Ama daha önce söz vermiştin bnde inanadım o yüzden duygularımla oynadın gerçekten çok kırıldım bnde karşılık verip seni kırmamak için susuyorum görüşürüzKüsmek yooookkk espiri yaptıydım
Birde valla diyor ya
Eveet daha sizlerde hamile cıkacaksınız
Cok komik olur aglar aglar gulerizHahahahahahahhahgözümde canlandıda mutlak kader olurmu olur yani
Altın güzeeeeeeel severiz biz ailecek altını altınlarıııııYaaaaa raaabaltin nelere kaadiiir
Tamam ya gel bir arkadasın adresini ver bana orada bulusalım kafagöz dalasım var gercek yüzümüde görürsün ordaAma daha önce söz vermiştin bnde inanadım o yüzden duygularımla oynadın gerçekten çok kırıldım bnde karşılık verip seni kırmamak için susuyorum görüşürüz
Ay insallah toplu hamis oluruz tam rekor olur bu ayKüsmek yooookkk espiri yaptıydım
Birde valla diyor ya
Eveet daha sizlerde hamile cıkacaksınız
Aglamamızın hayali bile güzelCok komik olur aglar aglar guleriz
İnşallahntez vakitte bulursun kuzum ben çıkıyorum cnm sıkıldı uyurum belki biraz intadan yaz bana sonucunu uyanırım sesine meraktayımBen daha bulmadım bi bulsam benden cekicekleri var
Ona lagebelik seyim cikarsa caglatip dagitcam ister misin
Tabi cnm cokda komik ama dusundukce gulesim gelio bn agladim sen agladinmiAglamamızın hayali bile güzel
Kiz bedava dagitcamOna labn begenmedim ne oldugunuda bilmiom sen gebeklik seyin cikarsa resmini at yeter
Idare eder ama sut icin cok faydali unutma sakin ilerde lazim olcak insallahRezenenin tadi hic guzl deildi diye hatrliormbu kafayi sevdim ben azcik tırlak gezelm. Ma nolmiş
Ama bebegim olursa diye söz vermistim ben iyi hatırla canım sözümü daha yemedimki kırılmana gerek yok vicdan yaptım ben espiriydi halbuki anlarsın sandıydım affetAma daha önce söz vermiştin bnde inanadım o yüzden duygularımla oynadın gerçekten çok kırıldım bnde karşılık verip seni kırmamak için susuyorum görüşürüz
Ben msja resim için demiştim daha inanmam sen onada gelmen şaka yaptım dersin hem dışarı çıkmam yasak bnm tedavş sürecindeyim halenTamam ya gel bir arkadasın adresini ver bana orada bulusalım kafagöz dalasım var gercek yüzümüde görürsün orda
Lan yarın hamile kalayım kocama derimki eslemin taktigiyle hamile kaldım gidiorum ben der sana cıkar kahve icmeye gelirim ben söz verdiysem tutarım ama sözümü nasıl verdigimi unuttun sen sanırımBen msja resim için demiştim daha inanmam sen onada gelmen şaka yaptım dersin hem dışarı çıkmam yasak bnm tedavş sürecindeyim halen
Evet öle demiştin ama karar değiştin sandım bu ilaçlar beni çok duygusal yaptı zaten çok bozuldum msja bakıo durıyorum bnde salak gibi neyseee ya görüşürüzAma bebegim olursa diye söz vermistim ben iyi hatırla canım sözümü daha yemedimki kırılmana gerek yok vicdan yaptım ben espiriydi halbuki anlarsın sandıydım affet
Karar nasıl degistireyim durumlarımı anladıgını sanıyordum bende halbuki zaten bencide duygusal modlardayım yapma minik kusumEvet öle demiştin ama karar değiştin sandım bu ilaçlar beni çok duygusal yaptı zaten çok bozuldum msja bakıo durıyorum bnde salak gibi neyseee ya görüşürüz
daha cıkmadı mı sonucGebelik testi fotokopisi
Cikmadi ya ama su an sukur kanamam yok devam etmiyor cok korkuyorum yuregim agzimda atiyor resmendaha cıkmadı mı sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?