Kızım olursa masraflı bir gelin olur oglan olursa kan kardes yaparız onlarıSen kızını vermisen mi bana simdiii hiiiiyoksa oglan anasi mi olmaya niyetin var
Hahahha gğzel fikirFotokopisini cekerim koca tarafima cerceveletip vericem
Vereni alıyoruz biliyorsunHadi ya yorumlarda vardı yerleşme yaşamıştı hatta bat vermemiş demek ki
Bekliyorum kırmızı halıları serdimdeAyaklarım geri geri geliyorum tamam
Biz masrafa alisigiz kimin gozunu korkutuonKızım olursa masraflı bir gelin olur oglan olursa kan kardes yaparız onlarısana kıyamadım yani
Şimdi bu arkadaşı almıcaz mı o zamana keşke verseymişVereni alıyoruz biliyorsun
Tamam canim hepimize inşallah SağolTamam canım düzenledim insallah bu ay gelir bebisinAra ara takip et sen yinede topigimizi
Hemde çok özelllllOzel bisey sonucta
Ben daha bulmadım bi bulsam benden cekicekleri varHemde çok özelllllbulana kadar ne çileler çektik
Tamam ozaman kızım olursa evlenmek istemese bile zorlan evlendiririmBiz masrafa alisigiz kimin gozunu korkutuonkaynanasi da masrafliydii hey yavrm heeeyy
Kırmızı halı beni cok ürküttü gelemiyorumBekliyorum kırmızı halıları serdimde
Ya bn sen agla die demedim cok hosuma gitti hatirlayinca seni oyuzden insallah hepimizin kuzum ts ederm demekki hamis olunca bn yandim zaten sulu gozluyum iice sapitirim her seye agliomusumYaa aglayasim geldi amaaCok tsk ederm. Rabbim senn de yuvana mutlulk berekt tatli mi tatli tombik bi yavru versn. Omur boyu mutlulklr diledginin 10 katini al insllh.
Simdi verirse batını alabiliriz belki bir sor bakalımŞimdi bu arkadaşı almıcaz mı o zamana keşke verseymiş
Sende sagol canımTamam canim hepimize inşallah Sağol
AnammmmKiz herkes oglan dio bnm sipamageliyor sankim pipiliii
Hangi renk olsun bayan beni kandırmıyorsun umarım çok kırılırımTamam ozaman kızım olursa evlenmek istemese bile zorlan evlendiririm
Kırmızı halı beni cok ürküttü gelemiyorum
Kara kasli kara gozlu bugday tenli nazik oglumu gorsun kendisi der sana. Ana beeeni eveeeerseeneeeTamam ozaman kızım olursa evlenmek istemese bile zorlan evlendiririm
Kırmızı halı beni cok ürküttü gelemiyorum
Ben suanda herseye aglıyorum iki yasında bebeler gibi kesin hamileyimYa bn sen agla die demedim cok hosuma gitti hatirlayinca seni oyuzden insallah hepimizin kuzum ts ederm demekki hamis olunca bn yandim zaten sulu gozluyum iice sapitirim her seye agliomusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?