Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bu ay kullanmak istemiyorum kafam rahat olsun cocuk icin degil de kendimize ayirmak istiyorum zaman hep cocuk kafasindayiz esimle . Acaba tuttu mu diye korkudan iliski de yasamaymiyoruz dogru duzgun bu yuzden strsleniyoruz .Allah yardim etsin boze insallah

Ay insallah kiz bakalim bekliorum bu ay nolcak insallah hepimiz guzel hber aliriz
insAllah cnm
Bi iki seferdir böyle biraz gelip sora adet oluyodumda bilmiyorum nolur şimdii
himmm o zmn sökülebilir cnm gecikmeli adet olacan demek ki
hqyir olsun kac gun vardi ki bata
macun ne cnm tqm olarak
Kizlaar nasilsiniz önümde yaklasık bi 50 sayfa var okuyip geliyorum
Gecen gün esime ovu siparis ettirdim interneten 1 tane al demistim 5 tane siparis vermis nur topu gibi 250 ovu testim ve 50 gebelik testim oldu
Kiz masAllah o testlerin bollugu ne

Ayyy bana da dicek kesin hiç gitmedim oluruna bıraktım ondan böyle oldu

Cnm ne kadardr deniyordunz bizim bi bucuk seneye yaklaştı
Geçen sene Aralık ayında başlamştık bu ay 11.ayımız yeni evliyiz borç harç derken pek takmadım bebek seviyoruz oyüzden korunmak istemedik ama doktora gitmedim olursa olur olmazsa olmaz diye artık senemiz doluyor bu ay gideyim diyorum doktora

anladım canım Rabbim aratmadan nasip etsin insAllah bi an once

Hadi ya bekliyrm zaten canım çok teşekkür ederim cnm

Bence öyle canm. Bende iğne olduğum ay 18 yada 19. gün regl geldi normalde 15. günlerde geliyo denildi regl ben o ara yaptım test pozitif çıktı ama sonra 18 19 günlerde regl geldi yani o testimi hâla saklarım, 3 seneye yakın zamandır ilk defa bi pozitif test görmüştüm çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…