- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Daha once boyle bosey gelmedi basimaa adetim su an leke leke geliyor yarin da gelmezse ararim doktorumu
Sen bilirsin kuzum haklısın hemen bu ay da aşılama olurmukiHenuz gelmedi leke leke geliyor
Kuzu ya saol tesekkur ederim onerin icin .ben bu ay hicbirsey denemek istemiyorum ya kafami bosaltmak istiyorum artik cocuk icin iliski de yapmiycamobur ya muhtemelen yine asilama yaptircaz . Bu ay kendimi boslamak istiyorum
Vallaha artik dusunmek bile istemiyorum cocuk konusunu
Tabi ki dw habersiz birakmamBenimde hic olmazdı bi ay kimyasal oldu ondan sonra sürekli leke olarak başlamıştıtamam cnm bizi de haberdar et
Olmaz bence ya diye düşünüyorumSen bilirsin kuzum haklısın hemen bu ay da aşılama olurmuki
Bilmiyorum ya yerleşme olurmuu öyle 8gün gecikmeden sorahadi insAllah yerlesmedir cnm
hayrlisi olsun cnm adetin sökülmesi için bisey yapacan mi doktorunla girustun mu
[
Vala cnm ben her ay adet görüyorum bi kac gun ileri ya da geri yumurtlama tembelliği varmış kalitesiz olur demisti gecen ay ki doktorum klomen verelim denlmisti hemen.... Ovu testinde bende cok pik gorememistim bu ay gördüm bklm nolcak
Yok kiz oldum bitti bile hastaneye gittim ya bidahaki bati bilmiodum tahmini tarih verdimYa adet mi oldun gecikmeli oldu dimihayırlısı olsun canım
adet mioldunn
Kiz oldum hastaneye gittim ya asilamaya basladim bu ay klomen kullaniom bndeCok erkencisin kuzum hayırlısı olsun diyelim ne diyelim
ne bilim vala olmaz diyemiyorum açıkçası ben arkası geldi mi ya da hep lekeyle mi başlardiBilmiyorum ya yerleşme olurmuu öyle 8gün gecikmeden sora
Ay pardon canım ya karıştı vala hadi hayırlısı,Yok kiz oldum bitti bile hastaneye gittim ya bidahaki bati bilmiodum tahmini tarih verdim
Yaaaa hadi hayırlı sonuçlar alırsın insAllah cnmKiz oldum hastaneye gittim ya asilamaya basladim bu ay klomen kullaniom bnde
Ayy deli kadin yaaa ne guldumOglanlar ezilsin azcukkadinlrin kiymetini bilsinler.simdiden cukunu yerim desek o cuk ilerde bize bela olur esitlik falan yok bende. Kadinlr daha ustundur
Valla ben de severiiim sicak sicaaak şangır şungur
Yok yok kusmem ben kolay kolayo konuda rhatim
Ay insallah kiz bakalim bekliorum bu ay nolcak insallah hepimiz guzel hber alirizYaaaa hadi hayırlı sonuçlar alırsın insAllah cnm
Bi iki seferdir böyle biraz gelip sora adet oluyodumda bilmiyorum nolur şimdiine bilim vala olmaz diyemiyorum açıkçası ben arkası geldi mi ya da hep lekeyle mi başlardi
Ay pardon canım ya karıştı vala hadi hayırlısı,
Olsun uzulme nasip degilmis napalimCikti sonuc .1 16. Adetmis ama sokulmedim
Ayy deli kadin yaaa ne guldum
Sen öle diosan öledir ana yigenimi ezme cok walla aramiz bozulur
Bencede ara canım doktoru yarın devam ederseDaha once boyle bosey gelmedi basimaa adetim su an leke leke geliyor yarin da gelmezse ararim doktorumu
Hayirliso ya artikBencede ara canım doktoru yarın devam ederse
Lorikim bende macun diyecektim gülüm çocuk amaçlı degilde aşılama öncesi yumurta geliştirme olarak diyelimHayirliso ya artik
Ayni performansi gebelikte de bekliyoruzKizlaar nasilsiniz önümde yaklasık bi 50 sayfa var okuyip geliyorum
Gecen gün esime ovu siparis ettirdim interneten 1 tane al demistim 5 tane siparis vermisnur topu gibi 250 ovu testim ve 50 gebelik testim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?