inşallah.. hepimizin..Hayırlısı canım, inşallah işe yarar sağlıklı gebelik olur..
İnşâllah kuzum yaOy seni yerim aminnnn aminn hepimiz hamiş olalım hayırlısıyla inşaallah sıra sıra sıralanalim
Mide bulantısı böyle yediğin yemeğin kokusu burnuna geliyormuuuu..bide akıntı kıvamı nasıl? Kasık ağrıları yanma sızı gibi mi? Yüzüstü yat bakalım karnın gergin gibimi seni rahatsız ediyormu eğer öyleyse inşallah hamişsindir canımmmmKızlar ya valla belirti aramadığım halde miğde bulantlarım var yani kusma derecesinde değil ama bişey yemek istemiyorum Rahatsız ediyor.. ara ara sağ ve sol kasık ağrım var yanma gibi bişey oluyor batma yada bilmiyorum ve bir de akıntım yoğunlaşıp artmaya başladı bata 1 hafta var hamile olsam bu kadar erken belirti olurmu kafayımı yiyorum yoksam :)
Kuzu görüntüsü dahi beni rahatsız ediyor koku hassasiyetim yok zaten koku alamıyorum :) ya akıntım nasıl desem yoğun böyle yani bildiğin 3-4 gündür sabahları geliyor sadece şimdi akşamlarıda gelmeye başladı oturduğum yerde sanki benden su geliyor hafif hafif kasık ağrımda bak gündüz soldaydı şimdi sağa geçti mesela ara ara yanma oluyor tam geçti diyorum rahmimde bi gariplik oluyor ilk defa hissediyorum bu kadar net değişik şeylerMide bulantısı böyle yediğin yemeğin kokusu burnuna geliyormuuuu..bide akıntı kıvamı nasıl? Kasık ağrıları yanma sızı gibi mi? Yüzüstü yat bakalım karnın gergin gibimi seni rahatsız ediyormu eğer öyleyse inşallah hamişsindir canımmmm
Yüzüstü yattım vallahi karnımım alt kısmı sanki adet olucakmışım gibi gerildi yine miğdem kalktı yav bunlar varken hamile değilsem dahada belirtilere inanmamMide bulantısı böyle yediğin yemeğin kokusu burnuna geliyormuuuu..bide akıntı kıvamı nasıl? Kasık ağrıları yanma sızı gibi mi? Yüzüstü yat bakalım karnın gergin gibimi seni rahatsız ediyormu eğer öyleyse inşallah hamişsindir canımmmm
Inanir misin aynen afedersinz ama su anda wc de yatip kalkiyorum su icmeye korkar oldmKızlar hamilelikte afedersiniz ama ishal bi belirti mi
Kuzu evet duydum böyle bişeyi bazısı kabız bazısı ishal oluyormuş hamileliğin başlangıcındaKizlar adet gunum ve bgcg ye gore gebeyim asiri ishalcok kotuyum dr de bisey demiyor keseyi bekleyecek herhalde pirin lapasi muz herseyi yedim yok duzelmedi hamilelikte ishal olan
Ay napicagimi bilemedm kuzumm yaaaKuzu evet duydum böyle bişeyi bazısı kabız bazısı ishal oluyormuş hamileliğin başlangıcında
Tebrik ederim sağlıkla ilerler insAllah yaKizlar adet gunum ve bgcg ye gore gebeyim asiri ishalcok kotuyum dr de bisey demiyor keseyi bekleyecek herhalde pirin lapasi muz herseyi yedim yok duzelmedi hamilelikte ishal olan
Canım muz ve leblebi ye bol bol toparlasınAy napicagimi bilemedm kuzumm yaaa
Allah razi olsun insallah ❤❤Tebrik ederim sağlıkla ilerler insAllah ya
Ne zmn öğrendin bat ne zmndi ve hcg kac çıktı cnmAllah razi olsun insallah ❤❤
Allah allaaaaaaahHım o zaman durum başka yoksa iki aylık gebiş misin
Ya belirtiler adet belirtileri ile aynı olduğu için bende pek farkedememiştim ama benim ağzımın tadı hiç yoktu sanki ağzımda metal bişey varmış gibiydi tabi ben bide griptim ayırt edemedim hiçKuzu görüntüsü dahi beni rahatsız ediyor koku hassasiyetim yok zaten koku alamıyorum :) ya akıntım nasıl desem yoğun böyle yani bildiğin 3-4 gündür sabahları geliyor sadece şimdi akşamlarıda gelmeye başladı oturduğum yerde sanki benden su geliyor hafif hafif kasık ağrımda bak gündüz soldaydı şimdi sağa geçti mesela ara ara yanma oluyor tam geçti diyorum rahmimde bi gariplik oluyor ilk defa hissediyorum bu kadar net değişik şeyler
Benimde yüzüstü yattığımda öyle olmuştu ama öyle mide bulantım 1-2 kere oldu yediğim yemeğin tadı kokusu geldi birkere burnuma ve ağzıma... ya en öncelikli benim için kalbime gelen annelik hissiyatıydı o beni çok etkilemişti biranda geldi hatta o yüzden beklemediğim için sırf o hissiyattan dolayı test yaptım pozitifi gördüm canımmmYüzüstü yattım vallahi karnımım alt kısmı sanki adet olucakmışım gibi gerildi yine miğdem kalktı yav bunlar varken hamile değilsem dahada belirtilere inanmam
Bende oldum gibi azönce zor yetiştin wcye ya ama öyleeee afedersin cırcır gibi değildiKizlar adet gunum ve bgcg ye gore gebeyim asiri ishalcok kotuyum dr de bisey demiyor keseyi bekleyecek herhalde pirin lapasi muz herseyi yedim yok duzelmedi hamilelikte ishal olan
Tabiki kuzum ya böyle bekliyorzya eminim çok çok güxel bebeklerimiz olucak
22 dakika önce girmis kk ya ama cevap yok
Ciceklerim koca erken geldi girdim buraya yazmaya calıstım ama yazamadım o anlarda. Birazdan yapacam testi yine hint dizileri gibi oldu durumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?