Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay bian 116 okudum nekadarda isterdim
Üzülme cnm olurmu nasibi olduğunda gelecek allahin izniyle
Canım o arkadasa söylermisin yasadıgı sey yerlesme kanamasıysa hemen kanda cıkmıyormus. Bugün yerine bi hafta sonra kan testi yapsaydı keske. Ben bat gününe kadar küsüm sen söylermisin.

Bata 2 gün kaldı bu ay keskin kramplar hafta sonu boyunca sağ kasık ve bel agrısı vardı her ay olduğu gibi gögüslerde Nirvana bakalım hiç umut yok bende bu hep böyle yapıyor bana ilk gebelikte de gögüslerim öyleydi ilk defa emzirdikten sonra nolduysa her ay şişiyor çalsam davul gibi valla mide bulantım da oldu ama o yediğim dokundu ondandır muhtemelen

Hayırlısı neyse o olsun insallah bebektir hayırlısı

Kızlar size birşey soracagım benim adetim genelde 30da bir olur ya 2fn ileri ya geri çok fark etmrz ama son iki aydır bir ay 6 bir ay 11gün gecikti yani son adetim 40 günde geldi ben yumurtlama tarihimi bu 40 güne göre hesaplarsam önümzdeki 2gün sonra faln oluyo zaten akıntım ve göğüs hassasiyetim başlıyor sancımda başladı sanki iğne batıyor arada bu ay 11.denememiz olacak henüz doktora gitmedik eşimdr bende bu ay adet günü de gideceğim asıl soruma geleyim şimdi yumurtlama olmasada ben bu akıntıyı falan yaşarmıydım çünkü aklıma acaba yumurtlama olmuyo ondan mı gebe kalamıyorum sorusu geliyor ovulasyon testi kullandım bi ara onda da net olarak görmedim kırmızı yı yani yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…