yediklerimizden ictiklerimizdem bence cnmRabbim hayırlısını versin devlet hastanesindeyim etraf ne kadar dolu bir bilseniz hani ceketimi atsam hamile kalır sözü tarih olmuş... Yediklerimizden mi, içtiklerimizden mi neden ama bilmiyorum ürememizi bozdular
hayrlisi olsun cnm nasibimizde ne zmn varsa o zmn olacak elbetDönüyor sanirim gormek istemiyorum
Demek kki hayirlisi boyleymis
Dimi ya vallaha bu kadar zor oldugunu bilemezdim bu yasta çöktüm resmn beyazlarim cikti. Yasim 24
Yok öyle düşünme benim kac gec pes edip yeniden umutlandgimi bi bilsenBen erken pes ediyorum sanırım
Tabiki birşeyler katıyordur süreç insana illaki, ama sen şanslı kesimdesin kafana takmayarak. Keşke herkes senin gibi olsa canım. Ben çok isterdimBak inanmicaksın ama ben önceden çok sabırsız bi insandım istediğim anında olsun kafasında olan biriydim ve bu durum bana sabrı öğretti artık olumsuz olan şeylere bile kafayı takmıyorum ben cidden her şerde bir hayır olduğuna çok inanıyorum belki hamilelik olmadı ama bazı şeyleride öğrendim bu süreçte
Tabi ki nasipten ote yol yok napakinan bende çekmemisim hic biz dort kardeşiz kadin arka arkaya patır patır doğurmuş ablamlar da dogurgan bi bende sıkıntı
kesinlikle yediklerimizden ictiklerimizdem bence cnm
hayrlisi olsun cnm nasibimizde ne zmn varsa o zmn olacak elbet
Yok öyle düşünme benim kac gec pes edip yeniden umutlandgimi bi bilsen
Hhahaha hala var o hakkız kuzuAh ya anne olmak bizim de hakkiimizdi aslinda ya
İnşallah daha fazla takmadan gelir bebikler :)Tabiki birşeyler katıyordur süreç insana illaki, ama sen şanslı kesimdesin kafana takmayarak. Keşke herkes senin gibi olsa canım. Ben çok isterdim
Ciddi ciddi kırmızıları gördünmü yaTabi ki nasipten ote yol yok napak
Ben hakkimi kimseye vermek istemiyorumHhahaha hala var o hakkız kuzu
Peceteye sildim kahverengiydi sonra birdaha sildim kirmiziydi sankiCiddi ciddi kırmızıları gördünmü ya
Geçen bi arkadaşıma diyorum 2. Yi düşünmüyomusun aman yok diyo şuan aklımı yitirmedim diyorum tabi sen kolay yapıyosunya konuş böyleBen hakkimi kimseye vermek istemiyorumherkese 3 cocuk yeterli herkes ihtiyaci kadar cocuk yapsin . Bize de kalsin
Amin canım hepimize inşallahİnşallah daha fazla takmadan gelir bebikler :)
Hey Allahım bendr diyorum baya geldi adet hemen burda seni teselliye bile başladık neden yanıltıyosunPeceteye sildim kahverengiydi sonra birdaha sildim kirmiziydi sanki
Fazlasi zarar ya ablamin bir tane var her yer her yerde evGeçen bi arkadaşıma diyorum 2. Yi düşünmüyomusun aman yok diyo şuan aklımı yitirmedim diyorum tabi sen kolay yapıyosunya konuş böyle
Bakmak istemiyorum belki de devam ediyordurHey Allahım bendr diyorum baya geldi adet hemen burda seni teselliye bile başladık neden yanıltıyosun
Bakma boşver çişe bile gitmeFazlasi zarar ya ablamin bir tane var her yer her yerde evcok yaraamaz
Bakmak istemiyorum belki de devam ediyordur
Allah allah neden kiii kaçgğn kaldı adeteYa kizlar afedersiniz simdi lavabodan ciktim kahve rengi akintim gelmis.
Zaten cok tutarim ben usenirim kalkip gitmeyeBakma boşver çişe bile gitme
5 gun kaldiAllah allah neden kiii kaçgğn kaldı adete
Selam süle bebişe
Gittim geldim cok sukur . Doktor cok guzl yerlesmis. Gayet ii dedi. Yine ayni devlt hastnesine gittim. Bu sefer hemen gorundu sipa cok sukur. Sjmdi yeni yeni idrak ediorm varligini desem yeridir.hersey cok guzel ilerler cnm insAllah
insAllah yerlesmedir cnm ya kirmiziya dondu mu
hadi guzel haberlerle gel insAllah cnm minigi gor grl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?