Hadi ya bekliyrm zaten canımBi 14 15 gün geçsin canm acele etme iğnenin icin de hcg hormonu olduğu için test yanıltabiliyo
Rica ederim kuzumSagol cicegim
Bende dün yad etmistimKız geçmişimi yadediyorsuninşallah ışınlanmışımdır
Kahve akıntıylamı gelir genelde reglin canım?Aayy kızlarr benim bugüün beliim çok ağrıyoo bide mendile kahverengi çok az bi leke geldii sora sı yok ya regelime belirti oluyo yada bilmiyorum
Baya yüksek kız ikiz mi yoksa2487.21 çıktı
Oda yokki
Bi iki seferdir böyle oldu sora bi kaç güne normal adet oldum ama aslında böyle olmuyodu hiç bilmiyofumdaa adetim gelcek sankii gibiiKahve akıntıylamı gelir genelde reglin canım?
Ben bu ay icin yapmıyorum benim iki aydır regl günlerimde regl olmadı lekelenme oldu ya kuzum kızlar beni gaza getirdi adet görüpte hamile olanlar olabiliyor diye bende gittim test aldım
Hadi ins yaa ciksinda hayirlisiyla buda sözün olsunOda yokkiovü testide siparis verdim gitti gidiyordan bana yine bi calısma askı geldi hadi hayırlısı bide gebe cıkıyomusum size hediye ederim isteyene
Gecikmenin kacıncı günü bugün tatlım?Bi iki seferdir böyle oldu sora bi kaç güne normal adet oldum ama aslında böyle olmuyodu hiç bilmiyofumdaa adetim gelcek sankii gibii
Bi saat icinde belli olur artıkHadi ins yaa ciksinda hayirlisiyla buda sözün olsun
Masallah cicegim böcegininde iyi olmasına sevindim Allah kucagına aldıgın günleride göstersin insallahSelam kizlar uzun zaman oldu girmiyordum biz 10+3 olduk cok sukur hersey yolunda kalp atislarini duyduk cok guzel bir his sizler ne alemdesiniz
Ay bian 116 okudum nekadarda isterdimCikti sonuc .1 16. Adetmis ama sokulmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?