- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ben bu ay kullanmak istemiyorum kafam rahat olsun cocuk icin degil de kendimize ayirmak istiyorum zaman hep cocuk kafasindayiz esimle . Acaba tuttu mu diye korkudan iliski de yasamaymiyoruz dogru duzgun bu yuzden strsleniyoruz .Allah yardim etsin boze insallahLorikim bende macun diyecektim gülüm çocuk amaçlı degilde aşılama öncesi yumurta geliştirme olarak diyelim
Ben bide hep korkarım mesela yumurta var tamam ama içi dolumu yani folikul varmi
Oyuzden bende bu adetimle macun aldim baslicam bikac ay yicem yumurtaliklarim icin
insAllah cnmAy insallah kiz bakalim bekliorum bu ay nolcak insallah hepimiz guzel hber aliriz
himmm o zmn sökülebilir cnm gecikmeli adet olacan demek kiBi iki seferdir böyle biraz gelip sora adet oluyodumda bilmiyorum nolur şimdii
hqyir olsun kac gun vardi ki bataKızlar yaa karnımda ve belimde ağrı başladı. Önce karnımda aralıklı iğne batması gibi bir şey oluyordu. Sonra böyle adet olacakmış gibi ağrıya döndü. Arkasından belim de ağrımaya başladı ama böyle kuyruk sokumuna doğru bir ağrı.Normalde adet olacağım zaman bel ağrım olmaz ama erken mi olacağım ki bu ay
macun ne cnm tqm olarakLorikim bende macun diyecektim gülüm çocuk amaçlı degilde aşılama öncesi yumurta geliştirme olarak diyelim
Ben bide hep korkarım mesela yumurta var tamam ama içi dolumu yani folikul varmi
Oyuzden bende bu adetimle macun aldim baslicam bikac ay yicem yumurtaliklarim icin
Kiz masAllah o testlerin bollugu neKizlaar nasilsiniz önümde yaklasık bi 50 sayfa var okuyip geliyorum
Gecen gün esime ovu siparis ettirdim interneten 1 tane al demistim 5 tane siparis vermisnur topu gibi 250 ovu testim ve 50 gebelik testim oldu
Hayırlısı kuzumTabi ki dw habersiz birakmam
Olmaz bence ya diye düşünüyorum
Ayyy bana da dicek kesin hiç gitmedim oluruna bıraktım ondan böyle olduhadi insAllah yerlesmedir cnm
hayrlisi olsun cnm adetin sökülmesi için bisey yapacan mi doktorunla girustun mu
[
Vala cnm ben her ay adet görüyorum bi kac gun ileri ya da geri yumurtlama tembelliği varmış kalitesiz olur demisti gecen ay ki doktorum klomen verelim denlmisti hemen.... Ovu testinde bende cok pik gorememistim bu ay gördüm bklm nolcak
Ah ah agzın bal yesin tuttugun altın olsun inşallah dediğün gibi olurAdetler gecikmeye başlayınca rahim bebek arıyo derler kuzu hadi bakalım hayırlısı :)
Cnm ne kadardr deniyordunz bizim bi bucuk seneye yaklaştıAyyy bana da dicek kesin hiç gitmedim oluruna bıraktım ondan böyle oldu
Bir hafta var daha yaahqyir olsun kac gun vardi ki bata
hmmm varmış daha hayrlisi bklm insAllah bozulmaz cnmBir hafta var daha yaaErken olmasın düzenim bozulmasın lütfen
Himm icerigi ne ki cnm bakayim bende bi
İnşallah inşallahAh ah agzın bal yesin tuttugun altın olsun inşallah dediğün gibi olur
Geçen sene Aralık ayında başlamştık bu ay 11.ayımız yeni evliyiz borç harç derken pek takmadım bebek seviyoruz oyüzden korunmak istemedik ama doktora gitmedim olursa olur olmazsa olmaz diye artık senemiz doluyor bu ay gideyim diyorum doktoraCnm ne kadardr deniyordunz bizim bi bucuk seneye yaklaştı
anladım canım Rabbim aratmadan nasip etsin insAllah bi an onceGeçen sene Aralık ayında başlamştık bu ay 11.ayımız yeni evliyiz borç harç derken pek takmadım bebek seviyoruz oyüzden korunmak istemedik ama doktora gitmedim olursa olur olmazsa olmaz diye artık senemiz doluyor bu ay gideyim diyorum doktora
22 dakika önce girmis kk ya ama cevap yok
Çok sağol canım hep öyle denk gelince öyle dendi rabbim sanada nasip etsin bu ay
Kız sen yeter ki gebe ol 15 e hatta 20 ye çıkarız ayıpsın
Hadi ya bekliyrm zaten canımçok teşekkür ederim cnm
Selam kizlar uzun zaman oldu girmiyordum biz 10+3 olduk cok sukur hersey yolunda kalp atislarini duyduk cok guzel bir his sizler ne alemdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?