Valla ben yarin anamin evine gidiorm insllh. Bklm orda gececek mi hizlicaaAynen ya geçmiyor valla
Ya kizlar afedersiniz simdi lavabodan ciktim kahve rengi akintim gelmis.
Aşılama olanlar yazsalar keşke onlarda da oldumu böyle bişey diye
Geçer inşallah canım kalp atışını duyduktan sonra insan rahatlıyor o yüzden geçiyor bu zamanlar geçmiyor ben de bi duysaydımValla ben yarin anamin evine gidiorm insllh. Bklm orda gececek mi hizlicaa
Ay masallah annesiii ya o ne yakısıklı bir erkek öyleGittim geldim cok sukur . Doktor cok guzl yerlesmis. Gayet ii dedi. Yine ayni devlt hastnesine gittim. Bu sefer hemen gorundu sipa cok sukur. Sjmdi yeni yeni idrak ediorm varligini desem yeridir.icim oyle rahatldi ki kizlr anlatamam. Tam bebek tipini almisti Rabbimz sizlere de bi an once nasip etsin.
Eki Görüntüle 2543764
Yok devami henuz arada kontrol ediyorum ama silince goruyorum sadece bilmiyorum artikDevamı gelmez inşallah yerlesmedir kuzum
Bende bugun asilamayi sayarsak 13. GünümBenim direkt adet geldi 13. günde lorikom da biliyor
Amin tatlım insalllah hosgeldinHerkese merhabalar aranıza yeni katılıyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Ayyyyy banada öyle oldu kahve rengi gibi bi akıntı gelince 1-2gün sonra adet olurdum ama 5 gün geçti olmadım daha akıntı falanda yok dediğin gibi olur mu yani ?Birkaç saate belli olur zaten adetse gelir değilse gelmez
Heh o benimBeni anlayan biri daha gel alnından öpem seni
Bende ekimin basından beri bereketiyle gelecek ekim demistimKız aramızda 1 bebenin lafı mı olurkız ben ekimin başından beri diyorum bunu dediğim gün gebeler çıkmaya başladı içime dogdu galiba dedim
Teşekkür ederim hoşbulduk, ben de yeni yeni denemeye başlayacak olanlardanım bu topiğe denk geldim aranıza katılıyım dedim :)Amin tatlım insalllah hosgeldin
İyi yapmıssın cicegim alayım batını toteme katıl ozamanTeşekkür ederim hoşbulduk, ben de yeni yeni denemeye başlayacak olanlardanım bu topiğe denk geldim aranıza katılıyım dedim :)
Kimin sarkısı"Laf sahibinin kölesi olur.
Dil kölenin dostu bu böyle biline!" şarkı dinliyorum kızlar çok sevdiğim sözdür, sizede yazmak istedim.
İyi yapmıssın cicegim alayım batını toteme katıl ozaman
Ayyy inşallah cnm ya inşallah hep birlikye mutlu olurdukBende ekimin basından beri bereketiyle gelecek ekim demistimhadi seni kırmayalım on tane hamisimiz cıksın minik eslem bir bakıyormusuz listedeki tüm batlar sat oluyormus hahha
İnsallah kuzum yaAyyy inşallah cnm ya inşallah hep birlikye mutlu olurdukminik eslem de Nerden çıktı
Bnm nerem minik kızİnsallah kuzum ya
Minik eslem hep vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?