Kimyasal olmuş olabilir o zaman genelde birkaç gün gecikmeli oluyormuş ya, tutunamamış demekki yada sağlıksız embriyo oluyor galiba. Ne zaman olmuştu bu olay? Kimyasaldan birkaç ay sonra kendiliğinden gebelik oluyor diyorlarBence öyle canm. Bende iğne olduğum ay 18 yada 19. gün regl geldi normalde 15. günlerde geliyo denildi regl ben o ara yaptım test pozitif çıktı ama sonra 18 19 günlerde regl geldi yani o testimi hâla saklarım, 3 seneye yakın zamandır ilk defa bi pozitif test görmüştüm çünkü
Alakası yok cnm benim kimyasalin üzerinden tam bi sene geçtiKimyasal olmuş olabilir o zaman genelde birkaç gün gecikmeli oluyormuş ya, tutunamamış demekki yada sağlıksız embriyo oluyor galiba. Ne zaman olmuştu bu olay? Kimyasaldan birkaç ay sonra kendiliğinden gebelik oluyor diyorlar
Kirmizi degilde koyu renkte kan var kahverengi gibi ama geliyorL Loriklorik canım geldimi kırmızılar
Amin canım hepimize inşallahanladım canım Rabbim aratmadan nasip etsin insAllah bi an once
Benim iki arkadaşımda kimyasaldan 3-4 ay sonra hamile kaldılar ben de ağustosta çok aşırı bir silik çizgi gördüm 2 gün gecikti siyah pıhtılı kanamam oldu kimyasaldan şüphelendim ama bakalım bu yılın sonuna kadar gebelik olacak mıAlakası yok cnm benim kimyasalin üzerinden tam bi sene geçti
İlginçvalla anlamadımKirmizi degilde koyu renkte kan var kahverengi gibi ama geliyor
Benim o kimyasaldan sonra hep gecikmeli adet oldum belki bi kac kez daha oldu kimyasal bilmiorumBenim iki arkadaşımda kimyasaldan 3-4 ay sonra hamile kaldılar ben de ağustosta çok aşırı bir silik çizgi gördüm 2 gün gecikti siyah pıhtılı kanamam oldu kimyasaldan şüphelendim ama bakalım bu yılın sonuna kadar gebelik olacak mı ☺
Olabilir canım bunun için aspirin kullanıyordu arkadaş ama daha basit olarak tansiyon problemi yoksa limonlu su içilebilir, limon kanı sıvılaştırıyor ya ben geçen aydan beri suya limon dilimleyip atıyorum hem alkali oluyor toksinleri atıyormuşuz. Bir de M Melegim15 arkadaş bir litre suya limon sıkıp içtim demişti bu ay şimdi hamile bir daha anlatsa da yapsak aslında fark etmeden kimyasal geçirenler oluyordur mutlakaBenim o kimyasaldan sonra hep gecikmeli adet oldum belki bi kac kez daha oldu kimyasal bilmiorum
Kimyasalda zaten sağlıklı gebelik olmadığı için adetle atılıyor diye biliyorum canım ben devam etmemesi daha iyi aslındaOlabilir canım bunun için aspirin kullanıyordu arkadaş ama daha basit olarak tansiyon problemi yoksa limonlu su içilebilir, limon kanı sıvılaştırıyor ya ben geçen aydan beri suya limon dilimleyip atıyorum hem alkali oluyor toksinleri atıyormuşuz. Bir de M Melegim15 arkadaş bir litre suya limon sıkıp içtim demişti bu ay şimdi hamile bir daha anlatsa da yapsak aslında fark etmeden kimyasal geçirenler oluyordur mutlaka
Öyle canım evet sağlıklı olmuyormuş. Ben geçen yıl spor yaptığım ay hamile kalmıştım stres atıyor insan, başka zaman aman birşey olur filan diye düşünüyoruz sakınıyoruz ya düşünmeyince oluyor aslındaKimyasalda zaten sağlıklı gebelik olmadığı için adetle atılıyor diye biliyorum canım ben devam etmemesi daha iyi aslındavala bilmiorum bu ay sonuçlansin da zaten spora yazıldım 3 ay hiç bisey yapmicam kilo vermeye ara vermiştim yeniden vermiş olurum insAllah
Vala bilmiorum inan çok yoruldum her ay umutlanip tekrar hayal kırıklığı çok zor en iyisi kabullenmek sanırımÖyle canım evet sağlıklı olmuyormuş. Ben geçen yıl spor yaptığım ay hamile kalmıştım stres atıyor insan, başka zaman aman birşey olur filan diye düşünüyoruz sakınıyoruz ya düşünmeyince oluyor aslında
Kızlar ben de 3 ayda 2 kimyasal geçirdim.simdi sabah akşam yarim limon suya karıştırıp içiyorum bakalım 1 hafta kaldi bat a hayırlısı AllahtanOlabilir canım bunun için aspirin kullanıyordu arkadaş ama daha basit olarak tansiyon problemi yoksa limonlu su içilebilir, limon kanı sıvılaştırıyor ya ben geçen aydan beri suya limon dilimleyip atıyorum hem alkali oluyor toksinleri atıyormuşuz. Bir de M Melegim15 arkadaş bir litre suya limon sıkıp içtim demişti bu ay şimdi hamile bir daha anlatsa da yapsak aslında fark etmeden kimyasal geçirenler oluyordur mutlaka
Dogru yazik kiz kiyma zaten annesiyok yok cok ezmem. Ilk kuzum olcak ondan yırtti
bunlar gebelik belirtileriyle aynı sanki:)Kızlar yaa karnımda ve belimde ağrı başladı. Önce karnımda aralıklı iğne batması gibi bir şey oluyordu. Sonra böyle adet olacakmış gibi ağrıya döndü. Arkasından belim de ağrımaya başladı ama böyle kuyruk sokumuna doğru bir ağrı.Normalde adet olacağım zaman bel ağrım olmaz ama erken mi olacağım ki bu ay
Nana test mı yaptın ama daha var senin bat a.cikmaz ki
Iki aydır lekelenme şeklinde adet görüyormus canım ondan yapacaktıNana test mı yaptın ama daha var senin bat a.cikmaz ki
Hayırlısı canım, inşallah işe yarar sağlıklı gebelik olur..Kızlar ben de 3 ayda 2 kimyasal geçirdim.simdi sabah akşam yarim limon suya karıştırıp içiyorum bakalım 1 hafta kaldi bat a hayırlısı Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?